Ismerd meg szakértőnket!

Ádám Norbert írónk okleveles vegyészmérnök, MSc diplomáját orvosi/molekuláris Biotechnológiából szerezte, mindemellett minősített IFBB személyi edző.

Norbi szakterületei a táplálkozás tudomány, rezisztencia edzés és az étrend-kiegészítők témaköre, mindezt bizonyítékon és kutatásokon alapuló megközelítéssel. Norbert a Steelfit blog állandó szerzője, kiemelt szakértője,  illetve saját blogján is megosztja tudását. Nagy hangsúlyt fektet az önképzésre és ismeretei frissítésére. Az egyetemen szerzett tudását és a tudomány iránti szenvedélyét most a sportban kamatoztatja.

Személyi edzőként a Flex Gym-ben találod meg Budapesten.És Facebook-on is megtalálod IDE kattintva!

Egész életében sportolt – 16 évet karatézott és 2 évet thai boxolt. 19 éves korában váltott a súlyzós edzés irányába, amit azóta is űz. Edzéseken jó ideje a maximális erő fejlesztése és egy kiemelkedő fizikum felépítése a célja.

A Steelfit Blog felületén hetente új, tudományos, edzéssel és táplálkozással kapcsolatos cikkel jelentkezik. Csatlakozzatok zárt Facebook csoportunkhoz, ne maradjatok le egyetlen posztról sem! Tartsatok velünk!  




Termékek, amik érdekelhetnek:

ABS OF STEEL

ABS OF STEEL

Ár: 18490

BUNS OF STEEL

BUNS OF STEEL

Ár: 18490

GUNS OF STEEL

GUNS OF STEEL

Ár: 7990