STEEL HARD

A tesztoszteron fokozó


Természetes, növényi alapú tesztoszteron fokozást elősegítő készítmény


Célozd meg a természetes tesztoszterontermelésed a Steel Hard™-dal. Ebben az orvosok által tervezett termék olyan az élvonalbeli, kutatásokkal igazolt, szabadalmaztatott összetevőket tartalmaz, méghozzá klinika dózisban, melyek segítik a szabad tesztoszteron növelését, a zsírmentes testtömeg és erő maximalizálását, fokozzák a libidót és a vitalitást, valamint csökkentik az andropausa természetes tüneteit férfiakban.


Hatásai és az  előnyök


TUDOMÁNYOSAN KIFEJLESZTETT FORMULA
SEGÍTHETI A ZSÍRMENTES TESTTÖMEG NÖVEKEDÉSÉT
 MEGEMELHETI A LIBIDÓT 
CSÖKKENTHETI A KORTIZOLT
 NÖVELHETI A FIZIKÁLIS ÁLLÓKÉPESSÉGET ÉS A KONCENTRÁCIÓT 
FOKOZZA A SPORTTELJESÍTMÉNYT


TIPP: Kombináld a Steel Hard-ot a Guns of Steel-el, mellyel így egy új szintre emelheted az izmaid erejét és tónusát.
Próbáld ki hozzá a BFR(Részleges Keringes Korlátozó) karpántot, hogy egy új edzés élményre tégy szert! A részleges keringés korlátozó edzésról olvass bővebben a cikkünkben!  


90 kapszula (1 havi adag)

14.990 Ft

 
 

Mi is a Steel Hard?

Egy orvosok által tervezett tesztoszteronfokozó, melyben olyan kutatásokkal alátámasztott, szabadalmaztatott hatóanyagok vannak, melyek a természetes tesztoszterontermelésed több irányból is támogatják.


Mit várhatsz a Steel Hardtól?

Segít növelni a szabad tesztoszteron szintet, maximalizálni a zsírmentes testtömeget és az erőt, emeli a libidót és a vitalitást, csökkenti az andropausa természetes tüneteit.Görögszéna (Trigonella foenum) Mag Kivonat (Testofen®)
A görögszénát, mint fizikai teljesítmény fokozót ismerik, mely anabolikus, izomépítő potenciállal is rendelkezik. Publikált kutatások igazolják, hogy segíti a szabad tesztoszteron szintet, az izomtömeg megtartását és a testzsír csökkenését.
A Testofen® egy egyedülálló görögszéna kivonat, mely egy szabadalmaztatott szaponin-glikozid mátrixot tartalmaz, aminek a neve Fenuside. A Testofen®-ben található összetevők segítik az egészséges szexuális vágyat és a vitalitást, az izomtömeget, a szabad tesztoszteron szintet és csökkentik az andropausa természetes tüneteit férfiakban.

Álombogyó Standardizált Gyökér Kivonat (Withania Somnifera) (5% withanolides) (KSM-66®)
Az álombogyó (ashwagandha), másnéven Withania Somnifera vagy Indiai Ginseng, egy erőteljes adaptogén, mely segít a testnek a homeosztázis fenntartásában. A KSM-66® ashwagandha a legmagasabb minőségű ashwagandha kivonat a piacon, amiről klinikailag igazolt, hogy csökkenti a stresszt, javítja a memóriát és a kognitív funkciókat, javítja a szexuális teljesítményt, fokozza a sportteljesítményt és segíti a testsúly kontrolt.

Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) Gyökér Kivonat (LJ100®) 

Az Eurycoma longifolia egy Délkelet-Ázsiában található gyógynövény. Gyakran nevezik Tongkat Ali-nak vagy Maláj Ginsengnek, és tradicionálisan az általános egészség megőrzésére használják. Adaptogén és öregedés elleni hatással bír – segít alkalmazkodni a csökkent energiaszinthez, hangulathoz és libidóhoz, ami gyakran a korral jár.
Az LJ100® az egyetlen tudományosan igazolt Eurycoma longifolia kivonat, ami 40 % glikoszaponinokra, több, mint 22% Eurypeptidekre, 30 % poliszacharidokra és Eurycomanonra van standardizálva.
Az LJ100® előnyei között megtalálható a normál, magas tesztoszteron szint fenntartása, a sportteljesítmény növelése, a szexuális teljesítmény fokozása, a általános jó közérzet és hormonális egyensúly támogatása, anabolikus környezet kialakítása és a katabolizmus gátlása, a stressz csökkentése, hangulat javítása, az egészséges kortizolszint fenntartása, az alvásminőség javítása, a libidó és a szexuális működés javulása, az egészséges súly és BMI megtartása és az immunrendszer működésének a támogatása.

