Steel Slim kapszula kifejezetten hölgyeknek – támogatja az egészséges női metabolizmust

A Steel Slim egy nőknek szánt testsúlykontroll és zsírégető termék, amely olyan klinikailag igazolt hatású hatóanyagokat tartalmaz, amik csökkentik a kalóriák felszívódását, tárolását és a zsír felhalmozódását.

A diéta sok ember esetén a stressz, a koplalás, a rossz kedv és az energiahiány szinonimája. A diétázás nehézségeinek leküzdésére a diétázók gyakran fordulnak koffeinhez és egyéb stimulánsokhoz, amik átmeneti energiszint-növekedést és éhségcsökkentést okoznak. Ez alig több, mint egy szépségtapasz a tényleges problémára. A fogyás támogatásához a diétázónak valami olyanra van szüksége, ami nem csak az energiaszintjét növeli, de a zsírégetést, az energiafelhasználást is támogatja, miközben elnyomja az éhséget. Ez a „valami” a Steel Slim.

Mi is az a Steel Slim?


A Steel Slim egy nőknek szánt termogén zsírégető termék, amely olyan klinikailag igazolt hatású hatóanyagokat tartalmaz, amik fokozzák az elégetett kalóriák mennyiségét, csökkentik az éhséget, javítják a hangulatot és csökkentik a testzsírt. A CactOLean és pitypanglevél-kivonat szinergisztikus kombinációjának köszönhetően a Steel Slim vízhajtó hatásával segít megszabadulni a fölösleges víztől.


Miért jobb a Steel Slim más termékeknél?


A Steel Slim eltér a zsírégető termékek standard működésétől – vagyis attól, hogy stimulánsok többszáz milligrammjával próbálja a „hatás látszatát” kelteni. Ez a termék koffeinmentes. Helyette megtalálható benne a TeaCrine®, ami egyenletes, tartós energiát biztosít órákon keresztül, miközben a koffeinre jellemző remegést és crasht mellőzi. A Steel Slim számos, kutatások által igazolt hatóanyagot tartalmaz, köztük zöldtea-kivonatot, resveratrolt, gyömbérgyökeret és affronr-t, hogy segítse az éhség csökkentését és a telítettség növelését, valamint a zsírégetés fokozását és a közérzet javítását. A termék még jódot is tartalmaz Organikus Alga formájában a pajzsmirigy működés és a metabolizmus támogatására.


A Steel Slim kizárólagosan természetes hatóanyagokat tartalmaz, amik felpörgetik az anyagcserét, javítják a közérzetet, növelik az energiaszintet és a hőtermelést, segítenek a testzsír csökkentésében, csökkentik az éhséget és a sóvárgásokat. A CactOLean és pitypanglevél-kivonat szinergisztikus kombinációjának köszönhetően a Steel Slim vízhajtó hatásával segít megszabadulni a fölösleges víztől. Továbbá a benne található erőteljes antioxidánsok védenek az oxidatív stressztől, csökkentik a gyulladást és annak negatív következményeit. 

Tulajdonságok és előnyök


✓ Gyorsítja a fogyást
✓ Felpörgeti a metabolizmust
✓ Növeli az energiaszintet és javítja a közérzetet
✓ Segít az éhség leküzdésében

Igazolt aktív hatóanyagok


Szelén (szelén élesztő formában) (Saccharomyces Cerevisiae): Egy nyomelem, ami kulcs alkotóeleme olyan fehérjéknek, amik a DNS szintézisben, reprodukcióban, a kognitív működésben, a pajzsmirigy hormonok metabolizmusában, valamint az oxidatív stressztől való védelemben és az immunműködésben játszanak fontos szerepet.


Króm (mint krómium-pikolinát): Nyomelem, ami a szénhidrát, a fehérje és a zsír metabolizmusában játszik szerepet, és növeli az inzulin hatását a szervezetben.


L-Tirozin: A tirozin egy nem esszenciális aminosav, aminek fontos szerepe van a dopamin és a norepinefrin neurotranszmitterek termelésében. Emellett a tirozinnak szerepe van a pajzsmirigy hormonok és az adrenalin termelésében, ezért elősegíti a megfelelő hormontermelést és stressz reakciót.

Sárkánygyümölcs-kivonat (Hylocereus Undatus) (CatcOLean™): egy teljesen természetes, standardizált sárkánygyümölcs-kivonat, melyet elsősorban az antioxidáns hatása, valamint az éhségcsökkentő hatása miatt tettünk be a termékbe.


