WAIST TRIMMER FOGYASZTÓ ÖV

A karcsúbb derékért


Izzadj többet a maximális zsírégetésért!


Már használod a krémjeinket és aktív életmódot élsz?
Akkor a SteelFit fogyasztó öve kötelező darabja lesz a kelléktáradnak!
Fokozd a vérkeringést és az izzadást ennek a trendi övnek a segítségével!

Maximálizáld a zsírégetést a hasi és derék területén és alkalmazd az Abs of Steelel!
A hatás nem fog elmaradni... 


Hatásai és az előnyök


NÖVELI A VÉRKERINGÉST, A HASI TERÜLET HŐJÉT, ÍGY FOKOZZA AZ IZZADÁST 
LATEX MENTES, MINŐSÉGI NEOPRÉN ANYAGBÓL KÉSZÜLT  
AZ ÖV BELSŐ KIKÉPZÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN ELŐSEGÍTI AZ ABS OF STEEL FELSZÍVÓDÁSÁT
FESZESÍTI A DERÉKVONALAT ÉS TARTÁST BIZTOSÍT AZ ALSÓ HÁTADNAK
EGY MÉRET, AMI MINDENKINEK JÓL ÁLL
NŐK ÉS FÉRFIAK EGYARÁNT HASZNÁLHATJÁK 

TIPP: Kombináld az Abs of Steel-el, hogy még jobban megnöveld a fogyasztó öv alatti hőtermelődést! Ezáltal még többet fogsz izzadni és még karcsúbb lesz a derekad!

6.990 Ft

 
 


HASZNÁLAT ELŐTT

Nedves ruhával töröld át az első használat előtt. Utána egy száraz ronggyal vagy szárítóval szárítsd meg.


HOGYAN HASZNÁLD?

Edzés előtt állítsd be a kívánt pozícióba a Trimmereket és kényelmesen tekerd a combod köré. A SteelFit Thigh Trimmerek úgy lettek tervezve, hogy az edzőruhád alatt tudd őket viselni. A Trimmereken „L” és „R” jelzések találhatóak, jelezve, hogy melyik a bal (L) és melyik a jobb (R) lábra való.


HOGYAN TISZTÍTSD?

SOHA NE szárítsd szárító gépben és NE vasald ki, mert ez az anyag megolvadásához és a neoprén gyengüléséhez vezethet
SOHA NE mosd ki a SteelFit Thigh Trimmer-t a mosógépben, mert ez a megnyúlásához és az anyag sérüléséhez vezethet.
Nedves ronggyal és szappannal töröld le a belső felületet többször. Langyos vízzel mosd le a szappant, majd szárítsd meg.


Használd a SteelFit Waist trimmer-t, amikor:

• Biciklizel
• Futsz
• Ellipszis trainerezel
• Szaunában vagy ha
• Edzel


Néhányan érzékenyek lehetnek a neoprénre és a neoprén keverék gumikra. Ha kiütéses lesz a bőröd, hagyd abba a használatát. A SteelFit Thigh Trimmereket edzés közbeni használatra tervezték, mely nem haladja meg a 2-3 órát egy huzamban. Soha ne viseljük alvás közben. Bármilyen edzőprogram elkezdése előtt beszéljünk a háziorvosunkkal. Figyeljük a testünket edzés közben. Mindig hidratáljuk magunkat és kerüljük az extrém melegben való edzést.

 
 
 

11 vélemény


11 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény
 
 
Medekné Kincses Anita E.V.
(Regisztrált vásárló)
2018.12.11 06:30
Nagyon kényelmes az öv, könnyű tisztán tartani. Futáshoz, biciklizéshez használom, az eddigi legjobb kialakítású, ami jól illeszkedik a derékvonalhoz.

Vincze Veronika
(Regisztrált vásárló)
2018.12.07 19:46
Szuper termék ! Minden edzéshez használom !

Biro Evelin
(Regisztrált vásárló)
2018.11.28 20:17
Még csak pár hete használom, az eddigi öveimhez képest ez a legkényelmesebb, hatalmas eredményekről egyelőre még nem tudok beszámolni, de a krémmel együtt (természetesen edzés és diéta mellett) egyre feszesebbnek tűnik a forma.

Hauff-Technik Hungária Kft
(Regisztrált vásárló)
2018.11.21 09:43
Már egy alkalom után is éreztem, hogy feszesebb, simább a bőröm! Az izzadás garantált a krém együttes használatával, az utóbbi alkalommal még fénykép is készült az otthoniaknak, annyira tetszett! :-) Rendkívül kényelmes!!!

Nagy Eszter
(Regisztrált vásárló)
2018.11.20 10:46
Az atópiás ekcémám miatt a bőröm körülbelül képtelen az izzadásra. Ha ezt az övet használom akkor csavarom magamból kardió után. Nagyon szeretem, mert baromi kényelmes viselet, és a hasra való krémmel kombinálva a változás -odafigyelve az étkezésre- nagyon hamar meglátszik! Feszesebb, tónusosabb a hasam, és a bőröm is sokkal puhább. Sőt, én úgy látom az oldalhájamra is jótékony hatással van a két termék kombója! Csak ajánlani tudom!

Simon Katalin Ágnes
(Regisztrált vásárló)
2018.11.15 10:46
Tökéletes anyag, nem zavaró használat az edzés közben. Kényelmes, ABS of STEEL-el használva nagyon szuper! <3

Dr. Huszár Dóra
(Regisztrált vásárló)
2018.11.05 10:45
A Steelfit Waist Trimer fogyasztóövet nem régóta használom, de nagyon szeretem, minden edzésre viszem magammal. Az Abs of Steel krémmel együtt szoktam alkalmazni és a hatás sosem marad el!

klar andras
(Regisztrált vásárló)
2018.10.17 15:59
Én 64 évesen elhatároztam, hogy a 72+-ról lefogyok min. 64-re. Ez sokáig nem ment, de utána - mozgás + táplálkozás + steelfit krém és az öv együttesen megtette hatását. Most 63kg körül van a testsúlyom, már hónapok óta. Az ővet mindennap használom ami a derékfájás megelőzését is jól szolgálja. Korábban sok övem volt, de egyik sem volt ilyen jól használható. András

Rosta Péter
(Regisztrált vásárló)
2018.06.12 17:45
A SteelFit Waist Trimmer fogyasztóövet nagyon ajánlom saját tapasztalataim alapján is! SteelFit Waist Trimmer fogyasztóöv és az Abs of Steel krém együttes alkalmazásával még fokozni lehet az edzés hatását. Használatával fokozódik a vérkeringés és izzadás a hasi és derék területein, maximális zsírégetést segíti, így a hatás rövid időn belül szemmel is látható lesz. Nők és férfiak egyaránt használhatják, tépőzárral a megfelelő méretre állítható, minőségi anyagból készült, még az Abs of Steel krém felszívódását is segíti, tartást ad a derékvonalnak és hátnak is. Ezt ki kell próbálnod! Rosta Péter személyi edző, versenyfelkészítő edző, online trainer

Jarjabka Szilvia
(Regisztrált vásárló)
2018.05.22 14:03
Az eddigi legjobb zsírégető öv, amit valaha próbáltam. Divatos, kényelmes és hatékony. Rendesen megizzaszt, és az edzőszettemet is feldobja. Minden edzésnél használom. Kardióhoz és súlyzózáshoz egyaránt.

 
 

Ajánlott termékek