STEEL PUMP

A keményebb edzésért


Fejlett edzés előtti formula, hogy tovább és keményebben tudj edzeni


A SteelPump™ csúcs technológiás edzés előtti italpor lehetővé teszi, hogy keményebben és tovább edz, miközben csökkenti a fáradtságot és az izomsérülést. A SteelPump™ olyan összetevőket tartalmaz, melyek fokozzák az energiaszintet és az állóképességet, erőteljes vérbőséget biztosítanak, emelik a teljesítményt, javítják a fókuszt és a koncentrációt, növelik a nitrogén-oxid termelést és fokozzák az izmok erőkifejtését. A SteelPump™ könnyen oldódik, a finom ízű ital pedig segít a rehidtartálni tested a legintenzívebb edzéseid alatt is.


Hatásai és az előnyök

TUDOMÁNYOSAN KIFEJLESZTETT FORMULA
NAGYOBB TELJESÍTMÉNY 
MEGNÖVEKEDETT ÁLLÓKÉPESSÉG 
ROBBANÉKONYSÁG ÉS ENERGIA 
KONCENTRÁCIÓ ÉS FÓKUSZ 


Olvasd el a cikkünket is, melyben elmondjuk, hogyan turbózhatod fel a Steel Pump hatékonyságát!


420 g (30 adag)


Ízek:

Ár: 17790
9.895 Ft

 
 

MI IS A STEEL PUMP?

A SteelPump™ csúcs technológiás edzés előtti lehetővé teszi, hogy keményebben és tovább edz, miközben csökkenti a fáradtságot és az izomsérülést. A SteelPump™ könnyen oldódik, a finom ízű ital pedig segít a legintenzívebb edzéseidben.


MIT VÁRHATOK TŐLE?


A SteelPump™ olyan összetevőket tartalmaz, melyek fokozzák az energiaszintet és az állóképességet, erőteljes bedurrantáshoz vezetnek, emelik a teljesítményt, javítják a fókuszt és a tiszta gondolkodást, növelik a nitrogén-oxid termelést és fokozzák az izmok erőkifejtését.

BIZONYÍTOTT AKTÍV ÖSSZETEVŐK

Dinátrium Adenozin 5′-Trifoszfát (PEAK ATP®)
Klinikailag igazolt és szabadalmaztatott formája az adenozin-trifoszfátnak, mely növeli az erőt és a teljesítményt, segíti a regenerálódást, csökkenti a fáradtságot és javítja a vérkeringést.

Álombogyó (Ashwagandha) Gyökér Standardizált Kivonat (Withania Somnifera) (5% withanolides) (KSM-66®)
Az Ashwagandha, másnéven Withania Somnifera vagy Indiai Ginzeng egy erős adaptogén, mely segít a szervezetben a homeosztázis fenntartásában. A KSM-66® Ashwagandha a legmagasabb minőségű ashwagandha kivonat a világon ma, amely igazoltan segít csökkenteni a stresszt, javítja a memóriát és a kognitív funkciókat, javítja a szexuális és a sportteljesítményt, valamint segít a testsúly kontrollálásában.


L-Citrullin-Malát 
A citrullin egy nem esszenciális aminosav, aminek kulcs szerepe van az urea ciklusban, mely során a testünk megszabadul a fehérjebontás és a sejtszintű energiatermelés során keletkezett melléktermékektől. A malát fontos szerepet játszik a citromsav ciklusban, a sejtek energiatermelő ciklusában. Ha növeljük a malát szintet, akkor nő az energiatermelés is. Így a citrullin-malát két legyet üt egy csapásra azáltal, hogy fokozza a vérkeringést, ezáltal az oxigén és tápanyag ellátást az izmokban, és közben megemeli az energiatermelést, ezzel segítve a teljesítményt.

Betain-Anhidrát (Trimetilglicin) 
Egy nem esszenciális aminosav, ami többek között a céklában található, segíti az ízületek és a máj regenerálódását, az ízületek épülését és májvédő. Kutatások azt mutatják, hogy növeli az erőt és a teljesítményt, fokozza a növekedési hormon és az inzulin-szerű növekedési faktor 1 (IGF-1) szintjét. Egyes kutatások arra engednek következtetni, hogy segíti a gyorsabb felépülést a sérülésekből és a gyulladásból.

Béta-Alanin
Egy olyan nem esszenciális aminosav, amit a májunk is termel. Javítja az izmok pufferelő kapacitását, ezáltal kitolja a savasodát anaerob edzés közben.

Szőlőmag Kivonat (Vitis Vinifera) (95% Proantocianidin)
Egy erős antioxidáns, ami közvetlenül végi a kollagén integritását bárhol a testünkben és az agyunkban is. Segíti az optimális energiatermelés fenntartását és a kalóriák elégetését. Fokozza a szénhidrát lebontás egyik termékének, a piruvátnak a metabolizmusát, ezáltal javítja a glükóz metabolizmust. A piruvát metabolizmus kulcsfontosságú, amint az izmaink aerobról anaerob működésre váltanak.

