Búcsúzz el a hasi zsírpárnáktól – ezt mondják vásárlóink az Abs of Steel zsírégető krémről

Ha már tényleg mindent kipróbáltál, hogy lapos, kockás hasad legyen, de az utolsó centik valahogy nem akarnak eltűnni, akkor a legjobb helyen jársz – az Abs of Steel zsírégető krém pont ebben segít. Olvasd el, mit mondtak róla vásárlóink, akik már kipróbálták!

Diétázol és keményen edzel, de a hasad mégsem változik? Megpróbáltál már mindent a fogyás érdekében, a zsírégető kapszulától a szénhidrát blokkolóig, számos diétával és edzésprogrammal kísérleteztél, de egyszerűen a hasad nehezen alakul? Akkor az Abs Of Steel helyi zsírégető krém lesz az, ami végre segít a kívánt eredmény elérésében – ez egy tudományosan kifejlesztett formula, ami mozgósítja és lebontja a zsírraktárakat, feszesebbé és vékonyabbá teszi a bőrt és csökkenti a vizesedést igazolt aktív hatóanyagok segítéségével.

Brutál hatékony formula! Már a harmadikat veszem, bár tulajdonképpen már nem lenne rá szükségem. ;)” - S. Márta

Hogyan hat?


Az Abs of Steel fő hatóanyaga a CoAxel, ami 3 aktív komponens hatását kombinálja – L-karnitin, koffein, Koenzim-A –, amelyek együtt dolgozva gyorsan eltávolítják a zsírt. Az L-karnitin és a Koenzim-A közösen egy egyirányú zsírpumpát hoznak létre, hogy a felszabadult zsírsavak az elégetés helyére kerüljenek, miközben a koffein – ami egy zsírégetést elősegítő anyag – fokozza a zsírok lebontását.

Megfelelő diéta és mozgás mellett a leglátványosabb! Nagyon szépen lepucolja a hasat és csodás formát biztosít! Én mindenkinek csak ajánlani tudom, aki gyönyörű hasat szeretne!” - T. Vivien

Koenzim-A

A Koenzim-A fő szerepe a zsírsavak aktiválásában van. Az aktiváció során a zsírsav egy Koenzim-A molekulához kapcsolódik és ez a molekula tudja majd átadni az L-karnitinnek.

Teszi a dolgát, 2 hét alatt 2 cm ment le a hasamról. Gazdaságos kiszerelés, nagyon szeretem. :)” - V. Zita

L-karnitin

Az L-karnitin feladata a zsírsavak bejuttatása a sejtek erőműibe (a mitokondriumokba). Ha nincs L-karnitin, akkor a sejtek nem képesek zsírsavakat használni energiaforrásként. Amennyiben egy sejtben megnöveljük az L-karnitin mennyiségét, az a sejt metabolizmusát az aerob lebontás irányába tolja el – tehát a sejt elsősorban zsírsavakat fog energiaforrásként használni. Egy sejten belül az L-karnitin-KoA rendszer határozza meg a zsírégetés ütemét. Ha kevés a KoA, akkor leállnak az aerob energiatermelő folyamatok is. Az L-karnitin a bőrön keresztül felszívódva megnöveli a sejtek L-karnitin-tartalmát, fokozza a zsírégetést és igazoltan csökkentheti a has kerületét, valamint a narancsbőrt, és javítja a bőr tónusát.

Nagyon Szuper! Már 1 tubus krém után is látható az eredmény! Csak ajánlani tudom.” - R. Dániel

Koffein

A kombináció utolsó összetevője a koffein, ami fokozza a zsírsejtekben a zsírégetést, serkenti a zsírégető hormonok termelődését, valamint stimulálja a méreganyagok és bomlástermékek ürülését a nyirokrendszeren keresztül. A szervezetben a különféle gyulladásos folyamatok eredményeként megnő a kortizolszint, ez pedig elhízáshoz vezethet. A gyulladás csökkentésével normalizálódik a kortizolszint és megindul a zsírbontás.

55 év felett is nagyon hatásos! :-)” - R. Éva


Összefoglalva tehát az Abs of Steel hatása és előnyei:


✓ tudományosan kifejlesztett formula 


✓ igazolt aktív összetevők 


✓ feszesítheti és vékonyíthatja a hasi bőrt


✓ elősegítheti a helyi zsírégetést 


✓ segíthet megszabadítani a bőr alatti víztől


✓ akár 2 héten belül látható eredményt hoz


Termékek, amik érdekelhetnek:

ABS OF STEEL

ABS OF STEEL

Ár: 18490

ABS OF STEEL DUÓ CSOMAG

ABS OF STEEL DUÓ CSOMAG

Ár: 34980 Ft

Kedvezményes ár: 33230 Ft

WAIST TRIMMER FOGYASZTÓ ÖV

WAIST TRIMMER FOGYASZTÓ ÖV

Ár: 9490