HAS + TEST FESZESÍTÉS

Abs of Steel + Fit Tone


Megszabadulnál az úszógumitól, de közben szeretnéd, hogy az egész tested feszes legyen? A Steelfit Fit+ Tone krémünket a teljes testre fejlesztettük ki, hogy feszes, bársonyos, puha bőrt varázsoljon miközben a csomagban most az Abs of Steel krémmel együtt hatékonyan veheted fel a harcot a makacs hasi zsírpárnák ellen! 


Miért csomagban vásárold?
5% kedvezmény minden csomag árából!


STEEL FIT + TONE

NŐKNEK ÉS FÉRFIAKNAK EGYARÁNT

NINCS KIPIROSODÁS VAGY HŐÉRZET

KLINIKAI KUTATÁSOK IGAZOLTA ÖSSZETEVŐK

24 ÓRÁS HIDRATÁLÁS

TEST FESZESÍTŐ ÉS KONTÚROZÓ KRÉM 


ABS OF STEEL

AKÁR 2 HÉTEN BELÜL LÁTHATÓ EREDMÉNY*

SEGÍTHET MEGSZABADÍTANI A BŐR ALATTI VÍZTŐL

ELŐSEGÍTHETI A HELYI ZSÍRÉGETÉST

FESZESÍTHETI ÉS VÉKONYÍTHATJA A HASI BŐRT

IGAZOLT AKTÍV ÖSSZETEVŐK

TUDOMÁNYOSAN KIFEJLESZTETT FORMULA

(A használat gyakoriságától függően kb. 1-1,5 hónapos adag)
Kiszerelés: 237 ml


Illat:

Ár: 29980
28.480 Ft

 
 

Hogy miért az Abs of Steel?

Az Abs of Steel fő hatóanyaga a CoAxel egy gyorsan ható zsírégető ami 3 aktív komponens hatását kombinálja – L-karnitin, koffein, Koenzim-A – amik együtt dolgozva gyorsan eltávolítják a zsírt. Az L-karnitin és a Koenzim-A közösen egy egyirányú zsírpumpát hoznak létre, hogy a felszabadult zsírsavak az elégetés helyére kerüljenek, miközben a koffein – ami egy zsírégetést elősegítő anyag – fokozza a zsírok lebontását.

Egy kutatásban azoknak az embereknek akik 5 % CoAxel tartalmú krémet alkalmaztak, naponta 2-szer, 28 napon át, 50 %-kal csökkent a bőralatti zsírszövetük és 8.2 %-kal vékonyabb volt a hypodermis-ük.

Az Abs Of Steel hatékonysága egy a kínai orvoslásban is használatos gyógynövénynek köszönhető, mely a zsírégetést a G-fehérjéken keresztül aktiválja, ami feszesíti a bőrt és csökkenti a bőralatti zsírszövet mennyiségét. A glicerin, egy a zsírégetés mértékét mutató anyag, mennyisége akár 265 %-kal is megnőhet, jelezve a fokozott zsírégetést.

A termogén zsírégetőkkel ellentétben – amik megemelik a testhőmérsékletet és a pulzust, befolyásolják az alvási ciklusodat és egyéb nemkívánatos és egészségtelen mellékhatással rendelkeznek az Abs of Steel a zsírszövetet a bőrön keresztül támadja, ennek köszönhetően nincsenek mellékhatások, leszámítva a terület átmeneti melegedését és enyhe kipirulását.


FIT + TONE

Egy előrehaladott, egész napos hidratáló krém, ami a magas minőségű, kutatások által igazolt bőr feszesítő és kontúrozó hatóanyagokat, illetve a természetes vitaminokat és gyógynövény kivonatokat kombinálja egy egészségesebb bőrért.
Mit csinál?
Segítségével elérhető egy karcsúbb sziluett, miközben javítja a bőr textúráját a lágyabb, simább bőrért.
A tested nem fog toleranciát kialakítani vagy alkalmazkodni az Abs of Steel-hez, úgyhogy használhatod folyamatosan. Az Abs of Steel 100 %-osan biztonságos. A legjobb eredmények elérése érdekében azt javasoljuk, hogy rendszeres testedzés és egy egészséges étrend mellett alkalmazzuk.