L-Glutation
Egy tripeptid, ami 1 glutamát, 1 cisztein és 1 glicin aminosavból áll. A glutation minden sejtünkben megtalálható és minden sejtünk képes előállítani – legmagasabb koncentrációban a szívizomban, a vázizmokban és a májban van. A glutation kulcsfontosságú az immunrendszer működése és az izmok növekedés szempontjából. Alacsony szintje esetén csökkent teljesítménytől és az izomnövekedés elmaradásától fog szenvedni a sportoló.

Medium Chain Triglycerides (MCT) Powder (Kókusz olaj) 
A telített zsírsavak egyik fajtája, mely számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, a javuló kognitív teljesítménytől egészen a jobb testsúly kontrollig. Az MCT-ket a testünk elhasználja energiatermelésre, nem raktározza el őket.

Koffein-anhidrát
Atléták között az egyik leggyakrabban használt stimuláns. A központi idegrendszer stimulálása révén javítja az éberséget és az energiaszintet az edzések alatt, bizonyos helyzetekbe pedig képes az erőszint növelésére edzés közben.

L-Teanin
Egy az ételeinkben meg nem található aminosav, ami képes a máj glikogénraktárainak növelésére, ami az energiát szolgáltatja az agyunk számára edzés közben. Fokozza a nitrogén-oxid termelést, ami javítja a vérkeringést és az izmok oxigén ellátását.

Alfa-GPC (L-Alfa Glicerilfoszforilkolin)
Egy a természetben is előforduló hatóanyag, ami kolint tartalmaz, melynek számos szerepe van az emberi egészségben. Az acetil-kolin nevű neurotranszmitternek kulcsszerepe van a memóriában, a neuromuszkuláris kapcsolatokban és egyéb folyamatokban. A magasabb acetil-kolin szint lehetővé teszi az agy hatékonyabb működését, ami erőteljes fókuszhoz és koncentrációhoz, valamint javuló agy-izom kapcsolathoz vezet.

Elektrolit keverék 
Az elektrolitok a testünkben megtalálható, töltéssel rendelkező ásványi anyagok. Különösen fontosak az edzéshez, mivel segítségükkel szabályozza a szervezet a vízháztartást, a vér savasságát és az izmok funkcióját. Elektrolitokat veszítünk az izzadtsággal, melynek eredményeként intenzív edzést követően dehidratáltak lehetünk.

• Magnézium:
megelőzi az izomgörcsöket.
• Kálium: segíti a szívizom működését.
• Nátrium: az izom összehúzódásban és az idegrendszer működésében van fontos szerepet.


AJÁNLOTT HASZNÁLAT


A SteelPump™ egy étrend-kiegészítő: keverjünk el 1 adagot (1 kanál) 2-3 dl hideg vízben, az ízlésünknek megfelelően. Rázzuk össze vagy keverjük el alaposan, majd 15-30 perccel edzés előtt fogyasszuk. Hogy tovább javítsuk a teljesítményünket edzés alatt, ajánlott elegendő mennyiségű vizet vagy SteelFuel™-t inni, hogy ne száradjunk ki. Ne használjuk a SteelPump™-ot 4 órával lefekvés előtt. Egyesek tapasztalhatnak bizsergő érzést, ami a béta-alaninnak tulajdonítható.


DINÁTRIUM ADENOZIN 5′-TRIFOSZFÁT (PEAK ATP®)

Klinikailag igazolt és szabadalmaztatott formája az adenozin-trifoszfátnak, mely növeli az erőt és a teljesítményt, segíti a regenerálódást, csökkenti a fáradtságot és javítja a vérkeringést. 

Az ATP a testünk természetes energia „valutája”. A Leeds-i egyetem kutatásai alapján a testünkbe összesen 250 g ATP található – az ebben tárolt energia nagyjából egy ceruzaelemnek felel meg. Az ATP folyamatosan elhasználódik és újraépül a sejtekben a légzésnek nevezett folyamaton következtében. Ezt a folyamatot enzimek segítik. Az emberi test naponta a saját testsúlyának megfelelő mennyiségű ATP-t bont le és épít újra. 

A PEAK ATP® segíti a teljesítmény optimalizálását 3 különböző mechanizmuson keresztül: 1) az ATP növeli az izmok excitabilitását, aminek következtében nő az erő és a teljesítmény, 2) az ATP fokozza a keringést, melynek eredményeként javul az izmok oxigén és tápanyag ellátása, és 3) az ATP-nek szerepe van az anabolikus jelátvitelben, melynek eredménye a megnövekedett zsírmentes testtömeg, izomtömeg és vastagság. 

