Így égesd a zsírt 14 órán át 45 perc testmozgással

Edzések hatása az anyagcserénkre nem csak az edzések körül szűk ablakra terjed ki. Olvass és megtudod, hogy hogyan befolyásolja a metabolizmusodat egy kemény edzés!

Azzal valószínűleg tisztában vagy már, hogy az edzések, fizikai terhelések elvégzéséhez energiára van szükséged. Ezt az energiát a szervezet főként szénhidrátokból és zsírokból állítja elő (extrém esetekben fehérjékből). Szóval ezzel részletesebben nem is foglalkoznánk most, hanem egy sokkal ritkábban bemutatott folyamatról írnék ebben a bejegyzésben. 

Az edzések, fizikai terhelés után a szervezet energiaigénye nem szűnik meg, akár 14 órán át tart még az emelkedett energiaszükséglet az edzés után. Miért van szüksége szervezetednek további energiára, miután megszűnt az edzésterhelés? 

Azért, mert a regeneráló, helyreállító folyamatokhoz is energiára van szüksége. Edzés alatt komoly terhelés éri a szervezetet, és kisebb károk keletkeznek az izomszövetekben, kötőszövetekben, stb. Ezeket a mikro sérüléseket helyre kell állítani, fehérjéket kell beépíteni a szervezetbe és ehhez energiára van szükség. 

 

Ebben a kutatásban például a résztvevők, akik erőteljesen bringáztak 45 percen keresztül, körülbelül 190 kalóriával égettek többet a munkavégzés után 14 órával, mint azokon a napokon, amikor egyáltalán nem végeztek testmozgást, edzést.

Természetesen nem olyan magas ilyen esetekben az energiaszükséglet, melyeket szintén zsírokból(és szénhidrátokból) fedez a szervezet, mint az edzés, fizikai terhelés alatt. 

Gondolj bele, mi lenne, ha az akár 14 órán át tartó zsírégetésre rásegítenél a regeneráció alatt is? Helyi szinten, akár a hasadon, combodon, fenekeden beindított vérkeringés még egy fokozattal emelné a zsírégetés intenzitását. 

Így nem csak az edzések alatt segíthet az Abs of Steel és a Buns of Steel a zsírégetésben, hanem az edzések utáni időszakban is. Tehát kiterjesztett, akár fél napon át tartó emelkedett zsírégetési intenzitást tudsz elérni az Abs of Steel és a Buns of Steel alkalmazásával.




Termékek, amik érdekelhetnek:

ABS OF STEEL

ABS OF STEEL

Ár: 18490

BUNS OF STEEL

BUNS OF STEEL

Ár: 18490

BIKINI FORMA CSOMAG

BIKINI FORMA CSOMAG

Ár: 34980 Ft

Kedvezményes ár: 33230 Ft