STEEL MULTI -V™

Multivitamin komplex


A benned élő sportolónak tervezve!


A Steel Multi-V™ egy előrehaladott multivitamin és ásványi anyag komplex kifejezetten sportolóknak tervezve. Mindegy egyes adag több, mint 30 tápanyagot szolgáltat a fizikailag aktív sportolók megnövekedett tápanyagigényének a kielégítésére.
Az esszenciális vitaminok és ásványi anyagok mellett, a Steel Multi-V™ tudományosan összeállított, komplex összetevőket is tartalmaz, amik a test antioxidáns védelmi rendszerének és a metabolizmusnak a támogatásában is szerepet játszanak, továbbá javítják a mentális teljesítményt és a bőr egészségét.
Keverj el egy adag Steel Multi-V™-t ma és Te is megtapasztalod, hogy milyen finom is lehet multivitamint szedni.


Hatások és előnyök
Magas dózisú formula*
Gyorsítja a metabolizmust*
Növeli a teljesítményt*
Segíti a sejtek regenerálódását*
Méregtelenítő antioxidánsok*
Nem tartalmaz mesterséges színezéket

Bevezető Akcióban most 10% kedvezménnyel! 


ÍZ:

Ár: 12990
9.740 Ft

 
 

Mi is ez?
Egy könnyen feloldható, finom multivitamin és ásványi anyag komplex por, ami több, mint 30 tápanyagot tartalmaz adagonként, amivel kielégíti a sportolók megnövekedett tápanyagigényét.
Mit csinál?
Az esszenciális vitaminok és ásványi anyagok mellett, a Steel Multi-V™ tudományosan összeállított, komplex összetevőket is tartalmaz, amik a test antioxidáns védelmi rendszerének és a metabolizmusnak a támogatásában is szerepet játszanak, továbbá javítják a mentális teljesítményt és a bőr egészségét.