Mi az az izom excitabilitás (ingerelhetőség)? 
Az izmok ingerelhetősége nem más, mint az izmok aktiválhatósága – milyen könnyen lehet az izmokat összehúzódásra bírni. Minél nagyobb az excitabilitás, annál nagyobb erő, sebesség és állóképesség kifejezésére lesznek képesek az izmok. Az izmok idegi stimulációjnak eredményeként az izomrostokon belül kalcium szabadul fel. A kalcium váltja ki az izmok összehúzódását. A Peak ATP® növeli és stabilan tartja az izmokban elérhető kalcium mennyiséget, ezáltal fokozza az izmok ingerelhetőségét. Ennek eredményeként a sportoló nagyobb súlyokkal lesz képes dolgozni és több ismétlést tud majd kivitelezni. 

Hogyan javítja a Peak ATP® a vérkeringést? 
A mikor az izmok kimerültek, a vörös vértestek ATP-t adnak le a vérbe, ami az erek kitágulásához vezet. A Peak ATP® növeli az elérhető ATP mennyiségét. Ennek eredménye a fokozott vérkeringés, a megnövekedett oxigénellátás és az olyan metabolikus melléktermékek, mint a laktát, gyorsabb ürülése. 

A Peak ATP® kulcsfontosságú előnyei: 
• Növeli az erőt 
• Növeli a függőleges ugrás teljesítményét 
• Növeli a zsírmentes testtömeget 
• Növeli az izmok keresztmetszetét 
• Javítja a vérkeringést 
• Csökkenti az izomfáradtságot 

ÁLOMBOGYÓ (ASHWAGANDHA) STANDARDIZÁLT GYÖKÉR KIVONAT (WITHANIA SOMNIFERA ) (5% WITHANOLIDES) (KSM-66®) 

Az álombogyó (ashwagandha), másnéven Withania Somnifera vagy Indiai Ginseng, egy erőteljes adaptogén, mely segít a testnek a homeosztázis fenntartásában. A KSM-66® ashwagandha a legmagasabb minőségű ashwagandha kivonat a piacon, amiről klinikailag igazolt, hogy csökkenti a stresszt, javítja a memóriát és a kognitív funkciókat, javítja a szexuális teljesítményt, fokozza a sportteljesítményt és segíti a testsúly kontrolt. 

Stressz és szorongás: 
• A kortizol szint és stressz csökkentése kevesebb viszcerális és hasi zsír felhalmozódáshoz vezet. 
• Segít csökkenteni a stresszt. 
• Segíti az egészséges választ a mindennapi stresszre, túlterhelésre és fáradtságra. 
• Támogatja a relaxációt álmosság nélkül 
• Javítja az alvás minőséget 
• Segít a normális kortizol szint fenntartásában és ezáltal a mindennapi élet stresszére adott normális választ 
• Segít lenyugtatni az elmét és ellazítani a testet 

Memória és kognitív funkciók: 
• Javítja a tanulási képességeket és a koncentrációt 
• Segít fenntartani a mentális éberséget, amikor fáradtak vagy álmosak vagyunk 
• Fokozza a tiszta gondolkodást, a koncentrációt és az éberséget 
• Gamma-amino-vajsav utánzóként képes lenyugtatni neuronokat, ezáltal segít a testnek a külső, zavaró tényezők figyelmen kívül hagyásában és a feladatok kivitelezésében. 
• Növeli a mentális fókuszt 
• Segíti az élet gondolkodást 

Szexuális teljesítmény: 
• Segít felébreszteni a nemi vágyakat 
• Segít fenntartani a szexuális életerőt és teljesítményt 
• Segíti az egészséges tesztoszteronszint fenntartását 
• Javítja a közérzetet és hormonális egészséget 
• Fokozza a szexuális funkciókat 

Sportteljesítmény: 
• Javítja az állóképességet 
• AKSM-66-ot szedő atléták VO2Max értéke nagyobb javulást mutat 
• Növeli az izmok méretét és az izomtónust férfiakban 
• 8 hetes, 300 mg/napos KSM-66 kiegészítés 8,1 %-os izomnövekedéshez vezet a combokban, 17,1 %-hoz a karokban és 3,3 %-hoz a mellben. 
• Segít a kiegyensúlyozott energiaszint fenntartásában a fizikai teljesítményhez és az állóképességhez 
• Növeli a sport teljesítményt 
• Növeli az izomerőt férfiakban 
• 8 hetes, 300 mg/napos KSM-66 kiegészítés 138,7 %-os izomerő növekedést eredményezett a fekve nyomásban és 52 %-ot a lábnyújtásban. 
• Növeli az izmok regenerációját férfiakban. 

