Mi kell a sikeres átalakuláshoz?

Az átalakulás alapja a megfelelő étrend. Innét indul minden, ez az alfa és az omega. Sose fogunk túledzeni egy rossz étrendet – depláne nem tudjuk kiegészítőkkel ellensúlyozni annak negatív hatásait. Tehát, mégegyszer: az átalakulás alapja a megfelelő étrend. Ha úgy tetszik, ez szükséges, de nem elégséges feltétel. Mit jelent ez, és hogyan segít a Fit Tone elérni a célodat? Szakértőnk, Ádám Norbi megmondja!


Szükséges – mert ha nincs étrend, nincs átalakulás.
Nem elégséges – mert ha csak egy étrendünk van, akkor az étrendtől függetlenül a testösszetételünk nem fog az áhított fizikum összetételéhez közelíteni.

Tehát bejön a második tényező – az edzésterv.

Egy megfelelően összeállított edzésterv. Az étrend-edzésterv páros adja ki a szükség és elégséges kombinációt.

Egy jó étrenddel és egy jó edzéstervvel csodákat lehet elérni.

És amikor ezekkel megvagyunk, akkor lehet elővenni mindenféle kiegészítőt – krémeket és étrend-kiegészítőket is. Mint a nevük is mutatja, ezeket egy már működő életmódváltó program kiegészítőiként használhatjuk, segítségükkel még több eredményt érhetünk el, vagy még könnyebben érhetünk el eredményt, vagy valamilyen konkrét eredmény irányába nagyobb lépéseket tehetünk.


Az egyik legnagyobb probléma, amit a diétázók gyakran felhoznak, hogy a zsír nem onnan megy le, ahonnan szeretnék. Mármint, minden kisebb lesz az emberen, persze – ha úgy tetszik, 1-2 számmal kisebbek leszünk… Viszont jellemzően van 1-2 olyan terület, amire azt lehet mondani, hogy ún. „makacs zsírpárna”. Ezek a makacs területek, ami a zsírszöveg zsugorodását illeti, látványosan le vannak maradva testünk többi részéhez képest.


A megoldás? Helyi zsírégetés, ugye? Na, akkor ugorjunk is a 20 milliós kérdéshez: van-e olyan, hogy helyi zsírégetés?
A válasz pedig az, hogy van és nincs. Na, ez mit jelenthet… Először is, olyat nem tudunk csinálni, hogy a zsírégetést a testünk bizonyos részein felkapcsoljuk, más részein meg nem. Ha ez lehetséges lenne, akkor a kosárméret csökkenése nélkül is lehetne diétázni – és ha én lennék a birtokában eme tudásnak, már biztos, hogy a saját kis szigetemről írnám ezeket a sorokat.

Komolyra fordítva a szót: a zsírégetésért felelő hormonok, melyek a megfelelő tápláltsági környezetben (hipokalóriás étkezés) jelennek meg, a keringésünkkel minden egyes sejtünkhöz eljutnak. Ennek eredményeként a combunkon, a hasunkon, a fenekünkön és a mellünkben található zsírsejtek is megkapják ugyanazt a jelzést, aminek eredményeként a zsírsavak mindenhonnan elkezdenek felszabadulni.


Ha úgy tetszik, vagy az egész testünk zsírégető üzemmódban van, vagy az egész testünk nincs abban. Ilyen értelemben tehát nincs helyi zsírégetés.
Amikor a szervezetünk zsírégető üzemmódba kapcsol, akkor a zsírszövetünkből felszabadulnak a raktározott zsírok szabad zsírsavak formájában és ezek a vérkeringésünkkel eljutnak a különféle szöveteinkig (pl. izomsejtekhez), ahol energiatermelésre használja fel őket a szervezetünk. Az, hogy egy adott területről mennyi zsírsav szabadul fel, az függ az adott terület keringésétől. Ahol rosszabb a keringés, onnan kevesebb zsírsav „kerül kivonásra” – és jellemzően ezeket a területeket nevezzük „makacs zsírpárnáknak”.

Ezek azok a tartalékok, amikhez csak akkor nyúl hozzá a testünk, amikor már minden más területet és raktárt lemerített.
Ugyanakkor, ha egy bizonyos területről kivont zsírsavak mennyiségének egyik korlátja az adott terület keringés, akkor amennyiben fokozzuk a terület a keringését, akkor növelni tudjuk az onnan kivont zsírsavak mennyiségét is. Ha úgy tetszik, ilyen értelemben van helyi zsírégetés, mivel növeljük azon zsírsavaknak a mennyiségét, amit egy adott terültről kivonunk.


És itt jönnek be a SteelFit krémek – és a Fit + Tone® – a képbe.

A SteelFit krémek képesek az alkalmazás területén fokozni a keringést és ez által növelni az adott területről kivont zsírsavak mennyiségét. A Fit + Tone® mindezt úgy éri el, hogy közben nincs kipirosodás és nincs hőérzet, így bármikor lehet használni.


Ha a Fit + Tone® krémben található összetevőket jellemezni akarjuk, akkor a hatásuk alapján 3 nagy csoportról lehet beszélni.


  • Az első csoportban olyan összetevők találhatók, amik a keringés javításáért, valamint egy általános zsírégető közeg kialakításáért felelősek (pl. koffein, forskolin, KoA & L-karnitin). Ezek növelik a terület keringését és elősegítik a zsírsavak felszabadulását a zsírsejtekből.
  • A második csoportba a kollagéntermelést fokozó és ezáltal a bőr feszességét és fiatalosságát visszaállító összetevők tartoznak, mint pl. a Palmitoil-Tripeptid-38, vagy épp a Gotu Kola. Ez utóbbit például gyakran használják a stríák és egyéb hegek halványítására. A kollagén felelős a bőrünk feszességéért – a kollagén termelés fokozása, illetve a sértül kollagén lebontásának a fokozása egy frissebb, egészségesebb és feszesebb bőrt eredményez.

  • A harmadik csoportba a bőr hidratálásáért és védelméért felelős hatóanyagok, mint például a Shea-vaj, kakaóvaj és az Aloe vera tartoznak. Mind a kiszáradás, mind pedig a környezeti stressz (oxidatív stressz) károsítja a bőrünket és a kollagént és csökkenti annak feszességét és rugalmasságát. A hidratáló összetevőkkel, illetve például a Shea-vajban található, antioxidáns hatású E-vitaminnal a kiszáradás és az oxidatív stressz negatív hatásait is segít megelőzni a Fit + Tone®
  • Összefoglalva tehát: a krémekkel és kiegészítőkkel elért eredményeknek a megfelelő étrend és edzésterv ágyaz meg. Ugyanakkor, ha ezeket jól beállítottuk, a különböző krém és kiegészítők segíthetnek még jobb, vagy épp célzott eremdényeket elérni.


Cimkék:

Termékek, amik érdekelhetnek: