Maximális bedurranásra vágysz? Így segít benne a Guns of Steel

Mindenki imádja, ha bedurran a karja egy kiadós edzés során. A Guns of Steel ezt még magasabb szintre emeli – hogy hogyan, azt megtudhatod, ha tovább olvasol!

A Guns of Steel egy forradalmi, bőrön alkalmazható folyadék, aminek fő összetevője erős értágító hatással rendelkezik, megemeli a nitrogén-oxid termelését és egy eszméletlen bedurranást okoz. Mindeközben az edzés közbeni állóképességet és az erezettséget is növeli, továbbá felgyorsítja az edzést követő regenerálódást.

Bizonyított hatóanyagok

  • Ditiolán-3-pentánsav (D3PA): egy erőteljes antioxidáns, amely fokozza a nitrogén-oxid termelését – ez felelős az értágító hatásért – és megnöveli a bekent terület vérellátását, megemelve ezzel az izmok tápanyag-ellátását.
  • Resistem®: segíti a metabolizmust és a gyors sejtregenerálódást a kreatinkináz-aktivitás fenntartásával.
  • L-Citrullin: egy természetesen előforduló aminosav, ami szerepet játszik a nitrogén-oxid termelésében és az erek kitágulásában.
  • L-Arginin: hasonló hatású aminosav, mint az L-Citrullin, miközben fokozza a növekedési hormon és az inzulin elválasztását is.

Miért a Guns of Steel?

A nitrogén-oxid egy, a sejtek közötti jelátvitelben résztvevő molekula, amely hatással van az izmok és szövetek véráramlására, oxigénellátására, glükózfelvételére, az izmok összehúzódására és teljesítményére, illetve az izmok növekedésére. A megnövekedett nitrogénoxid-termelés fokozott váráramláshoz vezet, amelynek eredményeként több tápanyag és oxigén jut el az izmokhoz. Az emelkedett tápanyagellátás csökkenti a fáradtságot edzés közben, gyorsabb regenerálódáshoz és izomnövekedéshez vezet.


A Guns of Steel fő hatóanyaga, a ditiolán-3-pentánsav (D3PA) egy erős antioxidáns, ami elősegíti a nitrogénoxid-termelést és ezáltal a kapillárisok tágulását. Az L-citrullin tovább növeli a nitrogén-oxid szintjét és fontos szerepet játszik az ammónia – amelyről közismert, hogy az edzés közben kialakuló fáradtság egyik fő okozója – vérből történő eltávolításában. A citrullin igazoltan képes növelni a vér argininszintjét, amelynek számos előnye lehet – többek között megnövekedett fehérjeszintézis, illetve az izmok hatékonyabb BCAA-felhasználása edzés közben. A citrullin emellett segíti a testet a regenerálódásban és csökkenti az intenzív edzést követő izomfájdalmakat.


A Guns of Steel összetevői tehát előkészítik az izmaidat egy igazi bedurrantásra – a hirtelen felszabaduló hőmennyiség azonnal növeli az izmok aktivitását, előkészítve Téged a legintenzívebb teljesítményre. A bedurranásod már sosem lesz olyan, mint régen!


Termékek, amik érdekelhetnek:

GUNS OF STEEL

GUNS OF STEEL

Ár: 7990

NAGYOBB BICEPSZ CSOMAG

NAGYOBB BICEPSZ CSOMAG

Ár: 8480 Ft

Kedvezményes ár: 5990 Ft