Irány a konditerem! Őszi újrakezdés extra segítséggel

Ősszel általában kicsit alábbhagy a lendületünk és leesik az energiaszintünk, ezért a rendszeres edzés is nehezebben mehet. Visszatérni a konditermi rutinhoz nem mindenkinek egyszerű, hiszen előfordulhat, hogy semmi erőt nem érzel magadban ahhoz, hogy felkelj korábban és lemenj edzeni, vagy épp munka után vedd célba a termet. Ráadásul a hidegebb időben az ízületeink sem olyan „ruganyosak”, és az izmaink is kötöttebbek lehetnek, amitől az edzés sem eshet túl „jól”. De nem kell beletörődnöd ebbe! Készítsd fel a szervezeted az őszi szezonra egy kis extra segítséggel!

Ilyenkor sokkal több vitaminra és értékes tápanyagra van szüksége a testünknek ahhoz, hogy megfelelően működjön, és ez az edzés szempontjából is kiemelten fontos. Ősszel több energia kell ugyanannak a munkának az elvégzéséhez, ezért ilyenkor még fontosabb a szervezet raktárainak visszatöltése és a regeneráció támogatása. Az alábbiakban ajánlunk néhány terméket, ami segítségedre lehet ebben.

BCAA


Természetesen a Steel Fuel az első a sorban, ami nem véletlenül kapta ezt a nevet – ez az italpor valóban üzemanyag a szervezetnek, hiszen nélkülözhetetlen aminosavakat és elektrolitokat tartalmaz, amelyek energikussá tesznek, hidratálnak, segítik az izmok munkáját és támogatják a regenerációt. 

Edzés előtti pörgető


Mivel az ősz beköszöntével nehézkesebbé válhat az edzés, ezért ilyenkor különösen jó szolgálatot tehet a Steel Pump, ami megadja a lendületet a munkához és fokozza az energiaszintet. Lehetővé teszi, hogy keményebben és tovább eddz, miközben csökkenti a fáradtságot és az izomsérülést. Fél órával edzés előtt idd meg az adagod, és mire odaérsz a terembe, már fizikailag és mentálisan is készen fogsz állni!

A metabolizmus katalizátor


Az izzadással nyáron valószínűleg kevesebb problémád volt, pláne, ha a szabadban edzettél, most azonban szükség lehet némi plusz löketre. A Steel Sweat-ben olyan potens hatóanyagok találhatóak, amelyek megemelik a szervezet hőtermelését, felpörgetik a metabolizmust, növelik az energiafelhasználást, a zsíroxidációt és az izzadást. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy nagyobb legyen a teljesítményed, amikor kardiózol, miközben az összetevők védik a testet az oxidatív stressztől és segítik a regenerálódást.

Egy saját bokapánt


Egy jól felszerelt konditeremben a gyakorlatok végtelen tárháza áll rendelkezésedre, így sosem válik unalmassá az edzés – még a lábnap sem! A csigás gépekhez rögzíthető bokapánttal új szintre emelheted a comb- és fenékedzést, ám a teremben sokszor várni kell rá, ha épp valaki más használja, arról nem is beszélve, hogy még össze is lesz izzadva... Éppen ezért, ha rendszeresen edzel, érdemes beszerezned egy sajátot belőle – a SteelFit bokapántot nagyon szeretik a vásárlóink, mert a neoprén belsőnek köszönhetően kényelmes, nem vágja a lábat, és kellően szélesre állítható szükség szerint.


Termékek, amik érdekelhetnek:

STEEL FUEL

STEEL FUEL

Ár: 7990 Ft

Kedvezményes ár: 5990 Ft

STEEL PUMP

STEEL PUMP

Ár: 17790 Ft

Kedvezményes ár: 9895 Ft

STEEL SWEAT

STEEL SWEAT

Ár: 13990