Mit tehetsz a narancsbőr ellen?

A hölgyek, a női fizikum és a csinos fürdőruhák ádáz ellensége a narancsbőr, ami ellen sokan úgy gondolják, semmit nem lehet tenni. Pedig igenis van jónéhány módszer a tárházunkban! Olvassátok el szakértőnk, Ádám Norbert tippjeit!

A nők körében gyakori narancsbőr – mely elsősorban a fenéken és a combokon jelenik meg – kialakulása összetett folyamat, és így az eltűntetése is az.

Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogyan is alakul ki és mi is az a Narancsbőr, IDE kattintva tudod ezt is olvasni!

Most pedig lássuk a tippeket: 

1. A narancsbőr egyik fő oka a felhalmozódott bőr alatti zsírszövet betüremkedés a bőr irhának nevezet rétegébe. Ennek eredményeként alakul a narancs héjára hasonlító jellegzetes szerkezet. Ha szeretnénk megszabadulni ettől a hölgyek életét megkeserítő jelenségtől, az elsődleges prioritásunk az kell, hogy legyen, hogy leadjuk a fölösleges zsírszövetet.

2. Ha szép, formás combokat és kerek feneket szeretnénk, akkor ahhoz nem csak a fölösleges zsírtól kell megszabadulni, de izmokat is kell építeni. A dolgozó izmok közelében található zsírszövet több zsírt bont le és ad le, mint a távolabbi zsírszövetek. Ha megnöveljük az izmaink méretét, akkor a szebb forma mellett nagyobb mennyiségű zsír felszabadulását és elszállítását tudjuk elérni.

3. A narancsbőr második leggyakoribb oka az adott terület nem megfelelő keringése. A terület keringésének növelés növeli a trigliceridek lebontása során felszabaduló termékek és melléktermékek elszállítását és az adott területről kivont zsír mennyiségét. Az edzéssel kombinálva a SteelFit krémek képesek megnövelni az adott terület keringését, és ezzel segítenek megszabadulni a fölösleges zsírszövettől.

BUNS OF STEEL 

A Buns of Steel segít eltüntetni a narancsbőrt a fenekedről és a combjaidról. Túl jó, hogy igaz legyen? Pedig így van, lássuk csak: 

Az Intenslim® hatóanyag kombinációban található Globularia Cordifolia kivonat segíti a kötőszöveti fehérjék cserélődését és megújulását, valamint a méreganyagok eltávolítását a bőrből, ezáltal feszesebbé és fiatalosabbá teszi a bőrt. A narancsbőr kialakulásának további fő komponensei az elégtelen keringés a mikroerekben és a nyirokérhálózatban, valamint a többlet bőralatti zsírszövet megjelenése ami „betüremkedik” a bőr felsőbb rétegeibe. A mikroerekben ill. a nyirokerekben, ha nem megfelelő a keringés, akkor az olyan bomlástermékek és anyagok felhalmozódásához vezethet, melyek a zsírraktározás fokozódásához és a zsírégetés gátlásához vezetnek. Olvass utána bővebben IDE KATTINTVA






Termékek, amik érdekelhetnek:

BUNS OF STEEL

BUNS OF STEEL

Ár: 18490

BIKINI FORMA CSOMAG

BIKINI FORMA CSOMAG

Ár: 34980 Ft

Kedvezményes ár: 33230 Ft

VISZLÁT NARANCSBŐR! CSOMAG

VISZLÁT NARANCSBŐR! CSOMAG

Ár: 22480 Ft

Kedvezményes ár: 21355 Ft