Pitypanglevél-kivonat (Taraxacum Officinale): Egy extrém hatásos vízhajtó, ami nem okoz ásványianyag-veszteséget. A benne található ún. taraxasterolok elősegítik a fölösleges vízmennyiség kiválasztását, míg az egyéb keserű összetevők fokozzák a test kiválasztó és méregtelenítő funkcióit.


Zöldtea-kivonat (Camellia Sinensis) (80% katekin & 50% EGCG): a zöld tea vitaminok, ásványi anyagok és koffein elegyét tartalmazza. Egészségügyi hatásait a benne található aktív hatóanyagoknak – elsősorban az olyan polifenoloknak, mint a katekinek – köszönheti, melyek erős antioxidáns hatással rendelkeznek. Ezek közül a polifenolok közül a legpotensebb hatással az epi-gallokatekin-gallát (EGCG) rendelkezik. A zöld tea képes növelni a metabolizmust és a szervezet hőtermelését.


Oganikus Atlanti-óceáni Hínár (Ascophyllum Nodosum) (egész növény): A jód a pajzsmirigy működéséhez és a pajzsmirigy hormonok termeléséhez, valamint a megfelelő metabolizmushoz nélkülözhetetlen nyomelem. A Steel Slim 150 mikrogramm hínárból származó jódot tartalmaz a megfelelő pajzsmirigy és kognitív működéshez, ezáltal támogatva a metabolizmust és az energiatermelést.


Theacrine (as TeaCrine®): A Compound Solutions által kifejlesztett TeaCrine® a koffein kémiai unokatestvére, ami a Kucha-ból származik. A TeaCrine® egyenletes, sokáig tartó energiát ad, ami remek páros a koffein gyors és erőteljes energialöketével – a koffein feldobja az energiaszintünket azonnal, amit a TeaCrine® segít magasan tartani. A másik hatalmas előnye, hogy a TeaCrine®-hoz nem szokik hozzá a szervezetünk – tehát a dózis növelése nélkül ugyanolyan hatást tudunk elérni.


Édenmag-kivonat (Aframum Melegueta): Egy, a gyömbér családjába tartozó fűszer, ami a barnazsírszövet működését serkenti, ezzel fokozva a metabolizmust és növelve a termogenezist, miközben csökkenti a zsigeri zsír mennyiségét.


Resveratrol (Polygonum Cuspidatum): A resveratrol a polifenolok közé tartozó vegyület. Erőteljes antioxidáns, ami a szőlőben található, és támogatja a sejtek egészségét és véd az öregedéshez, ill. oxidatív stresszhez köthető károsodástól.


Gyömbérgyökér-kivonat (Zingiber Officinale Roscoe): a gyömbér a trópusi Zingiber Officinale növény gyökeréből származik. Az erős illatáról ismert növény régóta az ázsiai konyha fontos fűszere és egy ismert gyógynövény. A gyömbér hatással van a testsúlyra és a testösszetételre a termogenezis és az energiafelhasználás növelésén keresztül, illetve a fokozott zsírbontás támogatásával.


Sáfrány (Crocus Sativus L.) (affron®): Az affron® az első sáfránykivonat, melyet HPLC segítségével Lepticrosalides®-ra standardizáltak, a bioaktív összetevőre, mely segíti a relaxációt, a mentális és fizikai kiegyensúlyozottságot, és a jó közérzetet. Az affron® növeli a telítettséget, csökkenti az éhséget és ezáltal elősegíti a fogyást.

Dihidrokapsziát (Édes paprikából) (CapsiAtra®): 
Egy, a Ch-19 Édes paprikában található vegyület, ami a bélben elhelyezkedő receptorokon keresztül aktiválja a szimpatikus idegrendszert, növeli a nyugalmi anyagcserét és fokozza a zsírok oxidációját.

Használat


Étrendkiegészítőként fogyasszunk 1 adagot (3 kapszula) a reggeli első étkezésünkkel. Legalább napi 6-8 pohár vizet igyunk. Bár a Steel Slim stimulánsok nélkül növeli az energiaszintünket, 4 órával lefekvés előtti használatát kerüljük. Megjegyzés: a rendszeres testmozgás és megfelelő étkezés nélkülözhetetlen a kívánt fogyás eléréséhez. Az eredmények egyénenként eltérhetnek.


Termékek, amik érdekelhetnek:

BUNS OF STEEL

BUNS OF STEEL

Ár: 18490

STEEL SLIM

STEEL SLIM

Ár: 21990

FESZESÍTŐ CSOMAG

FESZESÍTŐ CSOMAG

Ár: 38980 Ft

Kedvezményes ár: 37030 Ft