Testsúly kontroll: 
• Javítja a testösszetételt, amikor egy egészséges étrend és edzés mellett használják. 
• 8 hetes, 300 mg/napos KSM-66 kiegészítés 19,1 %-os csökkenést eredményezett az átlagos testzsírban 
• Segít a normál testsúly megtartásában a stressz evés csökkentésével 
• Segít a stressz miatt kialakuló sóvárgásokban 
• Segíti az egészséges testsúly kontrollt 


L-CITRULLIN- MALÁT 

A citrullin egy nem esszenciális aminosav, aminek kulcs szerepe van az urea ciklusban, mely során a testünk megszabadul a fehérjebontás és a sejtszintű energiatermelés során keletkezett melléktermékektől. 
A malát fontos szerepet játszik a citromsav ciklusban, a sejtek energiatermelő ciklusában. Ha növeljük a malát szintet, akkor nő az energiatermelés is. Így a citrullin-malát két legyet üt egy csapásra azáltal, hogy fokozza a vérkeringést, ezáltal az oxigén és tápanyag ellátást az izmokban, és közben megemeli az energiatermelést, ezzel segítve a teljesítményt. 
Az L-citrullin-malát segít csökkenteni a fáradtságot és fenntartani a teljesítményt, miközben növeli a NO termelést, ami a vérerek tágulásához vezet. 
Kutatások azt mutatják, hogy az L-citrullin-malát segít a testnek az edzés okozta fokozott szabad gyök termelés kezelésében az immunsejtek támogatásával és az edzés hatására keletkező szabad gyökök mennyiségének csökkentésével. 
Az L-citrullin-malát előnyei: 
• Javuló keringés 
• Nagyobb bedurranás 
• Hosszabb izom állóképesség 
• Magasabb energia és kevesebb fáradtság 
• Csökkent izomfájdalmak 

BETAIN-ANHIDRÁT (TRIMETILGLICIN) 

Egy nem esszenciális aminosav, amit céklából lehet izolálni. Segíti az ízületek és a máj regenerálódását, az ízületek épülését és védi a májat. Kutatások azt mutatják, hogy növeli az erőt és a teljesítményt, emeli a növekedési hormon és az IGF1 szintet. Kutatások arra engednek következtetni, hogy segítheti a regenerálódást egy sérülés vagy gyulladás után. 
A betain előnyei: 
• A betain biztosítja a sejtjeid hidratáltságát, különösen terhelés alatt. 
Betain az edzés előtti kiegészítőkben 
• A betain az ún. metionin-ciklusban játszik fontos szerepet. Ennek a ciklusnak az egyik terméke, amit S-adenozilmetioninnak (SAM-nak) hívnak, számos molekula szintéziséhez nélkülözhetetlen, például fehérjék, hormonok (pl. adrenalin), foszfolipidek, poliaminok és és vegyületek, mint a kreatin és a karnitin). Ha ezek a molekulák/vegyületek megfelelő mennyiségben vannak jelen, az képes javítani az edzésen nyújtott teljesítményeden és az eredményeiden. 
• A betain javítja a test kreatin használatát. A kreatin képes növelni az izmok erejét és méretét, javítja a regenerálódást és a sprint teljesítményt, illetve az agyi funkciókat. Kutatók szerint a betainnak szerepe van a növekedéis hormon és az IGF-1 termelésben. 

BÉTA-ALANIN 

Egy nem esszenciális aminosav, amit a májunk termel. Javítja az izmok puffer-kapacitását, ezáltal késlelteti a fáradtság megjelenését anaerob edzés közben. 
A béta-alanin képes egy hisztidin nevű aminosavhoz kapcsolódni és így alakul ki a karnozin nevű vegyület. A magasabb karnozinszint eredményeként az izmok jobban tudják a hidrogénionok emelkedett szintjét kezelni és kontrollálni a pH-t, ezáltal nő az imzok teljesítménye. A hidrogénionok mennyisége akkor nő meg, ha az edzés során tejsav termelődik – például súlyzózás közben. 
A termelődött tejsav hidrogénionokat ad le. a megnő a hidrogénionok mennyisége az izmokban, azzal megnő az izmok savassága. Az emelkedő savasság csökkenti az izmok összehúzódását. Idővel az izom elveszti a képességét az összehúzódásra és csökken az állóképessége. A hidrogénionok pufferelésével ez kiküszöbölhető, így a karnozin képes az izmok összehúzódódását tovább biztosítani. 
A béta-alaninnak a karnozin mellett egyéb előnyei is vannak. A szerkezetének köszönhetően a béta-alanin képes neurotranszmitterként is funkcionálni, és fokozza az neuronok aktivitását a központi idegrendszerben. Ennek köszönhető a sokak által tapasztalt mentális teljesítmény növekedés, energia és éberség, ami bár hatásában gyengébb, de a koffeinhez hasonlítható. 
Ez egy a számos ok közül, ami miatt érdemes lehet béta-alanint szedni, és részben ezért tartalmaz a legtöbb edzés előtti kiegészítő béta-alanint. Ez az oka annak a szurkáló, „mintha 1000 kis tű szurkálna” érzésnek, amit paresztéziának hívnak. Ez a jelenség teljesen normális és ártalmatlan, a dózis növelésével nő a valószínűsége. 
A béta-alanin előnyei: 
• A béta-alanin növeli az izmok karnozin koncentrációját. A karnozin levadássza a szabad gyököket és puffereli az izommunka eredményeként változó intracelluláris pH-t, így képes csökkenteni a fáradtságot, mely által több ismétlést, több sorozatot és több munkát tesz lehetővé. 

