Ezért elengedhetetlen a Steel Fuel a rendszeres edzés mellé – fitneszbloggerek ajánlásával!

Ha nem csak úgy ímmel-ámmal edzel, hanem komolyan veszed a fitt életmódot, akkor BCAA pótlásra is szükséged van. A Steel Fuellel ezt úgy teheted meg, hogy közben még az ízét is élvezheted!

A Steel Fuel adagonként 5 gramm BCAA-t tartalmaz, mégpedig a tudományosan bizonyított 2:1:1 arányban, ami hatékonyan segíti az izmok regenerálódását és az izomfehérjék szintézisét, miközben növeli az állóképességet és csökkenti a fáradtságot. A BCAA (angol rövidítés: branched chain amino acid, vagyis elágazó láncú aminosavak) 3 aminosavat jelöl: leucin, izoleucin és valin.

A leucin

A legfontosabb aminosav az izomépítés szempontjából – képes azt a fehérjét aktiválni az izomrostokban, ami az izomfehérjék szintézisét irányítja (a neve mTOR). A leucin a többi növekedési faktortól (pl. inzulin, mechanikus stressz, stb.) függetlenül képes növelni az izomfehérjék szintézisét.

Az izoleucin

Jóval kisebb hatással van az izomfehérjék szintézisére, mint a leucin, viszont kiemelkedő a hatása az izmok glükóz metabolizmusára. Az izoleucin növeli az izmok glükóz felvételét és glükóz felhasználását – az edzéstől és egyéb faktoroktól függetlenül.

A valin

Az izoleucinnál kisebb hatással van az izomfehérjék szintézisére, viszont (az előző két aminosavval együtt), képes a citrát kör egyik elemévé alakulni, ezáltal támogatni a zsírégetést és a glikogénraktárak megőrzését.


Ezek mellett Steel Fuel egyik fő hatóanyaga az L-Glutamin. Ha edzel és izmot szeretnél építeni, erre nagy szükséged van. Az izmok szabad aminosav tartalmának ugyanis jelentős része glutamin, aminek fontos szerepe van a fehérjék metabolizmusában, a sejtek térfogatának szabályozásában és az izmok lebontásának megakadályozásában.

A BCAA az izomtömeg-növelés támogatása mellett:

➡️ segíti az izmok regenerálódását,
➡️ csökkenti az elhízás kockázatát,
➡️ felturbózza az immunrendszert,
➡️ fokozza az agyi működést.


Elég meggyőző érvek, ugye?


Termékek, amik érdekelhetnek:

STEEL FUEL

STEEL FUEL

Ár: 7990 Ft

Kedvezményes ár: 5990 Ft

STEEL PUMP

STEEL PUMP

Ár: 17790 Ft

Kedvezményes ár: 9895 Ft