KARDIÓ CSOMAG

STEEL SWEAT + ABS OF STEEL

TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ A HASI ZSÍRPÁRNÁK ELLEN

ABS OF STEEL

Diétázol és keményen edzel, de a hasad mégsem változik? Megpróbáltál már mindent a fogyás érdekében, a zsírégető kapszulától a szénhidrát blokkolóig, számos diétával és edzésprogrammal kísérleteztél, de egyszerűen a hasad nehezen alakul? Szeretnéd tudni mi lehet a legjobb társad a kockás has eléréséhez?
Az Abs Of Steel egy tudományosan kifejlesztett formula, ami mozgósítja és lebontja a zsírraktárakat, feszesebbé és vékonyabbá teszi a bőrt és csökkenti a vizesedést igazolt aktív hatóanyagok segítéségével, melyek gyors és látható eredményt hoznak.


Hatásai és az előnyök

TUDOMÁNYOSAN KIFEJLESZTETT FORMULA
IGAZOLT AKTÍV ÖSSZETEVŐK
FESZESÍTHETI ÉS VÉKONYÍTHATJA A HASI BŐRT
ELŐSEGÍTHETI A HELYI ZSÍRÉGETÉST
SEGÍTHET MEGSZABADÍTANI A BŐR ALATTI VÍZTŐL
AKÁR 2 HÉTEN BELÜL LÁTHATÓ EREDMÉNY*


STEEL SWEAT
Izzadj többet!

A Steel Sweat™ egy olyan kalória, cukor és szénhidrát mentes italpor, mely speciális zsírégetést elősegítő hatóanyagokat tartalmaz, növeli az izzadás mértékét, így tökéletes választás a mindennpi aerob edzéseidhez! A Steel Sweat™ segít fokozni a hőtermelést, ezáltal az anyagcserét, megnöveli az aerob edzés alatti teljesítményedet, miközben védi a testet az oxidatív stressztől és segíti a regenerálódást.

Hatásai és az előnyök


FELGYORSÍTHATJA AZ ANYAGCSERÉT
NÖVELI A HŐTERMELÉST
JAVÍTHATJA AZ AEROB TELJESÍTMÉNYT
SEGÍT A FÖLÖSLEGES VÍZTŐL MEGSZABADULNI
FORMÁSÍTJA AZ IZMOKAT ÉS VÉKONYÍTJA A BŐRT
SEGÍTHETI A ZSÍRBONTÁST


STEEL SWEAT Ízek:

Ár: 27480
23.230 Ft

 
 

Tudj meg többet a csomag termékeiről!

Kattints:

ABS OF STEEL 

STEEL SWEAT 

ABS OF STEEL

* Az eredmények nagyrészt függnek attól, hogy milyen étrendet követsz és milyen gyakran végzel testmozgást. A krém nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást, vagy az aktív életmódot.
Hagyd, hogy a krém teljesen beszívódjon mielőtt felöltöznél, valamint minden használat után rögtön moss kezet szappanos vízzel!

Használd felkelés után közvetlenül és lefekvés előtt vagy a nap folyamán még egyszer.

PIHENŐ NAPON:

2. Edzés után vagy Lefekvés előtt
1. Edzés előtt
Esti edzés időpontál -

2. Lefekvés előtt
1. Edzés előtt
Déli vagy délutáni edzés időpontnál -

2. Délután folyamán vagy lefekvés előtt
1. Edzés előtt
Reggeli edzés időpontnál -

EDZÉS NAPON:

Használd naponta kétszer a has és derék területén, finoman bemasszírozva a bőrbe, míg az be nem szívódik. Kerüld el az arc és a nyak területét. A legjobb eredmény eléréséhez használd:


STEEL SWEAT

Étrendkiegészítőként keverj el 1 adag (1 csapott mérőkanálnyi) Steel Sweat port 2-3 dl hideg vízben (a folyadék mennyiségét ízlésednek megfelelően igazíthatod). Keverd el alaposan és fogyaszd el, 15-30 perccel az aerob/kardió vagy súlyzós edzésed előtt.