SZŐLŐMAG KIVONAT (VITIS VINIFERA) (95% PROANTOCIANIDIN) 

Erőteljes antioxidáns, ami közvetlenül segíti a kollagén integritásának megőrzését a testünkben, akárcsak a központi idegrendszeri hálózatokban. Segíti az optimális energiatermelés fenntartását és a kalóriák elégetését. A szőlőmag kivonat javítja a piruvát metabolizmusát, mely a cukor lebontás egyik terméke – így javítja a szénhidrátok metabolizmuás. A piruvát lebontása különösen nagy szerepet kap amint az izmok nem képesek az optimális aerob energiatermelés fenntartására és elkezdenek anaerobra váltani. 
A szőlőmag kivonatban megtalálható egy természetes összetevő család, amit oligomer proantocianidineknek nevezünk és segítik az izmok regenerálódását és gátolják a gyulladásos folyamatokat. 
A szőlőmag kivonatban olyan polifenolok találhatók, amik antioxidánsként működnek. Edzés közben, a szabad gyök termelés eredményeként az izmok sérülhetnek, ami a teljesítmény és a regenerálódás útjába állhat. Az antioxidánsok segítenek a szabad gyökök semlegesítésében, ami az izomsérülés csökkentéséhez vezethet. 
A szőlőmag kivonat előnyei: 
• Javuló keringés 
• Fokozott kalóriaégetés 
• Nagyobb izom állóképesség 
• Hatékonyabb munkavégzés 
• Fizikai állóképesség javítása 

L-GLUTATION 

Egy tripeptid, mely aminosavból: glutamátból, ciszteinből és glicinből áll. A glutation a testünk minden egyes sejtjében megtalálható és mindegy egyes sejt képes az előállítására, de a legnagyobb koncentrációban a szívben, az izmokban és a májban található. A glutation esszenciális az immunrendszer működéséhez, az izmok növekedéséhez és minden atléta aki glutationban hiányt szenved, csökkent teljesítményre és az izomnövekedés hiányára számíthat. 
A glutation egy fontos antioxidáns, melynek kulcs szerepe van az endogén metabolizmus melléktermékeit eltávolító méregtelenítő folyamatokban. A glutation erőteljes antioxidánsként működik, ami megvédi az agyat és egyéb szöveteket a szabd gyökök okozta károktól. Az emlős sejtekben a glutation és a nitrogén-oxid aktivitás igazoltan összekapcsolódik. Ebből arra lehet következtetni, hogy a glutation fontos szerepet játszhat a nitrogén-oxidok védelmében, így elősegítve azoknak a hatását. A glutation-L-citrullin kombináció tehát fokozhatja a NO-termelést. 
Kutatók 60 edzett férfit osztottak random módon a következő négy csoport egyikébe: napi 2 g L-citrullin, napi 1 g glutation, a kettő kombinációja vagy placebo – és 7 napig kapták a kiegészítést. A hét leteltével egy rezisztenciaedzésnek tették ki őket. Az edzés után 30 perccel a kombinációt kapó csoportban szignifikánsan magasabb volt a NO koncentráció, mint a placeboban. Emellett kismértékű emelkedést is tapasztaltak a cGMP szintben. A cGMP egy sejten belüli molekula, ami hírvivőként működik, mely számos folyamatban vesz részt – az erekben például az erek kitágulását eredményezi. Az adatok alapján az L-citrullin és a glutation együttes alkalmazása fokozza a vér NO-tartalmát. 

KÖZEPES SZÉNLÁNCÚ TRIGLICERID (MCT) POR (KÓKUSZ OLAJ) 

A telített zsírsavak egyik fajtája, mely számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, a javuló kognitív teljesítménytől egészen a jobb testsúly kontrollig. Az MCT-ket a testünk elhasználja energiatermelésre, nem raktározza el őket. 

Képes neked segíteni: 
• Megemelni a metabolizmust 
• Több energiát ad 
• Tisztább gondolkodást 
• Javítja a hangulatot 
Az MCT olaj előnyei: 
• Hosszabb és keményebb edzést tesz lehetővé (különösen egy alacsony szénhidrát tartalmú étrenden) 
• Az agyi teljesítményt fokozza 
• Segíthet az izomvesztés megelőzésében 

