Mit és mikor? Így iktasd be a mindennapjaidba a SteelFit termékeket

Rengetegféle edzést segítő étrend-kiegészítő és krém létezik, a mi kínálatunkban is többfélét találsz, így nem csoda, ha „kezdőként” nehezen tudsz eligazodni közöttük. „Melyikre van szükségem?” „Mikor fogyasszam/kenjem fel őket?” Az alábbiakban ehhez hoztunk most egy kis segítséget.

Étrend-kiegészítő kapszulák a mindennapokra

Attól függően, hogy milyen rendszerességgel és intenzitással edzel, illetve hogy mik a céljaid, különböző étrend-kiegészítők közül választhatsz. Amennyiben az izomtömeg-növelés a célod, de úgy érzed, megakadtál a fejlődésben, a tesztoszteronszinted fokozása segíthet továbblépni – a Steel Hard kapszula kutatásokkal igazolt összetevőket tartalmaz, amelyek elősegítik a szabad tesztoszteronszint emelkedését, a zsírmentes testtömeg növelését és az erő maximalizálását. Napi 1 adagot (3 kapszulát) vegyél be reggel, éhgyomorra (vagy 30 perccel étkezés után), használd folyamatosan 4 hétig, utána pedig tarts 2-4 hét szünetet.


Ha a zsírégetés az első a listádon, és az edzés, illetve étkezés terén is odafigyelsz a részletekre, akkor a Steel Core megkönnyítheti a küzdelmedet – olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítik a zsírt energiává alakítani, csökkenteni a BMI-t, gyorsítani az anyagcserét és elősegíteni a szénhidrátok megfelelő hasznosulását. Reggel, éhgyomorra vegyél be 1 adagot (3 kapszulát) 20-30 perccel az első étkezés vagy fehérjeturmix előtt.


Amennyiben fontos számodra, hogy az alakod formálásán túl a bőröd, hajad és körmeid állapota is szép és egészséges legyen, a Steel Beauty-t ajánljuk – A-, C-, D3- és E-vitaminnal, kollagénnel és zöld teával támogatja a szépséged, visszaadja és megőrzi bőröd fiatalságát, rugalmasságát, és segít csökkenteni a ráncokat és a szarkalábakat. Étrend-kiegészítőként napi 1 adag (3 kapszula) fogyasztása ajánlott, étkezéssel együtt bevéve.

Italporok: mikor melyik?


Először is, a Steel Fuel igazi Jolly Joker: ha fitt életmódot élsz, szinte kihagyhatatlan. Egyrészt 2:1:1 arányban tartalmaz BCAA-t, ami hatékonyan segíti az izmok regenerálódását és az izomfehérjék szintézisét, miközben növeli az állóképességet és csökkenti a fáradtságot. Másrészt a szervezet számára nélkülözhetetlen elektrolitokat és a nyers kókuszvízport tartalmaz, ami segíti a test rehidratálását – nem csak edzés után, de bármikor a nap folyamán, főleg a nyári melegben! Fogyaszd az edzések alatt, vagy napközben – akár edzel, akár pihensz.

A keményebb edzésben a Steel Pump segít, amit nem véletlenül hívnak edzés előtti pörgetőnek – olyan összetevőket tartalmaz, amelyek fokozzák az energiaszintet és az állóképességet, erőteljes vérbőséget biztosítanak, emelik a teljesítményt, javítják a fókuszt és a koncentrációt, növelik a nitrogén-oxid termelést és fokozzák az izmok erőkifejtését. 15-30 perccel edzés előtt fogyaszd!


A fehérjepor a fogyókúrázók és életmódváltók körében nagyon népszerű, hiszen fogyasztásával kiválthatóak egyes étkezések, de az izomépítéshez is nélkülözhetetlen étrend-kiegészítő. A Steel Whey magas biológiai értéke és aminosavtartalma elősegíti a fehérjeszintézist, az izomnövekedést, felgyorsítja az anyagcserét és elősegíti a regenerációt. Fogyaszd edzések előtt, edzések után közvetlenül, vagy bármikor, amikor egy finom, magas minőségű és fehérjetartalmú italra vágysz.

Zsírégető és edzést segítő krémek

Zsírégető krémeinket, az Abs of Steelt és Buns of Steelt használhatod az edzések hatékonyságának fokozására, de azoktól függetlenül is. Sőt, a legjobb eredmény eléréséhez naponta kétszer ajánlott a használatuk. Kend fel őket minden edzés előtt, valamint közvetlenül lefekvés előtt. Pihenőnapon is alkalmazd őket reggel és este.


A karizmaidat szeretnéd növelni, és igazi erezett, bedurrant hatást elérni, akkor a Guns of Steel lesz a legjobb barátod – ez a vérbőségfokozó folyadik felkészíti az izmaidat a kőkemény munkára, és késlelteti az izomfáradást. Edzés előtt 5-10 perccel kend fel közvetlenül a bicepszedre, a tricepszedre (vagy akár a vádlidra is) a golyós applikátor segítségével, és addig dörzsöld, amíg teljesen fel nem szívódik.


Többi termékünkről webshopunkban olvashatsz bővebben!


Termékek, amik érdekelhetnek:

BUNS OF STEEL

BUNS OF STEEL

Ár: 18490

STEEL FUEL

STEEL FUEL

Ár: 7990 Ft

Kedvezményes ár: 5990 Ft

STEEL PUMP

STEEL PUMP

Ár: 17790 Ft

Kedvezményes ár: 9895 Ft