Fokozd a tesztoszteronszinted, növeld a teljesítményed a Steel Harddal!

Miért fontos a tesztoszteronszint a teljesítmény növelésében, és hogyan segít ebben a Steel Hard?

Aki fogott már súlyzót a kezében, valószínűleg tudja: a tesztoszteronszint az izomépítés és a zsírégetés Szent Grálja. Ha megfelelő a szintje, az ember úgy érzi, bármire képes: jó az étvágya („mindegyik” étvágya, ha értitek, mire gondolok…), jó a kedve, jó az ereje, nem fárad el és nőnek az izmai. Ugyanakkor az „alacsony tesztoszteronszint” hallatán lelki szemeink előtt egy aputestű, férfimellekkel rendelkező, puha, lusta, punnyadt ember képe jelenik meg, aki ül a TV előtt és kér még egy sört.


A tesztoszteronszint tehát minden – a férfiasság, a nemiség [nem csak férfiakban felelős a nemi vágyért – nőkben is a (női mértékkel nézve) magas tesztoszteron magas libidóhoz vezet], és az egészség alapja! Alacsony szintje a férfiakban jelentősen növeli a különböző szervi okokból bekövetkező halálozás kockázatát! Megegyezhetünk tehát, hogy a tesztoszteronszintünk nagyon fontos – érdemes rá odafigyelni.

Riasztó számok

Ha a világszintű adatokat nézzük, akkor a következőt láthatjuk: az elmúlt néhány évtizedben az átlagos tesztoszteronszint folyamatosan csökken a férfiakban! Egyes kutatások azt találták, hogy az elmúlt 20 évben átlagosan évi 1%-kal csökkent a tesztoszteronszint. Hogy mi ennek az oka? Íme néhány a teljesség igénye nélkül:


  • tartós stressz – a magas kortizol csökkenti a tesztoszteront
  • egyes adalékanyagok (például a műanyagokban található ftalátok)
  • elhízás
  • dohányzás – a nikotin egy erős aromatáz inhibitor, tehát meggátolja, hogy a tesztoszteron ösztrogénné alakuljon


Egy biztos – vannak dolgok, amik ellen tehetünk. Csökkenthetjük például a kortizolszintet, figyelhetünk arra, hogy ne hízzunk el, figyelhetünk a nyomelem- és ásványianyag-ellátásra, hogy a tesztoszteront szintetizáló fehérjék mennyisége és működése megfelelő legyen. Csökkenthetjük a műanyagok használatát, ezzel kevesebb ftalát jut be a szervezetünkbe, és így tovább…


Mint tudjuk, a tesztoszteronszintünket természetes úton nem lehet tartósan a normális tartományból kitolni – de erre nincs is szükség az egészséghez és az áhított formához! A cél az, hogy a tesztoszteronszintünk optimális legyen – olyan szintre van szükség, ami mellett a testünk megfelelően tud működni. 


A SteelHard egy olyan termék, ami ennek elérésében és fenntartásában segít, méghozzá elég komoly eszközökkel! 


Nézzük, milyen klinikailag igazolt összetevők vannak a SteelHard-ban, amelyekkel képes támogatni férfihormonunk termelésétt!


D-Vitamin

A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely kulcsfontosságú a férfiassághoz és a tesztoszterontermeléshez. Férfiakban egyértelmű a kapcsolat a D-vitamin-szint és a tesztoszteron között. Akiknél magasabb a vér D-vitamin-koncentrációja, azoknál magasabb a tesztoszteronszint is. Ezen vitamin hiánya pedig csökkent tesztoszteronszintet eredményez. A tesztoszterontermelés támogatása mellett a D-vitamin fontos a csontok erőssége, az immunrendszer egészsége, a spermiumok motilitása/mozgékonysága, az izmok metabolizmusa és a fizikai teljesítmény szempontjából is.


Magnézium

A magnézium egy esszenciális ásványi anyag, amely a szervezet számos funkciójában részt vesz. Fontos a szív és érrendszer, a metabolizmus és a csontok egészségében. A magnézium pótlása növeli a szabad tesztoszteron- és össz-tesztoszteronszintet. Kutatások azt mutatják, hogy a magnéziumpótlás képes növelni az izmok erejét is. (A termékben emellett B6-vitamin is található, ami segíti a magnézium felszívódását!)


Cink

A cink szintén egy esszenciális ásványi anyag, amelynek kulcsszerepe van a koleszterin tesztoszteronná történő átalakításában. A cink hiánya a tesztoszteronszint csökkenéséhez vezet. A megfelelő cinkbevitel ezzel szemben segít az optimális tesztoszterontermelés fenntartásában. (A termékben emellett B6-vitamin is található, amely segíti a cink felszívódását!)


