A hasi zsírpárnák ellensége, a Waist Trimmer fogyasztóöv – így segítheti a fogyásod!

A diétánkat segíthetjük Abs of Steel zsírégető krémmel, az Abs of Steel-t pedig a Waist Trimmer fogyasztóövvel. Nézd meg, pontosan hogyan is segít ez a szuper öv!

A zsírszövet funkciója

Kezdjük egy kérdéssel: Mire való a zsírszövet? Mi a funkciója? A választ, gondolom, sejtitek: energiaraktár!


A szervezetünk az energiát szénhidrát (glikogén) és zsír (zsírszövet) formájában raktározza. A glikogénraktárak mérete limitált – kb. 2000-2500 kcal-t képesek szolgáltatni. Egy részük az izmokban található, ami onnan nem is tud kijutni, csak az izmok energiaellátásában játszik szerepet. Másik (kisebb) része pedig a májban van, aminek azonban speciális a szerepe: ez felel a vércukorszintünk fenntartásáért éhezés alatt. A vércukor megfelelő szintje nélkülözhetetlen az idegsejtek működéséhez. Éhezés alatt a testünk igyekszik a metabolizmust a zsírsavak oxidációja felé eltolni – ezzel megőrizve az értékes vércukrot annak a néhány szervnek, ami nem képes zsírsavakat használni energiaforrásként (idegsejtek, vörösvértestek, vese medulla sejtjei).


A zsírszövet, ellentétben a glikogénraktárakkal, hatalmas mennyiségű energia tárolására képes. Még a legvékonyabb, „legkákabélűbb” ismerősünk is hetekre elegendő energiát hordoz magán, zsír formájában.

A zsírszövetek két típusa

A zsírszövetnek két típusa van: barna, amely a hőtermelésért felel; fehér, amely elsősorban mint a trigliceridek raktára működik. A fehér zsírszövetet az elhelyezkedése alapján tovább lehet csoportosítani – van zsigeri (viszcerális) és bőralatti (subcutan). 


A subcutan zsírraktárnak az energiaraktározás mellett van egy másik funkciója is, mégpedig a szigetelés. Ezt úgy éri el, hogy kevés ér található meg ebben a szövetben. Maga a zsírszövet is rossz hővezető, a kevés ér pedig tovább csökkenti a hőleadást a bőr alatti zsírszövettel védett területeken. Ha az ősember szemszögéből nézzük, akkor látható, hogy aki a legtöbb zsírt halmozta fel a nyáron, az volt a legjobban felszerelkezve az éhezés és a hideg ellen!


A zsírszövet szigetelő tulajdonságát egy egyszerű kis kísérlettel lehet szemléltetni: keressünk egy olyan területet a testünkön, ahol kevés a bőr alatti zsírszövet – például a homlok, vagy a vállak. Tegyük rá az egyik kezünket. Majd keressünk egy olyan területet, ahol a téli tartalékaink vannak: hölgyeknél a fenék és a combok, uraknál a has, illetve az angolul „love-handles”-nek, illetve „muffin-top”-nak nevezett régiók. Most fogjuk meg ezt is. A különbséget egyből érezni fogjuk. A zsírszövettel fedett területek kifejezetten hidegek, ami az alacsony hőleadás eredménye.


Mi a probléma ezzel a szigeteléssel és a kicsi érhálózattal? Az, hogy gyakran ez a szűk keresztmetszet a zsírégetésben. Mivel elégtelen a keringés, ezért nem szállítódnak el a trigliceridek bontásakor képződő termékek – glicerin, szabad zsírsavak –, ami idővel a zsírbontás leállásához vezet. A megfelelő keringés nélkülözhetetlen a megfelelő zsírégetéshez. Ennek értelmében, ha egy terület keringése megnő, akkor a területről kivont zsír mennyisége is megemelkedik. Többek között ebben segít az Abs of Steel és a Buns of Steel – megemelik az adott terület véráramlását, ezáltal fokozva a kivont/kivonható zsír mennyiségét.

Amennyiben elkezdünk edzeni, azzal elkezdünk fokozott mértékben hőt termelni. Ekkor növelni kell a hőleadást, hogy ne melegedjünk túl. Ilyenkor kitágulnak a bőrben található erek, így a zsírszövet erei is – ez már önmagában segíti a zsírégetést. Ilyenkor a hatást az Abs of Steel és Buns of Steel krémekkel tovább lehet fokozni.

A keringés szerepe a zsírégetésben

Egy másik lehetőség a terület hőleadásának a csökkentése. Amennyiben sikerül elérni, hogy bár az erek kitágulnak és fokozódik a keringés, de a terület hőleadása nem nő, akkor a szervezet igyekszik tovább emelni a keringést. Megközelíthetjük másik oldalról is – ha egy adott területen gátoljuk a hőleadást, akkor ott fokozódik a keringés anélkül, hogy bármit csinálnánk. 


Itt jön be a képbe a SteelFit Waist Trimmer fogyasztóöv. A fogyasztóöv elnevezés félrevezető – mint minden terméknél, itt is elmondjuk, hogy ez nem egy csodaszer! A megfelelő edzés és a diéta az alapja a fogyásnak. Ugyanakkor a SteelFit Waist Trimmer egy jó kiegészítője a kemény edzésnek és diétának, az Abs of Steel krémmel párhuzamosan alkalmazva pedig fokozza annak a hatását. 

A csökkent hőleadás következtében kialakuló megnövekedett keringésnek egyéb pozitív következményei is lesznek. Sokan vannak, akik hajlamosak a has és derék területén vizesedni, nagyobb mennyiségű subcutan vízmennyiséget felhalmozni. A Waist Trimmer alkalmazásával fokozódik a vér- és nyirokkeringés, illetve az adott területen az izzadás – ezáltal segít csökkenteni a bőr alatti vízréteg mennyiségét ezeken a területeken. Pont emiatt remek ötlet a HydraSteel-lel együtt alkalmazni.

Összefoglalva: zsírégetés nem lehetséges megfelelő étrend és edzés nélkül. Nincsenek csodák és nincsenek csodaszerek. Ha nem edzel és nem diétázol, ezek a termékek nem tudnak Neked segíteni. Viszont, ha az edzés és a diéta megvan, akkor remek társak és segítők lehetnek. Az ideális zsírégetéshez nélkülözhetetlen, hogy az adott terül et vér- és nyirokkeringése megfelelő legyen. Ebben segít az Abs of Steel és a Buns of Steel, továbbá a Waist Trimmer.

Nyitókép: Dunavölgyi Zsolt


Termékek, amik érdekelhetnek:

ABS OF STEEL

ABS OF STEEL

Ár: 18490

WAIST TRIMMER FOGYASZTÓ ÖV

WAIST TRIMMER FOGYASZTÓ ÖV

Ár: 9490

KARCSÚBB DERÉK CSOMAG

KARCSÚBB DERÉK CSOMAG

Ár: 26480 Ft

Kedvezményes ár: 25155 Ft

LAPOS HAS EXTRA CSOMAG

LAPOS HAS EXTRA CSOMAG

Ár: 55960 Ft

Kedvezményes ár: 34170 Ft