Mi is az a Steel Fit+Tone és hogyan érdemes használni?

A Steel Fit+Tone™ egy előrehaladott, egész napos hidratáló krém, ami a magas minőségű, kutatások által igazolt bőrfeszesítő és -kontúrozó hatóanyagokat, illetve a természetes vitaminokat és gyógynövény kivonatokat kombinálja egy egészségesebb bőrért.

Az Abs of Steel™ és a Buns of Steel™ krémeket azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a hasunkon és a fenekünkön, ill. combunkon felhalmozódott fölösleges zsírtól való megszabadulásban támogassanak minket. Az összetevők kiválasztásánál figyelembe vették az egyes területekre jellemző zsírszövet típusokat és az eltérő igényeket. Az Abs és a Buns célja az, hogy maximalizálja az adott területről kivont zsír mennyiségét, valamint növelje a terület vér- és a nyirokkeringését.


A Steel Fit+Tone™ krém, ellentétben az Abs és a Buns of Steel™-lel, nem arra lett kifejlesztve, hogy a zsírégetést maximalizálja. A Fit+Tone™ célja, hogy a lehető legjobb állapotú és legfiatalosabb legyen a bőrünk. A fogyás, különösen ha gyorsan és sokat fogyunk, meg tudja viselni a bőrt, ahogy a rossz étkezés, a környezetből érkező stressz is (szabadgyökök, UV-sugárzás, stb.). Ezek a hatások mind csökkentik a bőr rugalmasságát, feszességét és elaszticitását, amellett, hogy dehidratálnak is. A bőr dehidratáltsága irritációhoz, viszketéshez és gyulladáshoz vezet, amely tovább rontja a rugalmasságot és megjelenést. 


A Steel Fit+Tone™ krém elsődleges célja a bőrünk hidratáltságának fenntartása, feszességének és rugalmasságának visszaadása és a fiatalos megjelenésének biztosítása. 

A Steel Fit+Tone™ krém 3 fő módon támogatja bőrünk egészségét:

  1. Hidratáltság megőrzése
  2. Kollagéntermelés támogatás
  3. Sejtek megújulásának és a bőr gyógyulásának/regenerálódásának támogatása

A hidratáltság megőrzése

Ha a bőrünk hidratáltsága csökken, az a bőr irritációjához vezet. A száraz bőr viszket, kipirosodik és lehámlik. A gyulladás ráadásul szabadgyöktermeléshez vezet, ami roncsolja a kötőszövetet és a benne található kollagént, ezáltal csökkentve a bőr rugalmasságát és fiatalos megjelenését. 


A Steel Fit+Tone™ krém Shea vajat, kakaóvajat és Aloe Verát tartalmaz. Ezek az összetevők gátolják a bőrön keresztül történő vízvesztést, ezáltal segítik a bőr hidratáltságának a megtartását. A krémben található glaucin nevű aminosav emellett segíti a bőr hidratálását és vízvisszatartását.

Kollagéntermelés támogatása

A kollagén a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje az emberi kötőszövetben. A kollagén nagy mértékben felelős a bőrünk rugalmasságáért, feszességéért és fiatalos megjelenésért. Bőrünk kollagéntermelése idővel, ahogy öregszünk, csökken. A kollagéntermelésre hatással van még az étrendünk és az egyéb környezeti hatások (szabadgyökök, UV-sugárzás, oxidatív stressz). 


A Steel Fit+Tone™ krémben található kollagén, Gotu Kola, palmatoil-tripeptide 38 és a glaucin fokozza a bőr kollagéntermelését, ezáltal elősegítve a feszesség és rugalmasság visszaállítását. A krém Gotu Kola nevű összetevőjét gyakran használják a stríák és hegek halványítására, eltűntetésére. 

A sejtek és a bőr megújulása

Bőrünk, akárcsak minden egyes szervünk, folyamatos megújuláson megy keresztül. Ugyanakkor a bőrünk esetén ez a folyamat lényegesen gyorsabb és látványosabb, mint bármely más szervünknél. A bőrünk alsó rétegeiben osztódással képződnek az új hámsejtek, melyek a bőrünk felszíne felé haladva „öregszenek”, majd végül elhalnak és idővel lehámlanak. A megfelelő ütemű sejtosztódás nélkülözhetetlen a bőr egészségének és a sebek megfelelő gyógyulásának fenntartásához.


A Steel Fit+Tone™ krém több összetevője (Gotu Kola, glaucin) támogatja a bőr regenerálódását és a sejtek megfelelő osztódását, ezáltal hozzájárul egy egészségesebb és fiatalosabb bőr kialakulásához. 

Szeretnél feszes, fiatalos, cellulitmentes bőrt?

Használd az Abs&Buns of Steel krémeket a Steel Fit+Tone™-nal kombinálva. Az Abs és a Buns támogatja a zsírégetést és a fogyást, miközben a Fit+Tone garantálja az egészséges és fiatalos megjelenést. Ezek a termékek nem helyettesítik egymást – párhuzamos használatuk esetén szinergisztikus hatás érhető el.


Termékek, amik érdekelhetnek:

ABS OF STEEL

ABS OF STEEL

Ár: 18490

BUNS OF STEEL

BUNS OF STEEL

Ár: 18490

STEEL FIT + TONE

STEEL FIT + TONE

Ár: 18490