30 NAPOS TOTAL BODY SHAPE PROGRAM TILL BETTIVEL

FIGYELEM! A PROGRAM SZEPTEMBER 21.-ÉN ELINDULT, ÚJABB CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGÉRT KÖVESSÉTEK AZ OLDALT! 


Egy szuper intenzív, minden részletere kiterjedő, 30 napos programot állítottunk össze Neked, hogy formába kerülj és végre elérd az álomalakot! Élő edzésekkel, étrenddel, táplálék kiegészítő javaslattal!

A program tartalma:

30 NAPOS PROGRAM 4 HÉTEN ÁT HETI 3 EDZÉSSEL 

 HETI 1 ONLINE ÉLŐ EDZÉS + HETI 2 EDZÉSTERV VIDEÓVAL 
 TOTAL BODY & COMB POPSI & KARDIÓ EDZÉSEK
 7 NAPOS MINTAÉTREND 4 HÉTRE
 FOLYAMATOS KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG 
ÖSSZETARTÓ, TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉG RÉSZE LEHETSZ EGY ZÁRT FACEBOOK CSOPORTBAN
ONLINE, TEHÁT BÁRHONNAN, BÁRMIKOR CSATLAKOZHATSZ


EDZŐ: Till Bernadett, PCA Bikini PRO profi fitnesz versenyző, személyi és online edző
Ár: 29980
14.990 Ft

 
 

Minden változás elhatározással kezdődik!

Ha szeretnél fogyni, átalakulni...

Ha feszes, kerek formát szeretnél elérni....

Ha szeretnéd egy hatékony módszerrel kiegészíteni az edzőtermi edzéseidet...

Vagy épp nem érsz rá edzőterembe járni...

Ha unod már az edzésterved vagy nem tudod hogyan állítsd össze...

Ha változatosságra vágysz...

Ha szeretnéd kihozni magadból a maximumot! 

Akkor Till Betti és Steelfit VIP programja Neked szól! Miért V.I.P..? Mert csak egy hétig van lehetőséged jelentkezni, majd a kapuk bezárnak és a 30 napos kőkemény munkát az addig jelentkezett változásra vágyó, elszánt emberekkel elkezdjük! Tartozz Te is közénk: Heti 3 edzés, étrend, és folyamatosan kérdezési lehetőség! 


Tudjuk, hogy nem egyszerű elkezdeni az életmódváltást, az edzést. Megértjük ha félsz a konditermi edzésektől, mert nem tudod, hogyan állítsd össze az edzésterved, vagy hogyan használd a gépeket, esetleg nem tudod helyesen kivitelezni az alapgyakorlatokat. Mi mindent megmutatunk! Till Betti fitnesz modell online és személyi edző! Tudjuk milyen az is, ha már gyakorlott terembe járó vagy, de valahol megáll a fejlődés, akkor változatosság, változás kell! Akár az előbbi, akár az utóbbi csoportba tartozol nem fogsz csalódni a 30 napos intenzív edzésprogramunkban! Kövess minket, tarts velünk, csináljuk végig együtt és magadon tapasztalod majd a változást! 

A változáshoz az első lépés az elhatározás, ha ezt olvasod, akkor már tudod, min akarsz változtatni! Mi pedig egy olyan eszközt adunk a kezedbe, egy olyan edzés és étrendi programot adunk, ami biztos út a sikerhez! Határozd el, csatlakozz, Dolgozz érte és mi mindenben segítünk! 

FIGYELEM! Ez egy Zárt csoportos program, mely szeptember 21. hétfőn indul! A program korlátozott ideig megvásárolható, és az indulása után 4 héten keresztül nem lehet csatlakozni, ne bánd meg, hogy kihagytad! Vedd meg most!