Ismerjétek meg új SteelFit bloggerünket, Kővágó Henit!

Blogunkon mostantól Heni cikkeivel is találkozhattok, aki edzés és táplálkozás témakörben hoz nektek tippeket, tanácsokat. Fogadjátok szeretettel bemutatkozóját!

Gyermekkorom óta sportolok; ritmikus gimnasztikával kezdtem az oviban, aztán szinte az összes művészi sportágat kipróbáltam. Szenvedélyem a rúdfitnesz, 3 éve űzöm, versenyszinten is. Rúdművészet amatőr kategóriában magyar bajnok vagyok, félprofiban pedig legutóbb második lettem szintén művészi divízióban. Jelenleg félprofi és/vagy profi versenyekre készülök, reméljük, tavasszal sikerül jól szerepelni a Pole Theatre Hungary versenyen, amely rudas berkekben az egyik legnagyobb presztízsű versenynek számít, illetve szabadabban ki lehet bontakoztatni a táncos és történetmesélős vonalat is, ugyanis a rúdtánc már rég nem arról szól, amit a legtöbben még mindig hisznek róla.



Belekóstoltam a fitneszversenyzésbe is, 3 évig aktív versenyző voltam, többszörös magyar bajnok és Európa-bajnokság 6. helyezett voltam az IFBB szövetségnél, ahol magyar kerettagként a világbajnokság színpadára is felállhattam 2015-ben. Az edzőterem iránti rajongásomat nem vesztettem el, a mai napig járok konditerembe is.

Habár diplomámat szociológusként szereztem, azóta elvégeztem a csoportos instruktori képzést, így edzőként is el tudtam helyezkedni, funkcionális-erősítő és rúd órákat tartottam rendszeresen. Táplálkozási tanácsadói oklevéllel is rendelkezem. Többéves edzés és táplálkozási tapasztalataimat évek óta osztom meg olvasóimmal, rendszeresen blogoltam különböző platformokon. Mostantól a SteelFit blogjában és a Steelfit Nation zárt csoportban is találkozhattok velem!


Üdv,

Heni


Termékek, amik érdekelhetnek:

STEELFIT MINIBAND GUMISZALAG

STEELFIT MINIBAND GUMISZALAG

Ár: 8490