KEREK FENÉK - FESZES TEST

Buns of Steel + Steel Fit tone

Narancsbőr? Striák? Rendeld meg a Kerek fenék - Feszes test csomagunkat! Használd a Buns Of Steelt, melyet kifejezetten a comb és fenék problémás területeire fejlesztettünk ki, a Fit + Tone test kontúzozó krémmel pedig extra feszességet biztosítasz, miközben bőröd simább és puhább lesz! 

Miért csomagban vásárold?

5% kedvezmény minden csomag árából!

STEEL FIT + TONE

NŐKNEK ÉS FÉRFIAKNAK EGYARÁNT

NINCS KIPIROSODÁS VAGY HŐÉRZET

KLINIKAI KUTATÁSOK IGAZOLTA ÖSSZETEVŐK

24 ÓRÁS HIDRATÁLÁS

TEST FESZESÍTŐ ÉS KONTÚROZÓ KRÉM


BUNS OF STEEL 


✓ TUDOMÁNYOSAN KIFEJLESZTETT FORMULA

IGAZOLT AKTÍV HATÓANYAGOK

CSÖKKENTHETI A NARANCSBŐRT

ELŐSEGÍTHETI A HELYI ZSÍRÉGETÉST

HALVÁNYÍTHATJA A STRIÁKAT

AKÁR 2 HÉTEN BELÜL LÁTHATÓ EREDMÉNY*

Kiszerelés: 237 ml
(A használat gyakoriságától függően kb. 1-1,5 hónapos adag)


STEEL FIT+TONE Illat:

Ár: 28980
27.530 Ft

 
 

FIT + TONE

Egy előrehaladott, egész napos hidratáló krém, ami a magas minőségű, kutatások által igazolt bőr feszesítő és kontúrozó hatóanyagokat, illetve a természetes vitaminokat és gyógynövény kivonatokat kombinálja egy egészségesebb bőrért.
Mit csinál?
Segítségével elérhető egy karcsúbb sziluett, miközben javítja a bőr textúráját a lágyabb, simább bőrért.
A tested nem fog toleranciát kialakítani vagy alkalmazkodni az Abs of Steel-hez, úgyhogy használhatod folyamatosan. Az Abs of Steel 100 %-osan biztonságos. A legjobb eredmények elérése érdekében azt javasoljuk, hogy rendszeres testedzés és egy egészséges étrend mellett alkalmazzuk.

BUNS OF STEEL

A nőkön több zsír található és több zsírt raktároznak a hormonális környezet és a terhesség elősegítése miatt. Ez a többlet zsírszövet elsősorban a fenéken, a csípőn és a combokon raktározódik. A nőknek kevesebb zsírégető receptora, ún. Béta-Receptora van ezeken a területeken, megnehezítve az itt található zsír elégetését. Ha ez nem lenne elég, étkezések után a nők több zsírt raktároznak mint a férfiak.

A Buns Of Steel fő aktív hatóanyaga, az Intenslim, küzd a fölösleges zsír lerakódásával, miközben enyhíti a gyulladásos reakciót, melyet egy egészségtelen étrend okoz.
Egy kutatásban, ahol a nők 2 hónapon keresztül napi 2-szer alkalmazták a 4 % Intenslim-et tartalmazó krémet, 24 %-kal csökkent a bőralatti zsírszövet vastagsága. Ez átszámolva nagyjából 2,77 cm a fenék kerületéből, ami megfelel 1 ruhaméretnek
Az Intenslim emellett segíti a bőröd megújulását - méregteleníti a bőröd a sérült fehérjék, felgyülemlett bomlástermékek és halott bőrsejtek eltávolításával, felfedve egy fiatalosabb és egészségesebb kinézetű bőrt.

A Buns Of Steel a bőrön keresztül támadja meg a zsírszövetet, ennek köszönhetően nincsenek mellékhatások, leszámítva a terület melegedését és enyhe kipirulását.
A zsírnak van további két gonosz testvére: a narancsbőr és a striák. A Buns Of Steel egy a kínai orvoslásban is használatos gyógynövényt is tartalmaz, mely a zsírégetést a G-fehérjéken keresztül aktiválja, ami így karcsúsítja a sziluetted, csökkenti a cellulitot és feszesíti a bőröd.
A glicerin, ami egy a zsírégetés mértékét mutató anyag, mennyisége akár 265 %-kal is megnőhet, jelezve a fokozott zsírégetést.

A Buns Of Steel emellett még Regestril formulát is tartalmaz, ami megelőzi és eltűnteti a stríákat, a sejtek degradációjának lassításával és regenerációjának elősegítésével. A mélységüket akár 72 %-kal csökkenti 2 hónap alatt, miközben el is halványítja őket és kisimítja a bőrt.