PURE STEEL CREATINE MONOHYDRATE

A legtisztább Creapure® kreatinnal

Kreatin-monohidrát

A Pure Steel™ Kreatin-monohidrát a világ legjobb és legtöbbet kutatott kreatinformát tartalmazza, a Creapure®-t. A Németországban gyártott Creapure® Kreatin Monohidrát több mint 50 vizsgálatban bizonyította, hogy képes támogatni az ATP termelést, növelni a teljesítményt, fokozni az izomerőt, továbbá javítani a kognitív teljesítményt és az izmok regenerálódását. A Creapure® emellett képes támogatni a sovány izomtömeg növelését, zsír felhalmozás nélkül.

HATÁSA ÉS ELŐNYÖK 


Fokozza a teljesítményt
Növeli az erőszintet
Fokozza a kognitív funkciókat
Támogatja a regenerálódást
Nincs benne mesterséges színezék vagy ízesítő
Gluténmentes és vegán

4.990 Ft

 
 

A Pure Steel™ Kreatin-monohidrát a világ legjobb és legjobban kutatott kreatinformát tartalmazza, a Creapure®-t. A Németországban gyártott Creapure® Kreatin-monohidrátot több mint 50 klinikai vizsgálatnak vetették alá.

Mit csinál?

Pure Steel™ Creapure® Kreatin Monohidrát támogatja az ATP termelést, növelni a teljesítményt, fokozni az izomerőt, továbbá javítani a kognitív teljesítményt és az izmok regenerálódását. Hatékony továbbá a zsírmentes izomtömeg növelésében, zsír felhalmozása nélkül.

Igazolt aktív hatóanyagok


Creapure® Kreatin Monohidrát: a Creapure® a márkaneve annak a tiszta kreatin monohidrátnak, amit az AlzChem Trostberg GmbH gyárt Németországban. Ez a legtöbbet kutatott kreatinforma, aminek biztonságosságát és hatékonyságát számos kutatás igazolja.


Nettó tömeg:
500 g
Összetevők:
Creapure® Kreatin monohidrát
Egyéb összetevők:
Nincs.
További információ:
Cukor, keményítő, mesterséges színezék, tartósítószer, gabona, glutén, szója, kukorica, tejtermék és élesztőmentes. Vegetáriánusok és vegán is fogyaszthatják. Kóser és halal hitelesített.
A tisztaságát nagynyomású folyadék kromatográfiával ellenőrizték.
Figyelmeztetés:
Ne használja, ha a csomagolás sérült, vagy a hiányzik. Ezt a termék egészséges, 18. életévüket betöltött felnőttek számára készült. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát/gyógyszerészét, amennyiben terhes, bármilyen egészségügyi problémája van vagy gyógyszert szed. Ne lépje túl a napi ajánlott bevitelt. Hüvös, száraz helyen tárolja, lezárva. Gyerekek kezébe ne kerüljön.
Allergén információ:
Tejterméket, szóját, földimogyorót és egyéb magokat feldolgozó gyárban készült.
Megjegyzés:
Ezt a terméket súly alapján csomagoltuk, nem térfogat alapján. A szállítás következtében a por tömörödhet, aminek következtében nő a sűrűsége. A pontos mennyiséget akkor tartalmazza 1 adag, ha súly alapján adagoljuk.

Étrend-kiegészítőként adjunk 1 adag (1 kanál) Pure Steel™ Kreatin monohidrátot 2,5-3 dl hideg vízhez vagy kedvenc sportitalunkhoz, például Steel Fuel®-ben. Keverjük el vagy rázzuk össze alaposan és edzés előtt vagy után fogyasszuk. Mindig legyünk kellően hidratáltak és fogyasszunk megfelelő mennyiségű folyadékot.

Egyes kutatások alátámasztják a elképzelést, hogy amennyiben fehérjével és szénhidrátokkal együtt visszük be a kreatint, akkor szinergikus hatást érthetünk el a hatásukban.

 
 
 

2 vélemény


2 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény
 
 
Bognár Gergő
(Regisztrált vásárló)
2021.02.23 14:09
A legjobb minőségű kreatin!

Rozsos Mónika
(Regisztrált vásárló)
2020.02.11 14:26
Nagyon hatékony, csak ajánlani tudom!

 
 

Ajánlott termékek