Hogyan használd a HydraSteel-t?

Hogyan használjuk a HydraSteel terméket, ha nem vagyunk versenyzők és csak egy kis fölösleges víztől szeretnénk megszabadulni? 

A versenyek előtt a versenyzők számos taktikát alkalmaznak, amivel manipulálni tudják a vízháztartásukat. Ezek közé tartozik például a megemelt vízbevitel, a nátriumbevitel lecsökkentése, a szauna – mindezt a különféle vízhajtók mellé, természetesen. A megfelelő színpadi megjelenés eléréséhez nélkülözhetetlenek ezek az extrém módszerek. A versenyzők viszont nem is 2-3 kg-tól szabadulnak meg ilyenkor, gyakran inkább 6-8-tól. 

Az átlagembernek/hölgynek mindezen módszerekre nincs szüksége. 

Tegyük fel, hogy követsz egy étrendet, majd elkezded szedni a HydraSteel-t. Az szervezeted be van állítva az étrended nátrium és folyadékbevitelére – és ennek megfelelően tartja fent a vízháztartást. Ha ehhez a rendszerhez hozzáadod a HydraSteel-t, akkor annak vízhajtó hatása lesz – amennyiben nem változtatsz az étrenden, a nátriumbevitelen, stb. 


Két megoldás lehetséges, ha tudod, hogy jön a nyaralás/fotózás, amire szeretnél kicsit élesebb formát hozni (előtte 8-10 nappal kezd el szedni a HydraSteel-t):
  1. A használatot megelőző 1 hétben már legyen egy beállított és fix étrended, amin a használat alatt sem változtatsz. (Tehát az időpont előtt 2 héttel.)
  2. A használatot megelőző 1 hétben már legyen egy beállított és fix étrended, melyen kicsit változtatsz, amikor elkezded szedni a terméket. (Lásd később.) 


Annak függvényében, hogy 1 fotózásról van-e szó (egy nap), vagy egy nyaralásról (1 hét) érdemes lehet eltérően szedni a terméket:
  1. Fotózás esetén/egy fontos nap esetén: a fontos dátum előtt 10 nappal kezd el használni a terméket – úgy, hogy az előző nap fogyjon el. Így lesz maximális a hatása.
  2. Hosszabb időszak esetén (pl. nyaralás): érdemes lehet úgy időzíteni, hogy 3-4 napot belecsússzon a nyaralásba a termék fogyasztása. 


Mik azok a változók az étrendedben, amiken egy kicsit módosíthatsz a jobb eredmények elérése végett?
  • Szénhidrát bevitel: a szénhidrátbevitel csökkentésével csökken az inzulinszint és fokozódik a vesék nátrium kiválasztása. Ha a termék használatával egy időben lecsökkented a szénhidrát beviteledet, akkor a termék hatása még látványosabb lesz.
  • Vízbevitel: leginkább a megfelelő mennyiségű víz bevitelére figyelj (kb. 20 testsúly kilogrammonként minimum 1 liter – tehát egy 50 kg-s hölgy, igyon 3 litert) – a túlzott vízmegvonás, ill. elégtelen folyadékbevitel víz visszatartáshoz vezet!
  • Só bevitel: nincs szükség a versenyzők által használt szigorú, nátriummentes diétára. A nagy napot megelőző időszakban nyugodtan sózz mindent ugyanúgy, ahogy addig – még akkor is, amikor elkezded használni a terméket. Végül, ha szeretnél még jobb eredményt elérni, a fotózás előtt csökkentsd le 2 napra a só bevitelt. 

Milyen gyakran ismételhetem a HydraSteelt használatát? 

A HydraSteel-t kúraszerűen kell alkalmazni – ez azt jelenti, hogy egy huzamban maximum 20 napig érdemes szedni. Utána következzen két hét szünet, melyben lehetőséget adsz a testednek a visszaállásra: kicsit magasabb szénhidrát és sóbevitel. Ezt követheti újabb 20 nap HydraSteel. A második 20 napos periódust követően kapjon 4 hét pihenést a szervezeted mielőtt újra használod a terméket.

Összefoglalva: ha egy fix étrendre/nátrium és vízbevitelre elkezdünk vízhajtót szedni, akkor annak az eredménye vízvesztés. Mivel egy átlagembernek nincs szüksége olyan mértékű „száradásra”, mint egy versenyzőnek, ezért a termék használata önmagában is megfelelő eredményt hozhat. Mindazonáltal a termék munkáját tudjuk segíteni az étrendünk módosításával. 




0