STEEL CORE

A zsigeri zsírok ellen


Stimuláns mentes zsírégető a hasi zsírok ellen

A SteelCore segítségével a zsírégetést több fronton tudod támadni. Ez az orvosok által kifejlesztett termék klinikai dózisokban tartalmazza azokat az élvonalbeli, kutatások által igazolt, szabadalmaztatott összetevőket, amik segítenek a zsírt energiává alakítani, csökkenteni a BMI-t, gyorsítani az anyagcserét és elősegíteni a szénhidrátok megfelelő hasznosulását. 


Hatásai és az előnyök

TUDOMÁNYOSAN KIFEJLESZTETT FORMULA
IGAZOLT AKTÍV ÖSSZETEVŐK 
 A ZSIGERI ZSÍRSZÖVETET CÉLOZZA MEG 
✓ SEGÍTHET ENERGIÁVÁ ALAKÍTANI A ZSÍRT
GYORSÍTHATJA AZ ANYAGCSERÉT  
CSÖKKENTHETI A SZERVEZETÜNK KORTIZOL SZINTJÉT 
STIMULÁNSMENTES FORMULA - AKÁR IS ESTE IS HASZNÁLHATOD! 
NŐK ÉS FÉRFIAK EGYARÁNT HASZNÁLHATJÁK 


TIPP: Kombináld a SteelCore-t az Abs of Steel-el, mely a hasi zsíroktól segít megszabadulni, illetve használd a hozzá tartozó, minőségi fogyasztó övünket, hogy még teljesebb hatást érj el!


90 kapszula (1 havi adag)

Ár: 19490
17.930 Ft

 
 

Mi is a Steel Core?


Orvosok által kifejlesztett, stimulánsmentes, a zsigeri zsír metabolizmusát elősegítő termék, ami a legújabb, kutatások által alátámasztott, szabadalmaztatott hatóanyagokat megfelelő dózisban tartalmazza – melyek segítségével a zsírégetés több irányból támadja.


Mi a hatása?

Segít a zsírt energiává alakítani, csökkenti a BMI-t(test tömeg index), javítja az anyagcserét és segíti a szénhidrátok megfelelő hasznosulását.
L-Karnitin Fumarát 
Az L-karnitin egy esszenciális, nem-mérgező, természetes tápanyag, aminek kulcsszerepe van a zsírokból történő energiatermeléshez. A karnitin ezen formája kiemelkedő stabilitással rendelkezik, és L-karnitin donorként működve segíti a zsírsavak mitokondriumokba történő juttatását.

Szicíliai Vörös Narancs Gyümölcs Kivonat (Citrus Sinensis) (Morosil™)
Arra lett tervezve, hogy elősegítse egy egészséges testösszetétel kialakulását. Ebben a szilárd kivonatban megtalálható a Moro Narancslé minden aktív összetevője: anthocianinek (cianidin-3-O-glikozid), hidroxifahéjsav származékok (kávésav, kumarinsavak, ferulasav, szinapinsav), flavon glikozidok (narirutin,heszperidin) és aszkorbinsav. Ezek az aktív összetevők igazoltan a zsírfelhalmozódást megelőző és elhízás ellenes hatással rendelkeznek.

Ashwagandha Root Standardized Extract (Withania Somnifera) (5% withanolides) (KSM-66®)
Az Ashwagandha, másnéven Withania Somnifera vagy Indiai Ginzend egy erős adaptogén, mely segít a szervezetben a homeosztázis fenntartásában. A KSM-66® Ashwagandha a legmagasabb minőségű ashwagandha kivonat a világon ma, amely igazoltan segít csökkenteni a stresszt, javítja a memóriát és a kognitív funkciókat, javítja a szexuális és a sportteljesítményt, valamint segít a testsúly kontrollálásában.

Alfa-Liponsav 
Úgy ismert, mint az Egyetemes Antioxidáns, mely fokozza a mitokondriumok működését az erős antioxidáns hatás segítségével, támogatja az L-karnitin működését és fokozza az izomsejtek tápanyagfelvételét és a fehérje turnover-t. Az alfa-liponsav emellett növeli az izomsejtek glükóz felvételét – ezzel megakadályozva, hogy a glükóz a zsírsejtekben alakuljon zsírsavvá.

Édenmag Mag Kivonat (Aframum Melegueta) (Paradoxine®) 
Egy a gyömbér családba tartozó fűszer, ami a barnazsírszövet működését serkenti, ezzel fokozva a metabolizmust és növelve a termogenezist miközben csökkenti a zsigeri zsír mennyiségét.

Dihidrokapsziát (Édes Paprikából) (CapsiAtra®) 
Egy a Ch-19 Édes Paprikában található vegyület, ami a bélben elhelyezkedő receptorokon keresztül aktiválja a szimpatikus idegrendszert és növeli a nyugalmi anyagcserét és fokozza a zsírok oxidációját.

Kezdésnek reggel, éhgyomorra vegyél be 1 adagot (3 kapszula) 20-30 perccel reggeli (első étkezés) vagy fehérjeturmix előtt.
Igyunk meg napi 6-8 pohár vizet. Ne lépjük túl az ajánlott dózist!

L-Carnitine Fumarate, Sicilian Red Orange Fruit Extract (Citrus Sinensis) (Morosil™), Ashwaganda Root Standardized Extract (Withania Somnifera) (5% withanolides) (KSM-66®), Alpha Lipoic Acid, Grain of Paradise Seed Extract (Aframomum Melegueta) (Paradoxine®), Dihydrocapsiate (from Sweet Peppers) (CapsiAtra®).

Egyéb összetevők: 
Kapszula (Gelatin, Titanium Dioxide, FD&C Red #40, FD&C Blue #1),Talc, Rice Flour, Magnesium Stearate and Silica. 

A TERMÉK TEJET TARTALMAZ.

 
 
 

2 vélemény


2 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény
 
 
Medekné Kincses Anita E.V.
(Regisztrált vásárló)
2018.12.11 06:40
A legnehezebb dolgom a hasi zsír eltüntetésével van. Az elmúlt hónapban - nem fogyokúrázással! - megfelelő étrend és testmozgás mellett sikerült az utolsó pár rámragadt kilót is szép lassan felszámolnom. Semmilyen kellemetlen mellékhatást nem tapasztaltam. Sokat kell innom, jobban jelez a testem, hogy igyak több vizet.

Tikos Kitty
(Regisztrált vásárló)
2018.08.27 17:13
Végre egy olyan zsírégető, vízhajtó kapszula, amitől nem esik le a vérnyomásom, nem vagyok tőle egyáltalán rosszul! Az eredménye is kiváló, egyre tökéletesebbnek látom a vonalaimat!

 
 

Ajánlott termékek