Steel Pump mindenkinek – aki hatékonyabban akar edzeni!

Testünk átalakítása az étrendünkkel kezdődik – ez tény. De azt senki ne várja, hogy edzés nélkül, csak a megfelelő étrenddel szép, izmos és kidolgozott teste lesz. Az étrend segít a fölösleges zsír lepucolásában és az izmok „felfedésében”, és bár nélkülözhetetlen az izomépítéshez, edzés nélkül még senkinek nem formálódott jelentősen a karja, a válla, vagy épp a combja. Nem lett feszes, tónusos feneke, és kockás hasa. Összefoglalva: Az étkezés átalakítása nélkül nincs siker, de ez edzés nélkül sincs tökéletes test. Az edzés tehát alap.

Edzésből sokféle van – itt foglalkozzunk elsősorban a rezisztenciaedzéssel, amely a legjobb módja az izomépítésnek. A rezisztenciaedzésnek is több fajtája létezik természetesen – lehet cél az izomépítés vagy a maximális erő építése, és a definíció alapján a saját testsúlyos edzés is ide sorolható. Mi most fókuszáljunk a súlyzókkal végzett edzésekre, legyen az erőemelés, testépítés, súlyemelés vagy épp CrossFit.

Több edzés, gyorsabb eredmény!

Az izomépítés szempontjából a legfontosabb tényező az edzés volumene – vagyis mennyisége. Leegyszerűsítve: minél többet tudunk edzeni, minél több sorozatot tudunk elvégezni, annál több izmot fogunk építeni. (Természetesen van egy felső limit, de amíg ez alatt maradunk, addig a több=jobb megközelítés igaz.) Vagyis, minél többet edzünk, annál jobbak leszünk – itt a több nem csak heti több alkalmat jelent, de alkalmanként több sorozatot és hosszabb edzéseket. Ha szeretnénk tovább fejlődni, szeretnénk egy következő szintre lépni, akkor a megoldás szinte mindig a „még több edzés”. Vannak viszont olyan helyzetek, amikor fáradtak vagyunk, kimerültek és enerváltak – nincs erőnk, kedvünk edzeni vagy épp megakadtunk a fejlődésünkben. Például diétában a 8-10. hét környékére már eléggé lemerülnek a tartalékok és ennek az edzéseink láthatják kárát.

Pedig az egyik legfontosabb tényező az edzésvolumen és edzésintenzitás fenntartása! A testünk olyan állapotban van a diéta alatt, amelyben a meglévő tartalékait kell beáldozni és a rá kirótt igények függvényében dönti el, mire van szükség és mire nincs. Ha egy magas volumenű edzést követünk, azzal azt a jelet küldjük, hogy „szükség van ezekre az izmokra” – így a testünk „megkíméli” őket. Ha az edzéseink színvonala csökkenni kezd a kalória megszorítások miatt, az összességében negatívan hathat a fizikumunkra.

Ennek ellentéte a tömegelés alatti „kedvtelenség”, amikor a rengeteg étel elfogyasztása és megemésztése annyi energiánkat köti le, hogy inkább csak aludnánk, mint edzenénk.

Ilyen helyzetekben remek segítség lehet a megfelelő edzés előtti energizáló készítmény.

Itt ki kell hangsúlyozni, hogy „megfelelő”. Manapság divatosak lettek azok az „edzés-előttik”, amikben nagyjából 1-2 (általában hatástalan, vagy nem igazolt) összetevő van, meg egy hatalmas dózisú koffein, és voilá! Micsoda termék! Ezeket valahogy sosem szerettem – ha csak a magas koffein a lényeg, akkor vegyünk koffeintablettát…

A Steel Pump azonban más.


A Steel Pump-ban számos, kutatásokkal alátámasztott összetevő található – méghozzá kellően magas dózisban!

Az edzések alatt mérhető teljesítményfokozást alapvetően 2 irányból kell megközelíteni: izmok és a központi idegrendszer.

Az izmok

Az izmaink működésének vannak, ha úgy tetszik, „lokális” feltételei. Ilyen például a glikogénraktárak jelenléte, a megfelelő sejten belüli pH, a megfelelő oxigénellátás és így tovább. Ezek hiányában az izmok teljesítménye csökken. Például, ha a pH csökkenni kezd (savasodás), az az erő és a teljesítmény csökkenéséhez vezet. Ha nincs elég oxigén, akkor az izmok kevesebb ideig tudnak működni (aerob vs anaerob mozgás), és így tovább.