KOFFEIN-ANHIDRÁT 

Atléták között az egyik leggyakrabban használt stimuláns. A központi idegrendszer stimulálása révén javítja az éberséget és az energiaszintet az edzések alatt, bizonyos helyzetekbe pedig képes az erőszint növelésére edzés közben. 
A koffein csökkenti a fáradtságot, javítja a koncentrációt és fokozza a fizikai teljesítményt. Különösképpen az álmosságot segít leküzdeni, az adenozin termelés gátlásával – ez a vegyület felelős részben az alvásért. Ennek az eredménye a fokozott éberség, fókusz, jobb koordináció és emelkedett teljesítmény mind a kardiovaszkuláris, mind az anaerob sportolás során. 
A koffein könnyen átjut a vér-agy gáton, így egy erősteljesen pszichoaktív hatóanyagról beszélünk. Az agyban a koffein ellensúlyozza az adenozin nevű vegyület hatását. Részben az adenozin felelős a központi idegrendszeri aktivitás gátlásáért. A koffein az adenozin receptorhoz kötődik és meggátolja az adenozint abban, hogy „agyunk fékpedáljára lépjen”. 
A koffein emellett fokozza az adrenalin, dopamin és szerotonin szintet. Általánosságban, a koffein használóknak több energiájuk van, éberebbek és kevésbé fáradtak. A sportolók egyértelműen profitálhatnak ezekből a hatásokból. 
Az edzés előtti kiegészítők használata egy jó módszer a megfelelő tápanyagok és kiegészítők izmokba juttatására. A sportolók világszerte használják a koffeint a teljesítményük javítására és az eredmények gyorsabb elérésére. A leggyakrabban említett pozitív hatások a fokozott zsírégetés, az elnyújtott izom teljesítmény és a gyorsuló regenerálódás. 
• Fokozott zsírégetés: a koffein megemeli az energiatermelést, így pozitív hatással van a metabolizmusunkra. Növeli a véráramba kerülő zsír mennyiségét és segíti a testünket, hogy gyorsabban elégesse. A hatás tovább növelhető, ha edzéssel kombináljuk a kiegészítést, mivel ekkor a testünk elő lesz készítve a zsírok lebontására. 
• Izom állóképesség: az aerob tevékenységek során, mint a biciklizés és a futás, a koffein javítja az állóképességet. Ez részben az adenozin gátlásnak, részben pedig a glikogénspóroló hatásának köszönhető. A zsíroxidáció fokozásával a koffein meggátolja, hogy az izmok a rostokon belüli glikogénraktárakhoz nyúljanak – így a raktárakat „megőrzi” későbbre. Emellett a koffein a fáradtságérzetet csökkenti – egyszerűen egyszerűbbnek érezzük tőle az edzést és a gyakorlatokat. 
• Izomerő és teljesítmény: a koffein nem csak állóképességi sportolók számára hasznos, remek eszköz a súlyemeléshez és egyéb anaerob sportágakhoz. Egy kutatásban, amit 18 férfia atlétán végeztek, az alanyok vagy koffeint vagy placebot kaptak mielőtt fekve nyomtak, lábtolóztak vagy épp „mindent bele” sprintet végeztek egy szobakerékpáron. Akik a koffeint kapták több súlyt mozgattak meg a fekve nyomában és a lábtolón, a sprint alatt pedig nagyobb teljesítményt adtak le. 
• Gyorsabb regenerálódás: aki már valaha edzett, tudja – egy újfajta edzésmódszer kipróbálása, vagy egy kihagyás utáni visszatérés gyakran elég fájdalmas másnap. Ilyenkor a regenerálódás kulcsfontosságú. Tapasztalt sportolók számára a regenerálódás még fontosabb – az ő eredményeik ugyanis tényleg hajszálon múlnak. A Georgia-i Egyetemen végeztek egy kutatást önkénteseken – az a csoport, aki koffeint kapot az edzés előtt, 48 %-kal kevesebb fájdalmat érzett másnap, mint a placebo csoport. 

L-TEANIN 

Egy az ételeinkben meg nem található aminosav, ami képes a máj glikogénraktárainak növelésére, ami az energiát szolgáltatja az agyunk számára edzés közben. Fokozza a nitrogén-oxidtermelést, ami javítja a vérkeringést és az izmok oxigén ellátását. 
A teanin és koffein kiegészítés szűkíti a fókuszt és javítja a koncentrációt. Az együttes kiegészítés javasolt a reakcióidő javítására. 
A teanin előnyei: 
• Fokozott éberség, csökkent fáradtság és kevesebb mentális fáradtság 
• Át tud jutni a vér-agy gáton, ami azt jelenti, hogy képest a központi idegrendszerre kifejteni a hatását 
Hogyan javítja az L-teanin a sportteljesítményt: 
• L-Teanin képes megemelni a máj glikogéntartalmát, amit a testünk felhasznál edzés közben. Fokozza továbbá a NO-termelést, ami javítja a vérkeringést és az izmok oxigén ellátását. 

ALFA GPC (L-ALFA GLICERILFOSZFORILKOLIN) 

Egy a természetben is előforduló hatóanyag, ami kolint tartalmaz, melynek számos szerepe van az emberi egészségben. Az acetil-kolin nevű neurotranszmitternek kulcsszerepe van a memóriában, a neuromuszkuláris kapcsolatokban és egyéb folyamatokban. A magasabb acetil-kolin szint lehetővé teszi az agy hatékonyabb működését, ami erőteljes fókuszhoz és koncentrációhoz, valamint javuló agy-izom kapcsolathoz vezet. 
Az alfa-GPC előnyei: 
• A motoros neuronok gyorsabb és jobb szinkronitással működnek, ennek eredményeként erősebb és robbanékonyabb izom összehúzódás érhető el. 
• Ha az agyban magasabb az acetil-kolin szint, akkor az agyunk képes hatékonyabban működni. Ennek eredményeként intenzív fókusz és koncentráció érhető el, javul az agy-izom kapcsolat. 
• Glicerin forrásként képes a bedurranást is növelni. 
• A szója-lecitinből kinyert alfa-GPC képes a növekedési hormon termelését gátló agyi vegyület hatását blokkolni, így növelve a növekedési hormontermelést. 

