Robbanékonyság, erő, fókusz – fokozd az edzésteljesítményed a Steel Pumppal!

Ha szeretnéd a teljesítményedet növelni, a Steel Pump a legjobb választás. Ez a termék lefed minden útvonalat, ami az izommunka és edzésvolumen maximálásához nélkülözhetetlen!

A Steel Pump edzés előtti italpor olyan összetevőket tartalmaz, amelyek fokozzák az energiaszintet és az állóképességet, erőteljes bedurrantáshoz vezetnek, emelik a teljesítményt, javítják a fókuszt, növelik a nitrogén-oxid-termelést és fokozzák az izmok erőkifejtését.

Néhány ütős összetevő, ami miatt olyan hatékony a Steel Pump

3000 mg citrullin-malát található benne, ami képes növelni az izmok vérellátását, fokozza az edzésvolument (egy kísérletben ugyanazzal a súllyal több ismétlést voltak képesek végezni azok, akik kaptak citrullint), jelentősen csökkenti a fáradtságot és az edzést követő izomlázat. Ennek eredményeként a magasabb volumen az izomtömeg növekedéséhez vezet.



A szőlőmag-kivonat is fontos szerepet játszhat az edzéseidben! Ez egy erős antioxidáns, ami közvetlenül védi a kollagén integritását a testben és az agyunkban is. Segíti az optimális energiatermelés fenntartását és a kalóriák elégetését, valamint fokozza a szénhidrátlebontás egyik termékének, a piruvátnak a metabolizmusát, ami kulcsfontosságú, amint az izmaink aerobról anaerob működésre váltanak. 

Ismét rendelek, frissen tart edzések alatt. Ajánlom!” - K. Pálné


Elektrolit keverék: az elektrolitok a testünkben megtalálható, töltéssel rendelkező ásványi anyagok. Különösen fontosak az edzéshez, mivel segítségükkel szabályozza a szervezet a vízháztartást, a vér savasságát és az izmok funkcióját. Elektrolitokat veszítünk az izzadtsággal, melynek eredményeként intenzív edzést követően dehidratáltak lehetünk.


• Magnézium: megelőzi az izomgörcsöket.
• Kálium: segíti a szívizom működését.
• Nátrium: az izom összehúzódásban és az idegrendszer működésében van fontos szerepe.


Kombináld az a Steel Pump-ot Guns of Steel-el, mely lehetővé teszi, hogy az edzett izomcsoportban még nagyobb vérbőséget és izomérzetet érj el! MOST minden Steel Pump mellé AJÁNDÉKBA küldünk egy Guns of Steelt 7490 Ft értékben + egy doboz Steel Fuel BCAA-t 11.990 Ft értékben!


Termékek, amik érdekelhetnek:

STEEL FUEL

STEEL FUEL

Ár: 7990 Ft

Kedvezményes ár: 5990 Ft

STEEL PUMP

STEEL PUMP

Ár: 17790 Ft

Kedvezményes ár: 9895 Ft