STEEL SLIM

Zsírégető kifejezetten Nőknek


Támogatja az egészséges női anyagcserét*

A Steel Slim egy kifejezetten nőknek kifejlesztett testsúly kontrol/zsírégető termék, amely olyan klinikailag igazolt hatású hatóanyagokat tartalmaz, amik csökkentik a kalóriák felszívódását és a zsír felhalmozódását.* Kizárólagosan természetes hatóanyagokat tartalmaz, amik felpörgetik az anyagcserét, javítják a közérzetet, növelik az energiaszintet és a hőtermelést és csökkentik az éhségérzetet és az esti nassolás utáni sóvárgást. Vízhajtó hatású, így segít megszabadulni a fölösleges bőr alatti víztől, a benne található erőteljes antioxidánsok pedig védenek az oxidatív stressztől és segítenek a sejtmegújulásban. 


Hatásai és az előnyök

GYORSÍTJA A FOGYÁST*
 FELPÖRGETI AZ ANYAGCSERÉT*
 
NÖVELI AZ ENERGIASZINTET ÉS JAVÍTJA A KÖZÉRZETET*
SEGÍT AZ ÉHSÉG LEKÜZDÉSÉBEN*
GÁTOLJA A BEVITT KALÓRÁK ZSÍRKÉNT VALÓ LERAKÓDÁSÁT*
SEGÍT MEGSZABADÍTANI A BŐR ALATTI VÍZTŐL*


TIPP: Kombináld a Buns of Steel-el, mely segít megszabadulni a narancsbőrtől, illetve használd a hozzá tartozó, minőségi combfogyasztó övünket, a Thigh Trimmert hogy még teljesebb hatást érj el! 

Vásárold meg csomagban extra kedvezményért:

FESZESÍTŐ csomag

90 kapszula (1 havi adag)

21.990 Ft

 
 

Mi is a Steel Slim?


A
Steel Slim™ egy kifejezetten nőknek kifejlesztett testsúly kontrol/zsírégető termék, amely olyan klinikailag igazolt hatású hatóanyagokat tartalmaz, amik csökkentik a kalóriák felszívódását és a zsír felhalmozódását.*


Mit várhatsz tőle?

Kizárólagosan természetes hatóanyagokat tartalmaz, amik felpörgetik az anyagcserét, javítják a közérzetet, növelik az energiaszintet és a hőtermelést és csökkentik az éhségérzetet és az esti nassolás utáni sóvárgást. Vízhajtó hatású, így segít megszabadulni a fölösleges bőr alatti víztől, a benne található erőteljes antioxidánsok pedig védenek az oxidatív stressztől és segítenek a sejtmegújulásban.

Szelén (szelén élesztő formában) (Saccharomyces Cerevisiae): Egy nyomelem, ami kulcs alkotó eleme olyan fehérjéknek, amik a DNS szintézisben, reprodukcióban, a kognitív működésben, a pajzsmirigy hormonok metabolizmusában, valamint az oxidatív stressztől való védelemben és az immunműködésben játszanak fontos szerepet 


Króm (mint krómium-pikolinát): Nyomelem, ami a szénhidrát, fehérje és zsír metabolizmusban játszik szerepet és közismerten részt növeli az inzulin hatását a szervezetben.


L-Tirozin: A tirozin egy nem esszenciális aminosav, aminek fontos szerepe van a dpoamin és a norepinefrin neurotranszmitterek termelésében. Emellett a tirozinnak szerepe van a pajzsmirigy hormonok és az adrenalin termelésében, ezért elősegíti a megfelelő hormontermelés és stressz reakciót. 


Sárkánygyümölcs kivonat (Hylocereus Undatus) (CatcOLean™): CactOLean™ egy teljesen természetes, standardizált sárkánygyümölcs kivonat, melyet elsősorban az antioxidáns hatása, valamint az éhségcsökkentő hatása miatt tettünk be a termékbe. 


Pitypang levél kivonat (Taraxacum Officinale): Egy extrém hatásos vízhajtó, ami nem okoz ásványi anyag veszteséget. A benne található ún. taraxasterolok elősegítik a fölösleges vízmennyiség kiválasztását, míg az egyéb keserű összetevők fokozzák a test kiválasztó és méregtelenítő funkcióit. 


Zöld Tea Kivonat (Camellia Sinensis) (80% katekin & 50% EGCG): a zöld tea vitaminok, ásványi anyagok és koffein elegyét tartalmazza. A zöld tea egészségügyi hatásait a benne található aktív hatóanyagoknak – elsősorban az olyan polifenoloknak, mint a katekinek – köszönheti, melyek erős antioxidáns hatással rendelkeznek. Ezek közül a polifenolok közül a legpotensebb hatással az epi- gallokatekin-gallát (EGCG) rendelkezik. A zöld tea képes növelni a metabolizmust és a szervezet hőtermelését. 


Organikus Atlanti-óceáni Hínár (Ascophyllum Nodosum) (egész növény): A jód a pajzsmirigy működéséhez és a pajzsmirigy hormonok termeléséhez, valamint a megfelelő metabolizmushoz nélkülözhetetlen nyomelem. A Shredder Steel™ 150 mikrogramm hínárból származó jódot tartalmaz a megfelelő pajzsmirigy és kognitív működéshez, ezáltal támogatva a metabolizmust és az energiatermelést. 


Theacrine (as TeaCrine®): A Compound Solutions által kifejlesztett TeaCrine® a koffein kémiai unokatestvére, ami a Kucha-ból származik. A TeaCrine® egyenletes, sokáig tartó energiát ad, ami remek páros a koffein gyors és erőteljes energialöketével – a koffein feldobja az energiaszintünket azonnal, amit a TeaCrine® segít magasan tartani. A másik hatalmas előnye, hogy a TeaCrine®-hoz nem szokik hozzá a szervezetünk – tehát a dózis növelése nélkül ugyanolyan hatást tudunk elérni. 