Króm

A króm egy esszenciális nyomelem, amely segíthet a normális vércukorszint fenntartásában. Ismert továbbá, hogy elősegíti a zsírégetést és az inzulin hatásának támogatásán keresztül fokozza a szövetek tápanyagfelvételét a vérből.


Bór

A bór egy természetes nyomelem, amely az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen. Fontos szerepet játszik az erős csontok és izmok felépítésében, de a mentális teljesítményre és a koordinációra is hatással van. A bórról kimutatták, hogy képes növelni a szabad tesztoszteronszintet – a tesztoszteron hatékony formáját – és támogatni az izomépítő folyamatokat. A bór kiegészítése igazoltan képes csökkenteni a vér ösztrogénkoncentrációját.


Görögszéna (Trigonella foenum) Mag Kivonat (Testofen®)

A görögszénát mint fizikai teljesítményfokozót ismerik, amely anabolikus, izomépítő potenciállal is rendelkezik. Publikált kutatások igazolják, hogy elősegíti a szabad tesztoszteronszint növelését, az izomtömeg megtartását és a testzsír csökkenését. A Testofen® egy egyedülálló görögszénakivonat, amely egy szabadalmaztatott szaponin-glikozid mátrixot tartalmaz, aminek a neve Fenuside. A Testofen®-ben található összetevők segítik az egészséges szexuális vágyat és a vitalitást, az izomtömegnövelést, a szabad tesztoszteronszint növelését és csökkentik az andropausa természetes tüneteit a férfiakban.


Álombogyó Standardizált Gyökér Kivonat (Withania Somnifera) (5% withanolides) (KSM-66®)

Az álombogyó (ashwagandha), másnéven Withania Somnifera vagy Indiai Ginseng, egy erőteljes adaptogén, amely segít a testnek a homeosztázis fenntartásában. A KSM-66® ashwagandha a legmagasabb minőségű ashwagandhakivonat a piacon, amiről klinikailag igazolt, hogy csökkenti a stresszt, javítja a memóriát és a kognitív funkciókat, javítja a szexuális teljesítményt, fokozza a sportteljesítményt és segíti a testsúlykontrollt.


Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) Gyökér Kivonat (LJ100®)

Az Eurycoma longifolia egy Délkelet-Ázsiában található gyógynövény. Gyakran nevezik Tongkat Ali-nak vagy Maláj Ginsengnek, és tradicionálisan az általános egészség megőrzésére használják. Adaptogén és anti-aging hatással bír – segít alkalmazkodni a csökkent energiaszinthez, hangulathoz és libidóhoz, ami gyakran a korral jár. Az LJ100® az egyetlen tudományosan igazolt Eurycoma longifolia kivonat, ami 40% glikoszaponinokra, több mint 22% Eurypeptidekre, 30% poliszacharidokra és Eurycomanonra van standardizálva. Az LJ100® előnyei között megtalálható a normál, magas tesztoszteronszint fenntartása, a sportteljesítmény növelése, a szexuális teljesítmény fokozása, az általános jó közérzet és hormonális egyensúly támogatása, az anabolikus környezet kialakítása és a katabolizmus gátlása, a stressz csökkentése, a hangulat javítása, az egészséges kortizolszint fenntartása, az alvásminőség javítása, a libidó javulása, az egészséges súly és BMI megtartása, valamint az immunrendszer működésének támogatása.


Panax Ginseng Kivonat (10% ginzenozidok)

A különféle ginzengek több ezer éve használatosak számos tradicionális orvoslásban Kínától Észak-Amerikáig. A ginzeng számos pozitív hatással bír, melyek közül a legkiemelkedőbb az immunrendszer és a központi idegrendszer támogatása, a metabolizmus gyorsítása, és az antioxidáns tulajdonságok. A ginzeng segíti az erektilis funkciókat, részben a nitrogén-oxidok termelésének fokozásán keresztül.

Ha úgy tetszik, akkor a SteelHard több fronton is harcba száll a tesztoszteronszintünkért! Először is, a megfelelő nyomelem-, vitamin- és ásványianyag-profillal biztosítja, hogy a tesztoszteronszintézishez nélkülözhetetlen faktorok a helyükön legyenek (D-vitamin, cink, magnézium), másodszor, segít csökkenteni a kortizolszintet és ezáltal növelni a tesztoszteronná alakult koleszterin mennyiségét. Végül pedig, gátolja a tesztoszteron ösztrogénné alakítását. Ha a tesztoszteronszinted fontos, akkor a SteelHard az egyik legjobb választás!


Nyitókép: Dunavölgyi Zsolt


Termékek, amik érdekelhetnek:

STEEL FUEL

STEEL FUEL

Ár: 7990 Ft

Kedvezményes ár: 5990 Ft

STEEL PUMP

STEEL PUMP

Ár: 17790 Ft

Kedvezményes ár: 9895 Ft