ULTRA BEDURRANÁS CSOMAG

GUNS OF STEEL + STEEL PUMP

GUNS OF STEEL
A vérbőség fokozó

Edzés előtti vérbőség fokozó folyadék argininnel és citrulinnel

A Guns of Steel egy erőteljes edzés előtti folyadék, mely D3PA-t, koffeint, arginint és citrullint tartalmaz. Bicepszre, tricepszre de akár a sokaknál elmaradt vádlira is alkalmazható. Az azonnal tapasztalható hő, ami a krém felkenését követően felszabadul, bemelegíti az izmaidat, előkészítve a legintenzívebb teljesítményre.

Hatásai és az előnyök


TUDOMÁNYOSAN KIFEJLESZTETT FORMULA, A MAXIMÁLIS EDZÉS ALATTI TELJESÍTMÉNYÉRT
AZ ELSŐ BŐRÖN ÁT FELSZÍVÓDÓ NITROGÉN-OXID FOKOZÓ
KITŰNŐ A KISEBB, LEMARADT IZOMCSOPORTOKRA, ÚGY, MINT A VÁDLI ÉS A TELJES KAR
HELYILEG ALKALMAZHATÓ, ÍGY KIMONDOTTAN EGY BIZONYOS IZOMCSOPORTRA HAT
TÖKÉLETES EDZÉS ELŐTTI BEMELEGÍTÉSRE, A MEGNÖVEKEDETT IZOMÉRZETÉRT
MAGASABB SZINTRE EMELI A TELJESÍTMÉNYED ÉS KITOLJA AZ IZOMFÁRADÁST

STEEL PUMP
A keményebb edzésért

A SteelPump™ csúcs technológiás edzés előtti italpor lehetővé teszi, hogy keményebben és tovább edz, miközben csökkenti a fáradtságot és az izomsérülést. A SteelPump™ olyan összetevőket tartalmaz, melyek fokozzák az energiaszintet és az állóképességet, erőteljes vérbőséget biztosítanak, emelik a teljesítményt, javítják a fókuszt és a koncentrációt, növelik a nitrogén-oxid termelést és fokozzák az izmok erőkifejtését. A SteelPump™ könnyen oldódik, a finom ízű ital pedig segít a rehidtartálni tested a legintenzívebb edzéseid alatt is.

Hatásai és az előnyök

TUDOMÁNYOSAN KIFEJLESZTETT FORMULA
NAGYOBB TELJESÍTMÉNY
MEGNÖVEKEDETT ÁLLÓKÉPESSÉG
ROBBANÉKONYSÁG ÉS ENERGIA
KONCENTRÁCIÓ ÉS FÓKUSZ


STEEL PUMP Ízek :

Ár: 25480
19.275 Ft

 
 

Tudj meg többet a csomag termékeiről!

Kattints:
STEEL PUMP
GUNS OF STEEL


STEEL PUMP

AJÁNLOTT HASZNÁLAT

A SteelPump™ egy étrend-kiegészítő: keverjünk el 1 adagot (1 kanál) 2-3 dl hideg vízben, az ízlésünknek megfelelően. Rázzuk össze vagy keverjük el alaposan, majd 15-30 perccel edzés előtt fogyasszuk. Hogy tovább javítsuk a teljesítményünket edzés alatt, ajánlott elegendő mennyiségű vizet vagy SteelFuel™-t inni, hogy ne száradjunk ki. Ne használjuk a SteelPump™-ot 4 órával lefekvés előtt. Egyesek tapasztalhatnak bizsergő érzést, ami a béta-alaninnak tulajdonítható.

GUNS OF STEEL


A folyadékot edzés előtt 5-10 perccel kell alkalmazni. Közvetlenül a bicepszedre és a tricepszedre(vagy bármely kisebb testrészre) kend fel a golyós aplikátor segítségével és addig dörzsöld, amíg teljesen fel nem szívódik.

Szorosan zárd vissza a flakont használat után.
Ha a Guns of Steel valamelyik gépre/súlyzóra kerül, azonnal töröljük le.

Ha a folyadék bemasszírozása nem a golyós aplikátor segítségével történik, hanem a tenyerünkkel, akkor használat után mossunk kezet alaposan.

A golyóval is el lehet oszlatni a folyadékot az adott területen, de tenyérrel bemasszírozva alaposabban be fog szívódni a készítmény, ezáltal még erőteljesebb és gyorsabb hatást fog kifejeteni.