STEELFIT 28 NAPOS KIHÍVÁS

A nagy megújulás


Összeraktuk Nektek az eddigi legkomplexebb programunkat! Egy 28 napig tartó kihívást, amiben minden márkanagykövetünk részt vesz és hozz nektek feladatokat! Ez az a program, amit garantáltan élvezni fogsz, örömmel csinálod majd és a végén szuper formában leszel - testileg-lelkileg egyaránt! Ha az újévi fogadalmad megtört már, de szeretnéd idén nyárra kihozni magadból a maximumot, akkor csatlakozz!  A kihívás pontosan 28 napig tart, minden nap kapsz tőlünk egy-egy feladatot: Edzésvideókat, edzéstervet, jóga gyakorlatokat, futó feladatokat, sőt, szépségápolási tippeket és harmónia napokat is beiktatunk! 


MIT TARTALMAZ A PROGRAM? 

MINDEN NAP KAPSZ EGY FELADATOT

7 NAPOS MINTAÉTRENDET, RECEPTEKKEL

6 ÉLŐ EDZÉS: LÁB-POPSI, HAS+HIIT, FELSŐTEST

EDZÉSTERVEK ÉS EDZÉSVIDEÓK A FELADATOK KÖZÖTT

HARMÓNIA NAPOKON KÜLÖNLEGES FELADATOK

SZÉPSÉGNAPOKON TESTÁPOLÁSI RUTIN ÉS TIPPEK 

4.990 Ft

 
 

Mire van szükséged hozzá? Semmire! - csak határozd el magad és szánj napi 15 - 45 percet Önmagadra! Meglátod, megéri és meglesz az eredménye!

A program értéke több tízezer forint, de mi most mégis egy jelképes összegért kínáljuk, mert a célunk, hogy minél többen csatlakozzatok hozzánk és együtt a #steelfitnation tagjaként támogatjuk majd egymást a sikerben! A zárt Facebook csoportunkban egy olyan támogató közösség tagja lehetsz, ahol örülünk egymás sikerének és bátorítjuk egymást, hogy senki ne adja fel!Hogyan tudok csatlakozni? 

1. Vásárold meg a programot 

2. E-mailben elkdüldjük a további lépéseket, hogy hol tudsz csatlakozni a zárt csoporthoz. 

3. Csatlakozz a zárt csoporthoz, ahol az élő edzések lesznek és ahol a feladatokat is megtalálod. 

4. Kommentelj, kérdezz, oszd meg a tapasztalataid a csoport többi tagjával!