STEELFIT MASZK NŐI


Be Happy Steelfit brand szájmaszk, amely tökéletesen az arcodra illeszkedik, hosszú távon viselve is kényelmes, három átlélegezhető réteggel a koronavírus járvány elleni védekezéshez. Fertőtleníthető, mosható és vasalható, minden részletében magyar termék.
Egy méret, mely mindenkinek passzol, férfiaknak és nőknek egyaránt.


✓Többször használható

✓Mosható, vasalható 

✓Tökéletesen illeszkedik gumi pántjainak köszönhetően

✓Kényelmes 

✓Steelfit színekben

Ár: 1990
1.490 Ft

 
 

Többször használható, mosható és fertőtleníthető, 3 rétegű szájmaszk.
Szájmaszkunkat úgy képeztük ki, hogy az arcodon stabilan álljon, mégis kényelmes érzést adjon. A cél a minél kisebb alászívás elérése volt, szem előtt tartva azt, megfelelő légzést biztosítson számodra, amellett, hogy kellőképpen zárt legyen. Három rétegből áll, kívülről befelé haladva: micropeach, közbélés és belül egy puhább pamut, hogy ne dörzsölje ki a bőröd.
Akár hosszabb ideig is tudod viselni anélkül, hogy kellemetlen érzéssé válna, viszont a lehető legjobban befedi az arcot, alul és felül is.
Minden arc és orr más formájú, ezért felül extra hosszú állító csíkot hagytunk, hogy ne csak az orrnyergedre igazíthasd, hanem egy ideig kövesse az arcformádat is. A maszk alsó vonalát is begumiztuk és a pánt alsó szakaszát egy állítóba fűztük be, hogy olyan szorosra húzhasd, amennyire a leginkább csökkentheted az alászívást mértékét. Sok olcsóbb maszknál megfigyeltük, hogy a gumi lecsúszik a nyakra, így elveszti az alsó tartását és az áll résznél átjár a levegő. Fontos kényelmi szempont volt, hogy a gumi, amit használunk, puha legyen. Továbbá a fejeden kelljen rögzíteni, ne pedig a fül mögé tenni.
Sajnos tudjuk, hogy a koronavírus 0,13mikron nagyságú, így nem akadály számára az anyagszövetek közötti áthaladás, de ha köhögéssel, apró folyadékcseppeken vagy porral érkezik, akkor kisebb az esélye, hogy közvetlenül érintkezzen a száddal és az arcoddal.
Viseld egészséggel és kívánjuk, hogy családod összes tagja sikeresen vészelje át ezt a nehéz időszakot!

 
 
 

0 vélemény


0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény