Ismerjétek meg új SteelFit bloggerünket, Printz Nórit!

Blogunkon mostantól Nóri cikkeivel is találkozhattok, aki edzés és táplálkozás témakörben hoz nektek tippeket, tanácsokat. Fogadjátok szeretettel bemutatkozóját!

Nagyon jól ismerem az összes oldalt: voltam elhízott, lusta tinédzser, aki a hétvégi buli után dupla adag sültkrumplit kér a hamburger mellé, szédelegtem a koplalástól, elvetemült villámdiétáktól a milliomodik kilométer lefutása után, és már tudom, milyen egy egészséges, fitt ember bőrében lenni, akinek a mindennapjai középpontjában mások segítése és ennek az egyensúlynak, életmódnak átadása áll. A saját bőrömön tapasztaltam meg mindent. Pont ezért tartom úgy, hogy személyi edzőként nem csak a szaktudásommal tudom támogatni a vendégeimet.



Mint már említettem, ez a kiegyensúlyozottság nem mindig volt jellemző rám. Főiskolás lehettem, amikor jött a „megvilágosodás”. Addigra túl voltam rengeteg sikertelen kúrán, kétségbeesett próbálkozáson és rengeteg visszaesésen. Teljesen elkeseredve úgy gondoltam, csak szenvedés és lemondás árán lehet fitt életmódot folytatni. Elkezdtem utánajárni, kutatni, tanulmányokat olvasni. Bemerészkedtem a konditermekbe, barátkoztam a súlyzós edzéssel. Ekkor ugyan még marketingesként próbálgattam magam, de mellette minden szabadidőmet ennek a hobbimnak szenteltem. Odáig fajult a lelkesedésem, hogy amikor kézhez kaptam a diplomámat, már le is adtam a jelentkezésemet az IWI edzőképzésén. Ekkor vált igazán szenvedélyemmé ez a világ.


Ma már másoknak segítek túllendülni ezeken a holtpontokon. Igyekszem átadni azt a személetet, hogy az egészséges életmód, a fittség, a jó fizikum nem csak a lemondásokról szól. Azt, hogy bele lehet szeretni a mozgásba. 
A vendégeimet mind edzés, mind táplálkozás terén igyekszem ebbe az irányba terelgetni. Megtanítani nekik, hogyan tehetik a mindennapjaik részévé az új életmódot, hogyan tudják a kedvenc ételeiket fitten elkészíteni, vagy esetleg egy családi vacsora, egy hétvégi kiruccanás vagy egy nagyobb buli hogyan illeszthető be egy igazán egészséges életmódba.


Korábban is születtek már egészséges életmóddal kapcsolatos blogbejegyzéseim, ahol szerettem inkább humorosan megközelíteni a konditermek világát, hiszen sokak számára ez a még ismeretlen környezet tud lenni az első akadály. Szeretek rávilágítani arra, hogy a súlyzós edzés nem az ördög találmánya, hogy mindenki ugyanúgy izzad, mint mi, hogy nem szabad túl komolyan vennünk magunkat, hogy eljárni edzeni felüdülés, szórakozás is lehet – a kemény munka mellett természetesen.
 Fantasztikus érzés, amikor látom, hogy a kezeim alatt hogyan fejlődnek a vendégek. Amikor lelkesen jönnek mozogni és már egymással osztják meg a tőlem tanult konyhai fogásokat, amikor 10, 20 vagy 30 kilónak intünk búcsút és már jobban áll az a régi farmer, vagy amikor a korábban notórius lustálkodó már a negyedik időpontot kéri a héten. Ezért is vagyok teljesen szerelmese ennek a munkának, és remélem, a későbbiekben nem csak személyesen, de virtuálisan is nyújthatok többek számára támogató hátteret.


Üdv,
Nóri


Nóri Instagram-oldalát ITT találjátok.


Termékek, amik érdekelhetnek:

BIKINI FORMA CSOMAG

BIKINI FORMA CSOMAG

Ár: 34980 Ft

Kedvezményes ár: 33230 Ft

STEEL FUEL

STEEL FUEL

Ár: 7990 Ft

Kedvezményes ár: 5990 Ft

STEELFIT MINIBAND GUMISZALAG

STEELFIT MINIBAND GUMISZALAG

Ár: 8490