Nyári újdonságaink, amikkel bomba formába kerülhetsz

Több új termék is érkezett webshopunkba, amelyek a zsírégetést és az egészséges, aktív életmódot támogatják. Ezekhez most bevezető akcióban, kedvezményes áron juthatsz hozzá!

Steel Fit+Tone

A Steel Fit+Tone segít, hogy a lehető legjobb formádat hozd, akár a teremben vagy, akár az utcán. Ez egy előrehaladott, egész napos zsírégető hidratáló krém, ami a magas minőségű, kutatások által igazolt bőrfeszesítő és -kontúrozó hatóanyagokat, illetve a természetes vitaminokat és gyógynövény-kivonatokat kombinálja egy egészségesebb bőrért. Segítségével elérhető egy karcsúbb sziluett, miközben javítja a bőr textúráját.

Pro Tan Get Buffed

A Get Buffed egy bőrradír, amely optimalizálja a bőr pH-ját, és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Használatának köszönhetően a zsírégető krémjeink még hatékonyabbak lesznek, hisz a bőr felületén lévő szennyeződések és elhalt hámsejtek eltávolítása után a hatóanyagok jobban fel fognak szívódni. Emellett bőröd puha, friss és bársonyos lesz!

Steel Greens

A Steel Greens egy tápanyagokban gazdag, zöld és vörös superfood komplex, ami a teljes növényi ételek előnyein túl támogatja az aktív életmódot. Úgy lett megtervezve, hogy támogassa a test antioxidáns védelmi rendszerét, az emésztést és az immunrendszer egészségét, miközben egy általános jó közérzetet biztosít. Nincs benne mesterséges színezék vagy édesítőszer!


Steel Slim

A Steel Slim egy kifejezetten nőknek kifejlesztett zsírégető termék, amely olyan klinikailag igazolt hatású hatóanyagokat tartalmaz, amik csökkentik a kalóriák felszívódását és a zsír felhalmozódását. Kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, amik felpörgetik az anyagcserét, javítják a közérzetet, növelik az energiaszintet és a hőtermelést, miközben csökkentik az éhségérzetet és az esti nassolás utáni sóvárgást.

Steel Releaf

A Steel Releaf egy hűsítő hatású, fájdalomcsillapító folyadék, amelynek formulája a természetes Ayurvédikus összetevőket, a kenderből izolált származékokat és a modern tudományt ötvözi ebben a könnyen használható, görgőfejes applikátorral ellátott, azonnal ható termékben. Átmenetileg elmulasztja a fájdalmat, amit a napi aktivitás, a kemény edzés vagy épp a korábbi sérülések okoznak. Edzés előtt vagy után is alkalmazhatod!


Termékek, amik érdekelhetnek:

STEEL FIT + TONE

STEEL FIT + TONE

Ár: 18490

PRO TAN GET BUFFED

PRO TAN GET BUFFED

Ár: 7490

STEEL SLIM

STEEL SLIM

Ár: 21990

STEEL GREENS

STEEL GREENS

Ár: 11990

STEEL RELEAF

STEEL RELEAF

Ár: 12490 Ft

Kedvezményes ár: 9990 Ft