Nagyobb és keményebb bicepsz, formásabb kar – a Guns of Steel már bizonyított, íme vásárlóink véleménye!

Mit várhatsz egy felkenhető folyadéktól a karizmok tekintetében? Nos, ha alig edzel, semmit. Ha viszont beleadsz mindent, a Guns of Steel tényleg látványosabbá teheti az eredményeid. Olvasd el vásárlóink véleményét, akik már kipróbálták!

A Guns of Steel egy bőrön át alkalmazható folyadék, aminek fő összetevője erős értágító hatással rendelkezik, megemeli a nitrogén-oxid termelést és egy eszméletlen bedurranást okoz, miközben növeli az edzés közbeni állóképességet és az erezettséget. Ha ez nem lenne elég, hatóanyagai még az edzést követő regenerálódást is felgyorsítják.

Nagyon jó bőrön át szívódó vérbőség fokozó, 5 perc és már lehet érezni, hogy az izom készen áll a terhelésre!” - K. Dávid


A Guns of Steel D3PA-t, koffeint, arginint és citrullint tartalmaz. Bicepszre, tricepszre de akár a sokaknál elmaradt vádlira is alkalmazható. Az azonnal tapasztalható hő, ami a krém felkenését követően felszabadul, bemelegíti az izmaidat, előkészítve a legintenzívebb teljesítményre.

Imádom a Guns of Steelt, hisz egyetlen l-arginine sem tudja produkálni azt izombedurranást és erezettséget, mint ez a termék. Gyorsan szívódik és az illata is feltűnő.... Ahogy belépék az edzőterembe, azonnal rám szegeződnek a tekintetek, hogy mi ez az illat, mivel vagyok bekenve? :)” - T. Dániel

A Guns of Steel összetevői bizonyítottan megnövelik a bedurranásod:


➡️ Ditiolán-3-pentánsav (D3PA): egy erőteljes antioxidáns, amely fokozza a nitrogén-oxid termelését – ez felelős az értágító hatásért.
➡️ Resistem®: segíti a metabolizmust és a gyors sejtregenerálódást.
➡️ L-Citrullin: egy természetesen előforduló aminosav, ami szerepet játszik a nitrogén-oxid termelésében és az erek kitágulásában.
➡️ L-Arginin: fokozza a növekedési hormon és az inzulin elválasztását.

Edzés előtti használatával hozzásegít a bemelegítéshez, vérbőséget okoz a bekent területeken, az azonnal tapasztalható hő bemelegíti az izmokat. Nagyobb teljesítmény érhető el az edzés során és később következik be az izomfáradás.” - R. Péter


TIPP: Kombináld az Guns of Steel-t a Steel Pump-pal, mely ötvözi a legerőteljesebb edzés előtti bedurrantók hatóanyagait, így maximális vérbőséget érhetsz el az edzett izomcsoportban. Ha most rendelsz Steel Pump-ot, ajándékba küldünk mellé egy Guns of Steelt és egy Steel Fuelt!


Termékek, amik érdekelhetnek:

GUNS OF STEEL

GUNS OF STEEL

Ár: 7990

STEEL PUMP

STEEL PUMP

Ár: 17790 Ft

Kedvezményes ár: 9895 Ft