Maxold ki a kardiózást! 4 termék, ami segít benne

A kardióedzések a megfelelően összeállított étrend és súlyzós edzésterv kiegészítői lehetnek, és segíthetik a fogyást. Emellett az állóképességet is növelik, és jótékony hatással vannak a szív egészségére. Számtalan típusa létezik – futás, úszás, elliptikus tréner, lépcsőzés stb. –, így mindenki megtalálhatja a számára ideális kardióedzést. De lássuk, hogyan pörgetheted a maximumra a kardiózást!

A kardió név azt jelenti, hogy a kardiovaszkuláris rendszert (a szivet és az érrendszert) célozza az edzés. Tehát javulnak azok az értékek, amik a szív és az érrendszer teherbírását jelzik – például az ejekciós térfogat, a perctérfogat, összességében a szív működése „hatékonyabbá” válik. Mint láthatjuk, a kardió nincs intenzitáshoz kötve – a 60-65%-os terhelés és a 80-85%-os is edzi a szívünket. Aerob edzésről csak egy bizonyos intenzitás alatt beszélhetünk, míg a kardió edzés sokkal szélesebb tartományt foglal magába. Éppen ezért érdemes külön beszélni aerob edzésről és laktacid/tejsavas edzésről – és mind a kettő kardiónak tekinthető. 

Mikor ideális kardiózni?

A legjobb, ha a súlyzós edzés és kardió külön napokon van. Az egyik nap elvégzett súlyzózás után tudunk enni, ezzel biztosítva a megfelelő regenerálódást. Egy másik nap pedig elvégezzük a kardióedzést. Azzal, hogy a két edzésformát szétválasztjuk, mind a kettőből a legjobbat kapjuk, az egymásra gyakorolt negatív hatások nélkül. 

4 termék, amivel kihozhatod a maximumot a kardiózásodból

1. Steel Fuel

A Steel Fuel adagonként 5 gramm BCAA-t tartalmaz, hatékonyan segíti az izmok regenerálódását és az izomfehérjék szintézisét, miközben növeli az állóképességet és csökkenti a fáradtságot. A szervezet számára nélkülözhetetlen elektrolitok és a nyers kókusz víz por szinergisztikus kombinációjának köszönhetően segíti a test rehidratálását egy kemény kardióedzés után.

2. Steel Sweat

A Steel Sweat segít fokozni a hőtermelést, ezáltal felpörgeti az anyagcserét, megnöveli az aerob edzés alatti teljesítményedet, miközben védi a testet az oxidatív stressztől és segíti a regenerálódást.

3. Abs of Steel

Fokozza a helyi zsírégetést kardiózás közben is, így még gyorsabban olvadnak majd le a hasadról a felesleges kilók. A tudományosan kifejlesztett formula mozgósítja és lebontja a zsírraktárakat, feszesebbé és vékonyabbá teszi a bőrt és csökkenti a vizesedést igazolt aktív hatóanyagok segítéségével.

4. Waist Trimmer

Kombináld az Abs of Steel-t a Waist Trimmer fogyasztóövvel a maximális zsírégetéshez! Futáshoz, spinninghez, elliptikus trénerhez használd a krémmel együtt, és látványos eredményeket érhetsz el rövid időn belül!

Nyitókép forrása: Dunavölgyi Zsolt


Termékek, amik érdekelhetnek:

KARCSÚBB DERÉK CSOMAG

KARCSÚBB DERÉK CSOMAG

Ár: 26480 Ft

Kedvezményes ár: 25155 Ft

STEEL SWEAT

STEEL SWEAT

Ár: 13990