STEEL DREAMS

Alvás támogatás és Regenerálódás


Segít az elalvásban – természetesen módon


A Steel Dreams™ egy teljes mértékben természetes, függőséget nem okozó hatóanyagokat tartalmazó, alvás és regenerálódást támogató formula, ami tudományosan arra lett kifejlesztve, hogy segítsen a stressz csökkentésében, lenyugtassa a hiperaktív központi idegrendszerünket, javítsa az alvásunk minőségét és mennyiségét.
A mély és pihentető alvás nélkülözhetetlen a számos stressz forrásból való regenerálódáshoz, amikkel naponta találkozunk és a Steel Dreams™ segít optimalizálni az alvásodat, hogy minden egyes alvással töltött perc és óra segítsen egy erősebb, egészségesebb és kitartóbb test felépítésében.


Tulajdonságok és előnyök:
Növeli az ún. REM alvást*
Javítja az alvás minőségét*
Segít relaxálni*
Javítja a regenerálódást*
Nem okoz függőséget*

Ár: 17490
11.370 Ft

 
 


Mi ez? 

Egy teljes mértékben természetes, függőséget nem okozó hatóanyagokat tartalmazó, alvás és regenerálódást támogató formula


Mit csinál? 

A Steel Dreams™ tudományosan arra lett kifejlesztve, hogy segítsen a stressz csökkentésében, lenyugtassa a hiperaktív központi idegrendszerünket, javítsa az alvásunk minőségét és mennyiségét.

Használat
Étrend-kiegészítőként, kezdésként 2 kapszulát fogyasszunk 30 perccel lefekvés előtt. Amennyiben jól toleráljuk ezt a dózist, akkor emelhetjük a napi bevitelt a teljes adagra (3 kapszula) 30 perccel elalvás előtt. A Steel Dreams™ használható a SteelCore®-ral kombinálva, ha szeretnénk a fogyásunkat támogatni.


Igazolt aktív hatóanyagok

Ashwagandha Standardizált Gyökér kivonat (Withania Somnifera) (5% withanolides) (KSM-66®): Az Ashwagandha, másnéven Withania Somnifera vagy Indiai Ginzeng egy erős adaptogén, mely segít a szervezetben a homeosztázis fenntartásában. A KSM-66® Ashwagandha a legmagasabb minőségű ashwagandha kivonat a világon ma, amely igazoltan segít csökkenteni a stresszt, javítja a memóriát és a kognitív funkciókat, javítja a szexuális és a sportteljesítményt, valamint segít a testsúly kontrollálásában. 

L-Teanin: Az elsősorban a tealevelekben található L-teanin egy aminosav, ami erőteljesen támogatja az agy és a szív egészségét, de elsősorban arra használják, hogy javítsa a kedvet és csökkentse a stresszt. Az L-teanin emellett növeli az alfa agyi aktivitást, ami szintén a mentális ellazulásban, a koncentrációban és az ún. REM alvásban játszik fontos szerepet.A kutatások azt mutatják, hogy az L-teanin növeli a GABA nevű vegyület szintjét és erősíti a hatását is – a GABA a testünk elsődleges „kikapcsoló” molekulája. 

Macskagyökér Por (Valeriana Officinalis): A leggyakrabban használt gyógynövény, ha az elalvásról van szó, mint Európában, mind pedig az Egyesült Államokban. Számos kutatás és meta-analízis igazolja ennek az alvás-kiváltó gyógynövénynek a hatásosságát az alvásminőség javításában és az inszomnia csökkentésében, miközben semmilyen mellékhatása nem ismert.Az egyik fő összetevő a macskagyökér kivonatban a valenénsav, ami igazoltan növeli az agyban a GABA szintet, csökkenti az idegi aktivitást és egy nyugtató hatást fejt ki. 

Kamilla Por (Matricaria Chamomilla) (Virág): Az egyik legősibb gyógynövény az emberi történelemben. A kamilla tea az egyik leggyakrabban főzött tea, ha az emberek szeretnének relaxálni, lenyugodni és egy pihentető egészestés alvásra készülnek.
A kamilla virága gazdag terpénekben és flavonoidokban – ezeknek a vegyületeknek tulajdonítják első sorban a kamilla pozitív hatását pl. izomgörcsök, inszomnia, sőt reumás fájdalmak esetén.
Az egyik legismertebb összetevője az apigenin nevű vegyület, ami enyhe szedatív hatással rendelkezik, az agyban található benzodiazepin receptorokhoz való enyhe kötődésének köszönhetően. Ennek az enyhe kötődésnek köszönhetően a kamilla nyugtató hatással rendelkezik, lecsendesíti a hiperaktív központi idegrendszert, ezáltal lehetővé téve, hogy lenyugodjunk és ellazuljunk alvás előtt.

Citrombalzsam Kivonat (Melissa Officinalis) (Levél): Egy citrom illatú gyógynövény, amely a gyulladáscsökkentő és nyugtató hatásáról ismert. A citrombalzsamban számos triterpén, fenolos vegyület és egyéb illó anyag található, amik igazoltan növelik a GABA szintet az agyban a GABA transzamináz enzim (a GABA lebontásáért felelős enzim) gátlásán keresztül.
A kutatások azt mutatják, hogy a citrombalzsam használata önmagában, vagy macsakgyökérrel kombinálva javított az alvás minőségét inszomniás betegekben. A kutatók a hatást a megnövekedett GABA szintnek tulajdonították, ami növeli a nyugodtságot és a relaxációt. 