ELEKTROLIT KEVERÉK 

Az elektrolitok a testünkben megtalálható, töltéssel rendelkező ásványi anyagok. Különösen fontosak az edzéshez, mivel segítségükkel szabályozza a szervezet a vízháztartást, a vér savasságát és az izmok funkcióját. Elektrolitokat veszítünk az izzadtsággal, melynek eredményeként intenzív edzést követően dehidratáltak lehetünk. 
Magnézium: 
• A magnézium egy esszenciális ion, mely nélkülözhetetlen a sejtek hidratáltságához. 
• Az MGG egy előrehaladott formula, ami glutamint, magnéziumot és glicint tartalmaz és melyről számos kutatás igazolja, hogy mind stabilitásban, mind felszívódásban jobb, mint az egyéb magnézium formulák. 
Kálium: 
• A kálium a náétrummal és a kalciummal együtt elektrolitként működik, tehát szerepe van a szervezet vízháztartásának szabályozásában, továbbá az idegeken történő elektromos jelek szállításában. Az idegek működésében betöltött fontos szerepe miatt a kálium kulcsfontosságú az izmok összehúzódásának szempontjából. 
Nátrium: 
• A központi idegrendszerünk az izmainkkal ún. neuromuszkuláris junkciókon keresztül kommunikál. Az idegi aktiváció eredményeként az izmok összehzúzódnak. A nátrium és a kálium kulcsfontosságú az neuronok által szállított elektromos jelek (ún. akciós potenciálok) létrehozásában, melyek az izmokat összehúzódásra késztetik. 


NETTÓ SÚLY: 420 g 

TOVÁBBI ÖSSZETEVŐK: kalcium (mint kalcium-Glukonát), Magnézium (as Magnézium-Oxid), Nátrium (mint nátrium-citrát), kálium (mint kálium-citrát), L- Citrullin Malát, Betain- Anhidrát (Trimetilglicin), Béta-Alanin, dinátrium Adenozin 5'-Trifoszfát (PEAK ATP®),Álombogyó (Ashwangadha) Gyökér Standardizált Kivonat (Withania Somnifera) (5 % withanolides) (KSM-66®), Szőlőmag Kivonat (Vitis Vinifera) (95% Proantocianidinek), L-Glutation, Közepes Szénláncú Triglicerid (MCT) Por (Kókusz Olaj, Koffein-anhidrát, L-Teanin, Alfa GPC (L-Alfa Giycerilfoszforilkolin).

KÉK MÁLNA ÍZ ÖSSZETEVŐI: Citromsav, Mesterséges és Természetes Ízesítők, Csomósodás gátló anyag (Szilika) Szukralóz, Szilika, Aceszulfám-K, Maltodextrin, FD&C kék 1, FD&C kék-1 Aluminum Lake.
SZŐLŐ SZÓDA ÍZ ÖSSZETEVŐI: Citromsav, Mesterséges és Természetes Ízesítők, Csomósodás gátló anyag (Szilika) Szukralóz, Szilika, Aceszulfám-K, Maltodextrin, FD&C Szőlő árnyalat R SD, FD&C Szőlő Aluminum Lake.
GÖRÖGDINNYE-CITROM ÍZ ÖSSZETEVŐI: Citromsav, Mesterséges és Természetes Ízesítők, Csomósodás gátló anyag (Szilika) Szukralóz, Szilika, Aceszulfám-K, Maltodextrin,, FD&C Vörös 40, FD&C Vörös 40 Aluminum Lake.

FIGYELMEZTETÉS: Ne használja, ha sérült vagy hiányzik a csomagolás. Ez a termék kizárólag 18 év feletti egészséges felnőttek számára lett kifejlesztve. Ne használja ha terhes, szoptat vagy nitrátokat használ mellkasi fájdalmakra, ha olyan merevedési zavarokat kezelő gyógyszert haszná, mint a PDE-5 inhibítorok.
A termék használata előtt konzultáljon kezelőorvosával, különösképpen ha a következő gyógyszerek közül bármelyiket is használja (vagy bármilyen más gyógyszert szed): antidepresszánsok (MAOI-k vagy SSRI-k), vérhigítók, nem szteroid gyulladáscsökkentők, pszeudoefedrin, bármilyen más étrend-kiegészítő, vényköteles készítmények. Konzultáljon orvosával amennyiben kezelték, diagnosztizálták, családban előfordult vagy csak fenn áll a gyanúja a következő betegségeknek: magas vérnyomás, diabétesz, glaukóma, szorongás, szív- és érrendszeri, pszichiátriai vagy görcsös kórképek, szívritmus zavar, stroke, szív-, máj, vese vagy pajzsmirigy betegségek, prosztata megnagyobbodás.
Ez a termék koffeint tartalmaz, így azok, akik szeretnék az étrendjükből a koffeint kizárni, ne fogyasszák. Ne használjuk a terméket olyan egyéb termékekkel kombinálva, amelyek szintén tartalmaznak koffeint, például a kávé, a tea, az üdítők és az étrend-kiegészítők. Ne lépjük túl a napi ajánlott dózist. Hűvös, száraz helyen tároljuk, szorosan zárva. Ne tegyük ki hőnek és nedvességnek. Kisállatok és gyerekek elől tartsuk elzárva.

