Vitaminok, amelyekkel leküzdheted a tavaszi fáradtságot

Amikor végre vége a téli szürkeségnek, akkor a tavaszi fáradtság telepedhet ránk, és nehezítheti meg a mindennapjainkat. Ennek elejét vehetjük, ha feltöltjük a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal és ásványi anyagokkal, és újra energikusak lehetünk! A Steel Multi-V multivitaminban minden olyan hatóanyag benne van, amire szükséged lehet ilyenkor.

A Steel Multi-V egy könnyen feloldható, finom multivitamin és ásványi anyag  por, ami több mint 30 tápanyagot tartalmaz adagonként, amivel még a sportolók megnövekedett tápanyagigényét is kielégíti. Az esszenciális vitaminok és ásványi anyagok mellett tudományosan összeállított, komplex összetevőket is tartalmaz, amik a test antioxidáns védelmi rendszerének és a metabolizmusnak a támogatásában is szerepet játszanak, továbbá javítják a mentális teljesítményt és a bőr egészségét.

Hogyan segítenek az egyes vitaminok?


A-Vitamin: Zsírban oldódó vitamin, ami nélkülözhetetlen a látáshoz, az immunrendszerünk működéséhez, a reprodukcióhoz és a sejtek közötti kommunikációhoz.
D-Vitamin: Zsírban oldódó vitamin, ami elősegíti a kalcium felszívódását, támogatja a csontok növekedését és újraépülését, és szerepet játszik a sejtek növekedésének ciklusában.
E-Vitamin: Zsírban oldódó vitamin, amit elsősorban antioxidáns tulajdonságairól ismernek, aminek köszönhetően meggátolja a reaktív oxigén gyökök képződését és megvédi a sejteket a szabadgyökök káros hatásától.
K-Vitamin: Zsírban oldódó vitamin, ami kulcsfontosságú a véralvadásban szerepet játszó fehérjék szintézisében. Kulcsszerepe van továbbá a csontok metabolizmusában és a vér kalciumszintjének a szabályozásában.


C-Vitamin: Vízben oldódó vitamin, aminek kulcsszerepe van a kollagén bioszintézisében, a fehérjék metabolizmusában és a nem-hem vas felszívódásában.
B6-Vitamin: Ez a vízben oldódó B-vitamin a sejtszintű energiatermelésben, egyes neurotranszmitterek bioszintézisében, a glükoneogenezisben, az immunrendszer működésében és a homocisztein szint szabályozásában játszik szerepet.
B12-Vitamin: Vízben oldódó vitamin, ami a megfelelő vörösvértest-képződéshez, neurológiai működéshez és a DNS szintézishez nélkülözhetetlen.
Biotin: Segít a megevett szénhidrátok, zsírok és fehérjék használható energiává történő alakításában. A sejtek közötti kommunikációban, a gének szabályozásában és a hiszton fehérjék módosításában is fontos szerepe van.

Hogyan segítenek az egyes ásványi anyagok?


Kalcium: Szervezetünkben a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, ami nélkülözhetetlen a csontok egészségéhez, az idegi jelátvitelhez, az izmok működéséhez, az erek összehúzódáshoz és kitágulásához, valamint a sejten belüli jelátvitelhez.
Magnézium: Több mint 300 biokémiai reakcióban vesz részt, mint különféle enzimek kofaktora. Ezek között a reakciók között megtalálhatók fehérjék szintéziséért, vércukor szabályozásért, izmok összehúzódásáért, az idegek jelátviteléért és a vérnyomás szabályozásáért felelős lépések. A magnézium továbbá támogatja a kalcium és a kálium ionok felvételét.
Cink: Nélkülözhetetlen ásványi anyag, ami szükséges a DNS szintéziséhez, a sejtek osztódásához, a fehérjék szintéziséhez, az immunrendszer működéséhez és a sebek gyógyulásához. A normális növekedést és fejlődést is támogatja.
Mangán: Nyomelem, aminek szerepe van a sebek gyógyulásában és a csontok fejlődésében és fenntartásában. A szuperoxid-dizmutáz nevű fehérjének, ami a testünk egyik legerősebb antioxidáns fehérjéje, nélkülözhetetlen eleme,
Jód: Nyomelem, ami a pajzsmirigyhormonok szintéziséért felelős, amik jelentős hatással bírnak a metabolizmusunkra és a fehérjék szintézisére.
Kálium: Elektrolit, ami a sejten belüli vízmennyiség fenntartásáért felelős, szabályozza a vérkeringést, segíti az idegek jelátvitelét, az izmok összehúzódását és a vesék működését.
Vas: A hemoglobin – a vörösvértestekben az oxigén szállításáért felelős fehérje – képződéséhez nélkülözhetetlen. A növekedéshez és a fejlődéshez, egyes hormonok termeléséhez, a kötőszövet szintéziséhez és a normál sejtműködéshez is szükséges.


Mindez csupán egy kis ízelítő a Steel Multi-V-ben megtalálható értékes hatóanyagokról! A további részletekért kattints a képre!


Termékek, amik érdekelhetnek:

STEEL FUEL

STEEL FUEL

Ár: 7990 Ft

Kedvezményes ár: 5990 Ft

STEEL BEAUTY™

STEEL BEAUTY™

Ár: 13990 Ft

Kedvezményes ár: 9795 Ft

STEEL MULTI -V™

STEEL MULTI -V™

Ár: 12990 Ft

Kedvezményes ár: 9740 Ft