LAPOS HAS EXTRA CSOMAG

ABS OF STEEL MINI + STEEL CORE + WAIST TRIMMER


Ismerős az érzés, amikor keményen edzel, a fogyás beindul, de az a makacs úszógumi csak nem akar eltűnni? Tedd próbára a lapos has extra csomagunkat, mert mindegy hogy most kezded a fogyókúrát, életmódváltást, vagy stagnálsz a tökéletes eredmény elérésében, a legjobb társad lesz! 

ABS OF STEEL

Sok embernek van egy adag makacs zsírtöbblet a hasán, ami egyszerűen nem akar eltűnni. Te is ismered ezt a problémát?

Diétázol és keményen edzel, de a hasad mégsem változik. Megpróbáltál már mindent a fogyás érdekében, a zsírégető kapszulától a szénhidrát blokkolóig, számos diétával és edzésprogrammal kísérleteztél, de egyszerűen a hasad nehezen alakul?

Szeretnéd tudni mi lehet a legjobb társad a kockás has eléréséhez?

Az Abs Of Steel egy tudományosan kifejlesztett formula, ami mozgósítja és lebontja a zsírraktárakat, feszesebbé és vékonyabbá teszi a bőrt és csökkenti a vizesedést igazolt aktív hatóanyagok segítéségével, melyek gyors és látható eredményt hoznak.

Kiszerelés: 100 ml
(A használat gyakoriságától függően kb. 2hét -1 hónapos adag)


STEEL CORE

A SteelCore segítségével a zsírégetést több fronton tudod támadni. Ez az orvosok által kifejlesztett termék klinikai dózisokban tartalmazza azokat az élvonalbeli, kutatások által igazolt, szabadalmaztatott összetevőket, amik segítenek a zsírt energiává alakítani, csökkenteni a BMI-t, gyorsítani az anyagcserét és elősegíteni a szénhidrátok megfelelő hasznosulását. 

90 kapszula/doboz


STEELFIT FOGYASZTÓ ÖV

A hatás nem fog elmaradni... Maximálizáld a zsírégetést a hasi és derék területén és alkalmazd az Abs of Steelel!
Fokozd a vérkeringést és az izzadást ennek a trendi övnek a segítségével!
Akkor a SteelFit fogyasztó öve kötelező darabja lesz a kelléktáradnak!
Már használod a krémjeinket és aktív életmódot élsz?
Izzadj többet a maximális zsírégetésértRáadásul most a BLACK FRIDAY AKCIÓNK keretében ajándékba küldünk egy 30 napos fenékformáló edzéstervet és 7 napos mintaétrendet tartalmazó kisfüzetet, sok hasznos tippel, hogy hogyan használd a leghatékonyabban a termékeket és a gyakorlatok helyes kivitelezésével! MIT TARTALMAZ AZ AJÁNDÉK KISFÜZET?

30 NAPOS FENÉKFORMÁLÓ EDZÉSTERV

EGY HETES MINTAÉTREND

DIÉTÁS TANÁCSOK A 30 NAPRA

KISFÜZET ÉTRENDDEL ÉS EDZÉSTERVVEL

VIDEÓK A GYAKORLATOK HELYES KIVITELEZÉSÉRŐL 
Ár: 55960
34.170 Ft