Zsírégető kisokos - Mikor melyik zsírégetőt használd

Ha elvesztél a zsírégető táplálékkiegészítők nagy választékában, akkor olvasd el szakértőnk, Ádám Norbi cikkét és tudd meg, melyik a számodra a céljaidnak leginkább megfelelő, zsírégetést támogató kiegészítő!

Olvasd el tanácsadó cikkünket és használd a cikk végén levő kuponkódot is! 


A szervezetünk számára szükséges energiamennyiség biztosításában, a szervezetünk energiaháztartásának szabályozásában és így érthető módon egyben a zsírégetésben is számos fehérjének, hormonnak és szervnek kell megfelelően működnie és együtt működnie. Hogy néhány példát hozzunk – a nem megfelelő pajzsmirigy működés ugyanúgy megnehezítheti a fogyást, ahogy mondjuk a túlságosan magas kortizolszint is.

A zsírégetéshez igazából két dologra van szükség:
1. szükséges, hogy a fehérjék, hormonok és szervek megfelelően működjenek,
2. szükséges, hogy a fogyás alapfeltétele – a kalóriadeficit – biztosítva legyen.
A kalóriadeficitnél még érdemes pár dolgot kiemelni:
1. A deficit lényege az, hogy mennyi energiát viszünk be és mennyit égetünk el. A bevitelt az ételünkön keresztül tudjuk szabályozni, az elégetett mennyiséget pedig a mozgáson és sporton keresztül.
2. A célunk, hogy a maximális mennyiségű zsírtól szabaduljunk meg, miközben izmot lehetőleg nem veszítünk.

Steel Slim 

A fehérjék, hormonok és szervek megfelelő működésének biztosítására lett kitalálva a SteelSlim. Ez a stimulánsmentes termék a zsírégetésben és az energiaháztartásban résztvevő rendszerek működéséhez szükséges anyagokat biztosítja – például jódot a pajzsmirigy működéséhez, krómot az inzulinérzékenységért, és resveratrolt az antioxidáns hatásáért. Emellett pedig az éhséget csökkentő és a metaboluzmusunkat is serkentő összetevőket is tartalmaz.



Shredded Steel 


A kalóriadeficit kialakításában segíthet a ShreddedSteel. Ez egy klasszikus termogén zsírégető, ami a következő hatásokkal rendelkezik:
1. Növeli a napi energiafelhasználásunkat (elégetett kalóriák) – a termékben találhat stimulánsoknak köszönhetően kis mértékben képes megemelni a napi elégetett energiamennyiségét.
2. Csökkenti/elnyomja az éhségünket – ugye a kalóriaegyenlet másik oldala, a bevitt kalóriák mennyisége. Ezt az étredünkön keresztül tudjuk szabályozni – és a diétában kevés nagyobb segítség van, mint ha valami elnyomja az éhségünket.
3. Végük pedig a stimulánsoknak köszönhetően extra energiát biztosít például az edzésekhez. Ugye ha a célunk, hogy az izomtömegünket megtartsuk a diéta alatt, akkor nélkülözhetetlen, hogy az edzéseink intenzitását is fenn tudjuk tartani a kalóriabevitel megszorítása ellenére. A ShreddedSteel ebben is segíthet.

Steel Core


Ha a ShreddedSteel hatásai szimpatikusak voltak, de nem bírjuk a stimulánsokat, akkor a SteelCore termék nekünk lett kifejlesztve. A SteelCore egy stimulánsmentes termék, ami képes növelni a napi energiafelhasználásunkat, valamint segít csökkenteni a kortizol szintet és a zsigeri zsírszövetet.


Hogy hogyan válasszuk ki, nekünk melyik a legmegfelelőbb?

Nos, első lépés lehet, hogy  hol vagyunk a diétában – a diéta elején inkább a SteelSlimet részesítsük előnyben, és hagyjuk meg a „nagyágyút”, A Shredded Steelt a végére, amikor már tényleg kell a segítség.

Lehet-e együtt szedni a termékeket?

A SteelSlim enyhe stimuláns hatással bír, míg a SteelCore stimuláns mentes. A SteelCore-t így a két másik termékkel lehet kombinálni. A SteelSlim-et és a ShreddedSteelt inkább egymás helyettesítésére használjuk.



Termékek, amik érdekelhetnek:

STEEL CORE

STEEL CORE

Ár: 21990

SHREDDED STEEL

SHREDDED STEEL

Ár: 21990

STEEL SLIM

STEEL SLIM

Ár: 21990