TARTALMAZ: Kókuszból, Tejből és Szójából származó összetevők
ALLERGÉN INFORMÁCIÓ: Tejet, szóját, földimogyorót és egyéb magokat feldolgozó üzemben készült.
MEGJEGYZÉS: Ezt a terméket súly és nem térfogat alapján áruljuk. Bizonyos körülmények között, a szállítás következtében a por tömörödhet, ami hatással lesz a sűrűségére. A termék pontos adagolása súly alapján történhet.


 
 
 

15 vélemény


15 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény
 
 
Horváth Tímea
(Regisztrált vásárló)
2022.09.18 12:50
Nagyon jól felpörget az izomedzések előtt, hatékonyabban tudok dolgozni nagyobb súlyokkal is.

Chnupa Nikoletta
(Regisztrált vásárló)
2021.01.11 07:54
Nincsenek holtpontjaim az edzés alatt. Mindenkinek ajánlom! A kékszőlős íz pedig nagyon jó!

Chnupa Nikoletta
(Regisztrált vásárló)
2021.01.05 14:00
Mióta használom azóta sokkal jobban bírom az edzést. Nagyon hatásos!

Pálinkásné Varga krisztina
(Regisztrált vásárló)
2020.12.06 21:11
Nagyon jó termék! Javult vele az edzésem intenzitása :)

Szax Rita
(Regisztrált vásárló)
2020.09.06 08:05
Szuper termék. Jobban megy az edzés amiota ezt iszom

Zsupkóné Sziklási Kata
(Regisztrált vásárló)
2020.07.27 12:02
Főként az erősítő edzések előtt iszom, nagyon finom az íze (kékmálna). Sok gyártó edzés előtti formuláját kipróbáltam már, de ez tökéletes! Nagyon sokat segít mentálisan, illetve jobban bírom a terhelést és később fáradok el, illetve a nagyobb súlyokkal végzett gyakorlatoknál több sorozatot tudok kivitelezni. Csak ajánlani tudom, az edzéseket enélkül már nem is tudnám elképzelni.

Orszàgh ilona
(Regisztrált vásárló)
2020.07.04 11:54
A lehető legjobb döntès volt kiprobálnom ezt az edzès előtti formulàt...edzéseim elengedhetetlen "tàrsa!!!!! Immàdom!!!

Rácz Anna
(Regisztrált vásárló)
2020.06.01 15:26
Edzés elött iszom. Érezhetően jobban megy az edzés.

Kara János
(Regisztrált vásárló)
2020.03.27 22:46
Szuper hatásos , most rendelem a következőt!

Rozsos Mónika
(Regisztrált vásárló)
2020.02.11 14:28
Nagyon szuper, nélküle az edzést el sem tudom képzelni már!

Farkas Krisztina
(Regisztrált vásárló)
2020.01.04 18:13
Szuperül felpörget, egyértelműen hatékonyabb az edzés a használatával. Az íze is nagyon jó (szőlő szóda). Aki nem szedett még edzés előtti pörgetőt, annak célszerű fél adaggal kezdenie.

László László
(Regisztrált vásárló)
2019.11.07 16:42
Nagyon erős! Nem szabad többet inni az adagnál. A benne lévő atp miatt tényleg sokáig bírom az edzést. A steel fuel-lal és a guns of steel-lel kombinálva brutálisat lehet edzeni ,nagy sulyokkal és tempósan.

Pelsőczi Tamás
(Regisztrált vásárló)
2019.09.27 11:34
Kitűnő választás mindazoknak,akik az edzést kifejezetten hatékonyan és fokozott erőnléttel akarják megkezdeni!

Dömös Kitti
(Regisztrált vásárló)
2019.08.11 17:00
Nagyon szeretem! Nem pörgeti a szívem és az edzésmunkám általában 30-40%al tudom növelni a termék használatával! Ize finom,jól oldódik. Nincs edzés nélküle❤️

Kovács Pálné
(Regisztrált vásárló)
2018.12.14 16:51
Ismét rendelek, frissen tart edzések alatt. Ajánlom.

 
 

Ajánlott termékek