Rutaekarpin: Ez az Evodia rutaecarpa nevű kínai gyógynövényből kivont alkaloid értágító hatással bír, továbbá gyorsítja a koffein lebontását a testünkben. A rutaekarpin gyorsítja azokat a folyamatokat, amik a koffein lebontásáért és kiürüléséért felelősek – ami igen jól tud jönni, ha későn fogyasztunk koffeint és emiatt problémát jelent elaludnunk.

5-HTP (5-Hidroxitriptofán) (Griffonia Simplicifolia) (mag): A triptofán nevű esszenciális aminosav metabolitja és a szerotonin nevű, a jókedvben és az alvásban fontos szerepet játszó neurotranszmitter előanyaga. Amennyiben szerotonint szedünk kiegészítőként, az nem jut el az agyunkba – az 5-HTP viszont igen, és ott átalakul szerotoninná.
A kedélyjavító hatása mellett, az 5-HTP, a Steel Dreams™-ben található GABA-t támogató vegyületekkel együtt csökkenti az elalváshoz szükséges időt és javítja az alvás minőségét és mennyiségét is.

Golgotavirág Kivonat (Passiflora Incarnata) (Egész Növény): Egy növény, ami javítja az alvást és csökkenti a stresszt. Egész Észak-Amerikában honos – az amerikai őslakosok a virágot a szorongásoldó és szedatív hatása miatt használták.
A golgotavirág számos bioaktív hatóanyagot tartalmaz, többek között flavonoidokat, indol alkaloidokat és maltolt. Ezek közül a legfontosabb a chrysin nevű vegyület, ami egy flavonoid ami képes a benzodiazepin receptorokhoz kötődni, illetve a GABA aktivitást növelni. Ennek eredményeként a golgotavirág nyugtatja az agyunkat, segíti a relaxációt és csökkenti a stresszt. A kutatások azt mutatják, hogy a golgotavirág tea fogyasztása javított az alvás minőségét.

Venetron® (Rafuma Kivonat) (Apocynum Venetum L.) (Levél): Az ún. Ebvész nemzetségbe tartozó Apocynum venetum L. bokor Kínában igen gyakori. A Venetron® egy erőteljes, standardizált kivonata a növénynek, ami tele van bioaktív flavonoidokkal, mint a hiperozid, az izokvercitrin, a malonil-hiperozid és a kvercitrin.
Az Apocynum venetum-ot régóta használják a tradicionális kínai orvoslásban, mint szorongásoldót. A Venetron®-ban megtalálható legfontosabb flavonoid, a kampferol erőteljes szorongáscsökkentő hatással bír. Számos kutatás igazolta a hatásosságát és a biztonságosságát az isomniával, szorongással és depresszióval kapcsolatos tünetek csökkentésében.

Melatonin: A testünkben természetes módon az agyalapi mirigyben termelődő hormon, aminek kulcsszerepe van a cirkadián (alvás-ébrenlét) ciklusunk szabályozásában.
A melatonin termelést alacsony napközben, amikor fény ér minket, majd naplemente után lassan emelkedni kezd, és a csúcsot jellemzően este 11 és hajnali 3 között éri el. A kék fény viszont képes leállítani a melatonin termelésünket – az a kék fény, amit a telefonunk, a TV-k és a számítógépünk bocsájt ki. Minél tovább ér minket kék fény, annál jobban csökken a melatonin elválasztása és annál nehezebb lesz elaludni.
A melatonin kiegészítés biztonságos, teljesen természetes és nem okoz függőséget, miközben segít a mély és pihentető alvás elérésében.

Kalcium (as Kalcium-karbonát and Kalcium-citrát): Egy az élethez nélkülözhetetlen ásványi anyag. A csontok építése és egészségesen tartása mellett a kalciumnak szerepe van a véralvadásban, az izmok összehúzódásában és a szívverésben is.
A kalcium a magnéziummal együtt dolgozva segít az izmoknak ellazulni, lenyugtatja az idegeket és gyorsabb és mélyebb alváshoz vezet.

Magnézium (as Magnézium-aszpartát): Több, mint 300 enzim kofaktora, amik számos biológiai reakciót látnak el a testünkben, többek között a fehérjeszintézist, az izmok és idegek funkcióját, a vércukor kontrollálását és a vérnyomás szabályozását.
Az inszomnia egyik jellemző velejárója a magnéziumhiány, ami amúgy is nagyon gyakori a rendszeresen sportoló emberek között. A kutatások alapján a magnéziummal való kiegészítés javítja a inszomnia tüneteit.


 
 
 

2 vélemény


2 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény
 
 
simara boglárka
(Regisztrált vásárló)
2020.08.10 19:58
Szuper termék és hatásos!

Péterfai Viktória
(Regisztrált vásárló)
2020.01.28 12:41
Páromnak vettük. Már az első alkalomkor érezte a pozitív hatását. Az éber alvást felváltotta a kipihentető, mély alvás Biztos rendelünk még.