Vissza a mókuskerékbe? Nem is olyan szörnyű! 5 életmódtipp, ami segít

Lassan tényleg vége a jó időnek, és legnagyobb bánatunkra beköszöntenek a hűvösebb napok. A nyaralások alkalmával hajlamosak vagyunk felfüggeszteni a diétát és a rendszeres edzést – ezzel még alapvetően nincs baj, hiszen pihenni és „bűnözni” is kell, de gondolom Te is tapasztaltad, mennyire nehéz újra felvenni a ritmust, és visszatérni a korábbi rutinhoz. A továbbiakban néhány apró tippet osztok meg Veled, amely segíthet visszatérni a dolgos hétköznapokhoz! Kővágő Henrietta cikke.

Eddz a szabadban!

Nem kell kötelezően edzőteremben mozognod, ha nincs még kedved hozzá. Szeptember beköszöntével sem kell száműznöd a szabadtéri edzést – bátran sportolj a természetben, hiszen ősszel még nincs annyira rossz idő, így érdemes ilyenkor még szabadtéri mozgással kiegészíteni a konditermi súlyzós edzéseket. Elég hozzá egy MiniBand és egy Waist Trimmer!

Éljenek a gyümölcsök!

Hamburger, lángos, pizza, fagyi... Teljesen természetes, hogy nyáron (is) elcsábulunk, főleg, ha a strandon csak ilyeneket tudunk kérni a büfében, de érdemes visszaszorítani az egyszerű szénhidrátokban és zsírokban bővelkedő ételek fogyasztását. Ha túlzásba estél az utóbbi időben, igyekezz negyed annyit enni ezekből, és válts gyümölcsre, így szervezeted hozzájut a megfelelő vitaminokhoz és rostokhoz, sőt, még az édesség iránti vágyadat is csökkentheted.

Tűzz ki célokat!

Motiváció nélkül nehéz lesz újra energiával telve hajtani a mókuskereket. Fogalmazz meg magad számára olyan célokat, amelyeket a jövőben szeretnél elérni, akár a munka terén, akár az edzésben. Legyen az a cél, hogy megdöntsd a saját rekordjaidat; növeld a súlyokat, vagy az eddigi ismétlés- és szériaszámokat. Tanulj meg húzódzkodni vagy akár kézenállni! Ehhez megfelelő segítség lehet számodra a Steel Pump edzés előtti energizáló – garantáltan fel fogod tudni emelni a nagy súlyokat is!

Próbálj ki más mozgásformát!

Sokszor azért sem érezzük motiváltnak magunkat, mert muszájból és nem élvezetből sportolunk. Természetesen minden sportágnak megvan a nehézsége, és vannak időszakok, amikor kötelességből mozgunk, de talán ott a hiba, hogy nem a számodra megfelelő mozgásformát űzöd. Mi az az óratípus, amivel már régóta szemezel? Válaszd ki a legérdekesebbet, legizgalmasabbat, és jelentkezz! Lehet, hogy csak ez a lendület hiányzik az újrakezdéshez.

Használj táplálékkiegészítőket!

Nyáron az edzés és a diéta hanyagolása mellett valószínűleg a megszokott táplálékkiegészítőket sem használtad rendszeresen. Az újrakezdéshez érdemes lehet benevezni egy Steel Core-ra, amely a nyaralás után igencsak jól jön; elősegíti a szénhidrátok megfelelő hasznosulását és gyorsítja az anyagcserét. Edzés előtt ne felejtsd el felkenni a Buns of Steel és/vagy az Abs of Steel zsírégető krémeket, edzés után pedig fogyassz egy adat Steel Whey-t, így az izomzatoddal is jót teszel.


Csak elkezdeni nehéz! Csekkold rendszeresen a blogot, további tippeket osztok meg Veled hamarosan!


Termékek, amik érdekelhetnek:

BIKINI FORMA CSOMAG

BIKINI FORMA CSOMAG

Ár: 28980 Ft

Kedvezményes ár: 27530 Ft

STEEL FUEL

STEEL FUEL

Ár: 12490 Ft

Kedvezményes ár: 9990 Ft

STEEL PUMP

STEEL PUMP

Ár: 17790 Ft

Kedvezményes ár: 11900 Ft