Nyári frissítő BCAA koktél

Nem csak edzésnapon érdemes BCAA-t fogyasztanunk, ráadásul nyáron nem csak különösen finom frissítő, de még az izom regenerálódást és a test rehidratálását is segíti! Kóstoljátok meg frissítő koktélunkat.

MIÉRT ÉRDEMES RENDSZERESEN BCAA-T FOGYASZTANI? 

A BCAA a szervezet egyik legfontosabb aminosav-kombinációja. Esszenciális aminosav, tehát a szervezet nem képes maga szintetizálni, ezért külső forrásból kell pótolni. 

A Steel Fuel™ adagonként 5 gramm BCAA-t tartalmaz, mégpedig a tudományosan bizonyított 2:1:1 arányban, ami hatékonyan segíti az izmok regenerálódását és az izomfehérjék szintézisét, miközben növeli az állóképességet és csökkenti a fáradtságot. A szervezet számára nélkülözhetetlen elektrolitok és a nyers kókusz víz por szinergisztikus kombinációjának köszönhetően, a Steel Fuel™ segíti a test rehidratálását az edzés okozta vízvesztést követően.

A BCAA kiegészítés segíti az izomtömegünk megtartását és növelését, kis mértékben fokozza az elégetett zsír mennyiségét, csökkenti a fáradtságot és támogatja a teljesítményünket. Ideális olyan időpontokban, amikor gyors aminosav ellátásra van szükségünk, illetve amikor az emésztés és tele gyomor kényelmetlen, esetleg egyenesen katasztrófális lehet – például egy kemény lábedzés közben.

NYÁRI FRISSÍTŐ BCAA KOKTÉL 

Hozzávalók: 

  • 1 adag Steelfit SteelFuel BCAA
  • Citromkarika 
  • Mentalevél 
  • Jégkocka 





Termékek, amik érdekelhetnek:

STEEL FUEL

STEEL FUEL

Ár: 7990 Ft

Kedvezményes ár: 5990 Ft

STEEL FUEL ÍZPRÓBA CSOMAG

STEEL FUEL ÍZPRÓBA CSOMAG

Ár: 1470 Ft

Kedvezményes ár: 735 Ft