Panax Ginseng Kivonat (10% ginzenozidok)
A különféle ginzengek több ezer éve használatosak számos tradicionális orvoslásban Kínától Észak-Amerikáig. A ginzeng számos hatással bír, melyek közül a legkiemelkedőbb az immunrendszer és a központi idegrendszer támogatása, a metabolizmus gyorsítása, és az antioxidáns tulajdonságok. A ginzeng segíti az erektilis funkciókat, részben a nitrogén-oxidok termelésének fokozásán keresztül.

D-Vitamin
A D-vitamin egy zsír oldható vitamin, mely esszenciális a férfiassághoz és a tesztoszterontermeléshez. Férfiakban a magasabb D-vitamin szint kapcsolatban van a magasabb tesztoszteronszinttel. A tesztoszteron termelés támogatása mellett a D-vitamin fontos a csontok erőssége, az immunrendszer egészsége, a spermiumok motilitása/mozgékonysága, az izmok metabolizmusa és a fizikai teljesítmény szempontjából is.

B6-Vitamin
A B6-vitamin egy olyan esszenciális vitamin, mely több, mint 100 különböző enzim működésében vesz részt a testünkben. A B6-vitamin fontos szerepet játszik a fehérjék és aminosavak szintézisében és lebontásában, ahogy a hemoglobintermelésben és az immunrendszer működésében. A B6-vitamin segíti a cink és magnézium felszívódását.

Magnézium
A magnézium egy esszenciális ásványi anyag, mely a szervezet számos funkciójában részt vesz. A magnézium fontos a szív- és érrendszer, a metabolizmus és a csontok egészségében. A magnézium kiegészítés növeli a szabad tesztoszteron és össz. tesztoszteron szintet. A kutatások azt mutatják, hogy a magnézium kiegészítés képes növelni az izmok erejét.

Cink
A cink egy esszenciális ásványi anyag, melynek kulcsszerepe van a testünkben a koleszterin tesztoszteronná történő átalakításában. A megfelelő cink szint segít az optimális tesztoszteron termelés fenntartásában.

Króm
A króm egy esszenciális nyomelem, amelynek segíthet a normális vércukorszint fenntartásában. Ismert továbbá, hogy támogatja a zsírégetést és az inzulin hatásának támogatásán keresztül fokozza a szövetek tápanyagfelvételét a vérből.

Bór
A bór egy természetes nyomelem, melyre az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen. A bór fontos szerepet játszik az erős csontok és izmok felépítésében, de a mentális teljesítményre és koordinációra is hatással van. A bórról kimutatták, hogy képes támogatni a szabad tesztoszteron szintet – a tesztoszteron hatékony formáját – és az izomépítő folyamatokat. A bór kiegészítés igazoltan képes csökkenteni a vér ösztrogén koncentrációját.


Napi 1 adagot (3 kapszula) vegyünk be reggel, éhgyomorra (vagy 30 perccel étkezés után). Legalább 6-8 pohár vizet igyunk naponta.
Használjuk folyamatosan 4 hétig, utána tartsunk 2-4 hét szünetet. Ne lépjük túl az előírt dózist.


90 kapszula (1 havi adag)

Egyéb összetevők:
Silicon Dioxide, Magnesium Stearate, Calcium Carbonate, Titanium Dioxide, Gelatin, FD&C Yellow 5, FD&C Blue 1, AMARANTH, CARMINE.
Vitamin D3, Vitamin B6, Magnesium, Zinc, Chromium, Boron, Testofen® Fenugreek (Trigonella Foenum) Seed Extract, KSM-66® Ashwaganda Root Standardized Extract (Withania Somnifera) (5% withanolides), LJ100® Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia) Root Extract, Panax Ginseng Extract (10% ginsenosides).
Ez a termék tejet tartalmazhat.

Allergén figyelmeztetés:
A terméket egy tejet, szóját, mogyorót és más magvakat is feldolgozó üzemben gyártották. 


Csak felnőttek szedhetik a terméket. Gyermekektől távol tartandó. Ne használja a terméket, ha a doboz sérült, vagy a védőfólia fel van bontva. hasznlat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét és kérje ki a véleményüket az esetleges gyógyszerkölcsönhatások miatt. 
Hagyja abba a termék használatát egy esetleges műtéti beavatkozás előtt 2 héttel. 
Ne lépje túl az ajánlott napi bevitelt. A termék nem alkalmas a tesztoszteron alultermelés gyógyítására vagy bármely más, alacsony tesztoszteronszintből fakadó szexuális zavar kezelésére. 
Szobahőmérsékleten tároljuk és szorosan tekerjük rá a kupakot. Sugárzó fénynek és hőhatásoknak ne tegyük ki. 


 
 
 

0 vélemény


0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény
 
 
 
 

Ajánlott termékek