Igazolt aktív hatóanyagok


A-Vitamin: Zsír oldható vitamin, ami nélkülözhetetlen a látáshoz, az immunrendszerünk működéséhez, a reprodukcióhoz és a sejtek közötti kommunikációhoz.
D-Vitamin: Zsír oldható vitamin, ami elősegíti a kalcium felszívódását, támogatja a csontok növekedését és újraépülését, és szerepet játszik a sejtek növekedésének ciklusában.
E-Vitamin: Zsír oldható vitamin, amit elsősorban antioxidáns tulajdonságairól ismernek, aminek köszönhetően meggátolja a reaktív oxigén gyökök képződését és megvédi a sejteket a szabadgyökök káros hatásától.
K-Vitamin: Zsír oldható vitamin, ami kulcsfontosságú a véralvadásban szerepet játszó fehérjék szintézisében. Kulcsszerepe van továbbá a csontok metabolizmusában és a vér kalciumszintjének a szabályozásában.
C-Vitamin: Vízoldható vitamin, aminek kulcsszerepe van a kollagén bioszintézisében,a fehérjék metabolizmusában és a nem-heme vas felszívódásában.
Tiamin: Másnéven B1-vitamin, egy vízoldható vitamin aminek kritikus szerepe van az energiatermelésben, illetve közvetlen hatással van a növekedésre, a fejlődésre és a sejtek működésére.
Riboflavin: A B2-vitaminként is ismert riboflavin kettő, az energiatermelésben és sejtnövekedésben kulcsszerepet játszó enzimnek a prekurzora. Segít továbbá a testünk normál homocisztein szintjének a fenntartásában.
Niacin: A B3-vitaminként is ismert niacin a NAD nevű molekula prekurzora, aminek kulcsszerepe van a felvett táplálék energiává történő alakításában, illetve a DNS javításában és másolásában.
B6-Vitamin: Ez a vízoldható B-vitamin a sejtszintű energiatermelésben, egyes neurotranszmitterek bioszintézisében, a glükoneogenezisben, az immunrendszer működésében és a homocisztein szint szabályozásában játszik szerepet.
Fólsav: A DNS és az RNS szintézisében játszik fontos szerepet, illetve részt vesz a homocisztein metioninná történő alakításában (a metionin egy esszenciális aminosav, ami a fehérjeszintézisben játszik fontos szerepet).
B12-Vitamin: Vízoldható vitamin, ami a megfelelő vörös vértest képződéshez, neurológiai működéshez és a DNS szintézishez nélkülözhetetlen.
Biotin: Segít a megevett szénhidrátok, zsírok és fehérjék használható energiává történő alakításában. A sejtek közötti kommunikációban, a gének szabályozásában és a hiszton fehérjék módosításában is fontos szerepe van.
Pantoténsav: Másnéven B5-vitamin, egy vízoldható B-vitamin ami a Koenzim-A szintézisében és az ún. ACP-fehérje (mind a két anyag nélkülözhetetlen a zsírsavak szintéziséhez és lebontásához) előállításához szükséges.
Kalcium: Szervezetünkben a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, ami nélkülözhetetlen a csontok egészségéhez, az idegi jelátvitelhez, az izmok működéséhez, az erek összehúzódáshoz és kitágulásához valamint a sejten belüli jelátvitelhez.
Magnézium: Több, mint 300 biokémiai reakcióban vesz részt, mint különféle enzimek kofaktora. Ezek között a reakciók között megtalálhatók fehérjék szintéziséért, vércukor szabályozásért, izmok összehúzódásáért, az idegek jelátviteléért és a vérnyomás szabályozásáért felelős lépések. A magnézium továbbá támogatja a kalcium és a kálium ionok felvételét.
Cink: Nélkülözhetetlen ásványi anyag, ami szükséges a DNS szintéziséhez, a sejtek osztódásához, a fehérjék szintéziséhez, az immunrendszer működéséhez és a sebek gyógyulásához. A normális növekedést és fejlődést is támogatja.
Szelén: Nyomelem, ami a DNS szintézisért, a repordukcióért, a kognitív működésért és a pajzsmirigy hormonok metabolizmusáért, az immunműködésért és az oxidatív károsodástól való védelemért felelős fehérjék részét képezi.
Réz: Esszenciális nyomelem, ami nélkülözhetetlen a vörös vértestek szintézishez, a vas felszívódásához, a szívritmus és a vérnyomás szabályozásához, a csontok fejlődéséhez és egészségéhez, valamint az immunrendszer aktivitásához.
Mangán: Nyomelem, aminek szerepe van a sebek gyógyulásában és a csontok fejlődésében és fenntartásában. A szuperoxid-dizmutáz nevű fehérjének, ami a testünk egyik legerősebb antioxidáns fehérjéje, nélkülözhetetlen eleme,
Molibdén: Számos esszenciális enzim kofaktoraként funkcionál, mely enzimek a szulfit-szulfát átalakításért, a xantin-húgysav átalakításért, valamint az aldehidek lebontásáért felelősek.
Jód: Nyomelem, ami a pajzsmirigyhormonok szintéziséért (trijód-tironin =T3 és tiroxin = T4) felelős, amik jelentős hatással bírnak a metabolizmusunkra és a fehérjék szintézisére.
Kálium: Elektrolit, ami a sejten belüli vízmennyiség fenntartásáért felelős, szabályozza a vérkeringést, segíti az idegek jelátvitelét, az izmok összehúzódását és a vesék működését.
Vas: A hemoglobin – a vörös vértestekben az oxigén szállításáért felelős fehérje – képződéséhez nélkülözhetetlen. A növekedéshez és a fejlődéshez, egyes hormonok termeléséhez, a kötőszövet szintéziséhez és a normál sejtműködéshez is szükséges.
Króm: Nyomelem, ami a szénhidrát, fehérje és zsír metabolizmusban játszik szerepet és közismerten részt növeli az inzulin hatását a szervezetben.
Vanádium: A vörös vértestek képződésében, a fehérjék, szénhidrátok és zsírok metabolizmusában játszik szerepet, és valószínűleg növeli az inzulin hatását.
Alfa-liponsav: Szerves vegyület, amely testünk minden egyes sejtjében megtalálható és erőteljes antioxidánsként működik. Az ALA segíti a tápanyagok energiává történő átalakítását és értágító hatással rendelkezik az agyunkban.
Fahéj kivonat: Erőteljes ízű fűszer, tele antioxidánsokkal, amik elsősorban a gyulladáscsökkentő hatásukról ismertek. A fahéj továbbá javítja az inzulinérzékenységet, csökkenti a vércukor szintet és cukorbetegség ellenes hatása van.
Inozitol: Néha, mint B8-vitaminra hivatkoznak rá, az inozitol igazából nem vitamin, hanem egy cukorfajta, ami a sejtmembránok szerkezetének egyik fő összetevője. Ez a sokrétű tápanyag hat az inzulin és számos neurotranszmitter (többek között a dopamin és a szerotonin) működésére.
Bór: Több-arcú mikrotápanyag, ami számos folyamatra van hatással a testünkben, többek között a csontok növekedésére és fenntartására, a sebgyógyulásra, a magnézium felszívódására, az antioxidáns enzimek szintjére, az gyulladásos markerek csökkenésére és az olyan fontos hormonok, mint a tesztoszteron és az ösztrogén felhasználására.
Asztaxantin: Egy természetesen előforduló karotenoid, ami tengeri herkentyűkben található. Erőteljes antioxidánskén védi a DNS-t az oxidatív stressztől és csökkenti az oxidatív stresszt.
Resveratrol: Erőteljes antioxidáns, ami szőlőben található – igazoltan csökkenti a vérnyomást, javítja a vér lipidprofilját, csökkenti a gyulladást és javítja az inzulinérzékenységet. Egyes kutatások szerint életet meghosszabbító hatása is van.
Szőlőmag kivonat: Antioxidánsokban, polifenolokban, antocianinokban és flavonoidokban gazdag, amik védelmet nyújtanak az oxidatív stressz, a szöveti sérülés és a gyulladás ellen. A szőlőmag kivonat továbbá javítja a vérkeringést, a sebgyógyulást és a bőr egészségét.
Gyümölcs és zöldség keverék: Mindenki tudja, hogy milyen fontos a megfelelő zöldség és gyümölcs fogyasztás, mégis kevesen viszik be az ajánlott napi 3-5 adagot. A SteelFit Multi-V™ számos gyümölcs és zöldség kivonatot tartalmaz, többek között brokkoli, vizitorma és északi cseresznye koncentrátumot, amivel vitaminok ásványi anyagok, antioxidánsok és egészséget támogató növényi anyagokat szolgáltat a testünk számára.
Felszívódás segítése: Az ásványianyagok és vitaminok csak annyira hatásosak, amennyire a testünk fel tudja őket venni. A biohasznosulás és a felszívódás javítására a SteelFit Multi-V™ BioPerine®-t és Bromelain-t is tartalmaz (ez utóbbi az ananászban megtalálható enzim).

Javasolt használat
Étrendkiegészítőként keverjünk el 1 adag SteelFit Multi-V™-t 2.5-3.5 deci vízzel és egy étkezés mellé fogyasszuk el. Legalább 6-8 pohár vizet igyunk meg naponta. Egyesek érezhetnek egy kis bizsergést, esetleg kipirosodást a termék elfogyasztását követően, ami a Niacin tartalomnak köszönhető.


 
 
 

1 vélemény


1 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény
 
 
Szabó Ágnes
(Regisztrált vásárló)
2021.07.21 10:58
Szuper térnek