EDZÉS ÉS REGENERÁCIÓ

STEEL FUEL + STEEL PUMP


STEEL FUEL


2:1:1 BCAA (Leucin:Izoleucin:Valin) arány elektrolitokkal és kókuszvíz porral!

A Steel Fuel™ adagonként 5 gramm BCAA-t tartalmaz, mégpedig a tudományosan bizonyított 2:1:1 arányban, ami hatékonyan segíti az izmok regenerálódását és az izomfehérjék szintézisét, miközben növeli az állóképességet és csökkenti a fáradtságot. A szervezet számára nélkülözhetetlen elektrolitok és a nyers kókusz víz por szinergisztikus kombinációjának köszönhetően, a Steel Fuel™ segíti a test rehidratálását az edzés okozta vízvesztést követően.


FUNKCIÓK ÉS ELŐNYÖK

NÖVELI AZ ÁLLÓKÉPESSÉGET
GYORSÍTJA AZ IZOMNÖVEKEDÉS
GYORSABB REGENERÁLÓDÁS
ELEKTROLITOK VISSZATÖLTÉSE


330 g (30 adag)

STEEL PUMP

Fejlett edzés előtti formula, hogy tovább és keményebben tudj edzeni*

A SteelPump™ csúcs technológiás edzés előtti italpor lehetővé teszi, hogy keményebben és tovább edz, miközben csökkenti a fáradtságot és az izomsérülést. A SteelPump™ olyan összetevőket tartalmaz, melyek fokozzák az energiaszintet és az állóképességet, erőteljes vérbőséget biztosítanak, emelik a teljesítményt, javítják a fókuszt és a koncentrációt, növelik a nitrogén-oxid termelést és fokozzák az izmok erőkifejtését. A SteelPump™ könnyen oldódik, a finom ízű ital pedig segít a rehidtartálni tested a legintenzívebb edzéseid alatt is.

Hatásai és az előnyök

MÉG JOBB TELJESÍTMÉNY 
JAVULÓ ÁLLÓKÉPESSÉG 
ROBBANÉKONYSÁG, ENERGIA 
TISZTA GONDOLKODÁS ÉS FÓKUSZ 


420 g (30 adag)


STEEL FUEL Ízek:

STEEL PUMP Ízek :

Ár: 29980
21.825 Ft

 
 

Tudj meg többet a csomag termékeiről!

Kattints:
STEEL PUMP
STEEL FUEL

Steel Pump 

AJÁNLOTT HASZNÁLAT


A SteelPump™ egy étrend-kiegészítő: keverjünk el 1 adagot (1 kanál) 2-3 dl hideg vízben, az ízlésünknek megfelelően. Rázzuk össze vagy keverjük el alaposan, majd 15-30 perccel edzés előtt fogyasszuk. Hogy tovább javítsuk a teljesítményünket edzés alatt, ajánlott elegendő mennyiségű vizet vagy SteelFuel™-t inni, hogy ne száradjunk ki. Ne használjuk a SteelPump™-ot 4 órával lefekvés előtt. Egyesek tapasztalhatnak bizsergő érzést, ami a béta-alaninnak tulajdonítható.

Steel Fuel 

Keverjünk el 1 adag A Steel Fuel™-t (1 adalgoló kanálnyi) 250-500 ml hideg vízzel. A víz mennyiségét az ízlésünknek megfelelően változtassuk. Keverjük el vagy rázzuk össze és fogyasszuk az edzések alatt, vagy napközben – akár edzünk, akár pihenünk.

A könnyebb adagolásért szerezd be a saját Fill n' go portölcséred!