A Steel Pump-ban 3 fő összetevő van, amely képes az izmok működését támogatni és ezáltal növelni az elvégzett edzés mennyiségét:


  1. Citrullin-malát: ráadásul egyből 3000 mg. Kutatásokban igazolták, hogy ez a dózis képes növelni az izmok vérellátását, fokozza az edzésvolument (ugyanazzal a súllyal több ismétlést voltak képesek végezni azok, akik kaptak citrullint), jelentősen csökkenti a fáradtságot és az edzést követő izomlázat. Ennek eredményeként a magasabb volumen az izomtömeg növekedéséhez vezet.
  2. Béta-alanin: a béta-alanin képes növelni az izmok állóképességét anaerob körülmények között, például súlyzós edzés alatt. Ennek eredményeként több ismétlést lehet végezni, mielőtt elérjük az izombukást.
  3. Betain: fokozza az izmok oxigénellátását, ezzel csökkentve a fáradtságot és növelve a teljesítményt.

A központi idegrendszer

Természetesen az izmaink nem maguktól működnek – van egy központ, amelyből az utasításokat kapják. Ha a jel, az inger nem jut el az agyunktól az izmainkig, akkor nem fog mozgás létrejönni. Az agyunknak emellett központi szerepe van a fáradtságban is. A fáradtság „centrális” elmélete alapján a teljesítményünk jóval az előtt csökkenésnek indul, hogy az izmainkban kialakuló környezet (alacsony glikogén és pH) indokolná. Ezt a központi idegrendszer kimerülésével magyarázzák. Nem kell viszont ennyire belemélyedni a dolgokba – gondoljunk arra, hogy milyen volt a teljesítményünk múltkor, amikor kialudtuk magunkat, szépen sütött a nap, előző nap egy jó hírt kaptunk és úgy mentünk le edzeni, majd hasonlítsuk ezt össze azzal az edzéssel, amit egy álmatlan éjszaka után, a munkánktól agyonstresszelve nyomtunk le. Volt különbség? Naná! Hát ennyire fontos a központi idegrendszerünk.

A Steel Pump-ban 3 olyan hatóanyag található, ami erőteljes hatással van a központi idegrendszerünk működésére és az izmok teljesítményére:

  1. Theanin: egy aminosav, amelynek elsődleges előnye, hogy képes jelentős mértékű relaxációt elérni, de szedáció nélkül! Mit jelent ez? Lecsökken a stressz-szint, de közben nem alszunk el tőle, éberek maradunk és képesek vagyunk koncentrálni.
  2. Alfa-GPC (alfa-glicerilfoszforilkolin): ez a hatóanyag képes megnövelni az actelin-kolin mennyiségét az idegsejtekben. Az acetil-kolin nevű molekula az, amelyik az idegvégződésekből felszabadulva kiváltja az izmok összehúzódását. Nem csak az izomműködésben van kulcsszerepe – megfelelő szintje nélkülözhetetlen a jó memóriához és koncentrációs képességhez. Az alfa-GPC erőteljes hatással van az izmok teljesítményére – a hatás mértéke nagyobb, mint a koffeiné! Akár 15%-kal is képes a robbanékonyságot növelni.
  3. Koffein: Egy adagban 300 mg koffein található. A koffein csökkenti a fáradtságot, növeli a teljesítményt és fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik. A többi összetevővel kombinálva a hatás egészen elképesztő. FIGYELEM! A SteelPump nem való koffeinérzékenyeknek!

Ha szeretnéd a teljesítményedet növelni, a Steel Pump a legjobb választás. Ez a termék lefed minden útvonalat, ami az izommunka és edzésvolumen maximálásához nélkülözhetetlen! Készülj fel a legjobb edzésekre a Steel Pump használatakor!

Nyitókép: Dunavölgyi Zsolt


Termékek, amik érdekelhetnek:

STEEL PUMP

STEEL PUMP

Ár: 17790 Ft

Kedvezményes ár: 9895 Ft

STEELFIT FILL N' GO PORTÖLCSÉR

STEELFIT FILL N' GO PORTÖLCSÉR

Ár: 1790