Édenmag Mag Kivonat (Aframum Melegueta): Egy a gyömbér családba tartozó fűszer, ami a barnazsírszövet működését serkenti, ezzel fokozva a metabolizmust és növelve a termogenezist miközben csökkenti a zsigeri zsír mennyiségét. 


Resveratrol (Polygonum Cuspidatum): A resveratrol a polifenolok közé tartozó vegyület. Erőteljes antioxidáns, ami szőlőben található és támogatja a sejtek egészségét és véd az öregedéshez ill. oxidatív stresszhez kötehető károsodástól. 


Gyömbér gyökér kivonat (Zingiber Officinale Roscoe): A gyömbér a trópusi Zingiber Officinale növény gyökeréből származik. Az erős illatáról ismert növény régóta az ázsiai konyha fontos fűszere és egy ismert gyógynövény. A gyömbér hatással van a testsúlyra és a testösszetételre a termogenezis és az energiafelhasználás növelésén keresztül, illetve a fokozott zsírbontás és az étrendi zsírok felszívódásának csökkentésének köszönhetően. 


Sáfrány (Crocus Sativus L.) (Affron®): Az affron® az első sáfránykivonat, melyet HPLC segítségével Lepticrosalides®-ra standardizáltak, a bioaktív összetevőre, mely segí™i a relaxációt, a mentális és fizikai kiegyensúlyozottságot és a jó közérzetet. Az affron® növeli a telítettséget, csökkenti az éhséget és ez által elősegíti a fogyást. 


Dihidrokapsziát (Édes Paprikából) (CapsiAtra®) 
Egy a Ch-19 Édes Paprikában található vegyület, ami a bélben elhelyezkedő receptorokon keresztül aktiválja a szimpatikus idegrendszert és növeli a nyugalmi anyagcserét és fokozza a zsírok oxidációját. 

Étrendkiegészítőként fogyasszunk 1 adagot (3 kapszula) a reggeli első étkezésünkkel. Legalább napi 6-8 pohár vizet igyunk. Bár a SteelSlim™ stimulánsok nélkül növeli az energiaszintünket, 4 órával lefekvés előtti használatát kerüljük. 

Megjegyzés: a rendszeres testmozgás és megfelelő étkezés nélkülözhetetlen a kívánt fogyás eléréséhez. Az eredmények egyénenként eltérhetnek.


*
Referenciák/Tanulmányok 

National Center for Biotechnology Information. PubChem Database. Tyrosine, CID=6057, https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Tyrosine 
Young SN. L-tyrosine to alleviate the effects of stress?. J Psychiatry Neurosci. 2007;32(3):224. 
Anand Swarup KR, Sattar MA, Abdullah NA, et al. Effect of dragon fruit extract on oxidative stress and aortic stiffness in streptozotocin-induced diabetes in rats. Pharmacognosy Res. 2010;2(1):31–35. doi:10.4103/0974-8490.60582 
CactOLean™. Product Information © 2017. 
National Center for Biotechnology Information. PubChem Database. Tyramine, CID=5610, https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Tyramine 
Yousefi Ghale-Salimi M, Eidi M, Ghaemi N, Khavari-Nejad RA. Inhibitory effects of taraxasterol and aqueous extract of Taraxacum officinale on calcium oxalate crystallization: in vitro study. Ren Fail. 2018;40(1):298–305. doi:10.1080/0886022X.2018.1455595 
Wirngo FE, Lambert MN, Jeppesen PB. The Physiological Effects of Dandelion (Taraxacum Officinale) in Type 2 Diabetes. Rev Diabet Stud. 2016;13(2-3):113–131. doi:10.1900/RDS.2016.13.113 
Rácz-Kotilla E, Rácz G, Solomon A; The action of Taraxacum officinale extracts on the body weight and diuresis of laboratory animals . Planta Med. (1974) 
Clare BA, Conroy RS, Spelman K. The Diuretic Effect in Human Subjects of an Extract of Taraxacum officinale Folium over a Single Day. Journal of Alternative and Complementary Medicine. 2009;15(8):929-934. doi:10.1089/acm.2008.0152. 
Boschmann M, Thielecke F. The effects of epigallocatechin-3-gallate on thermogenesis and fat oxidation in obese men: a pilot study. J Am Coll Nutr. 2007;26(4):389S-395S. 
Auvichayapat P, Prapochanung M, Tunkamnerdthai O, et al. Effectiveness of green tea on weight reduction in obese Thais: A randomized, controlled trial. Physiol Behav. 2008;93(3):486-491. doi:http://dx.doi.org/10.1016/j.physbeh.2007.10.009. 
Hodgson AB, Randell RK, Jeukendrup AE. The Effect of Green Tea Extract on Fat Oxidation at Rest and during Exercise: Evidence of Efficacy and Proposed Mechanisms. Advances in Nutrition. 2013;4(2):129-140. doi:10.3945/an.112.003269. 
Lochocka K, Bajerska J, Glapa A, et al. Green tea extract decreases starch digestion and absorption from a test meal in humans: a randomized, placebo-controlled crossover study. Scientific Reports. 2015;5:12015. doi:10.1038/srep12015 
Chung HR. Iodine and thyroid function. Ann Pediatr Endocrinol Metab. 2014;19(1):8–12. doi:10.6065/apem.2014.19.1.8 
Zimmermann, M. B., & Boelaert, K. (2015). Iodine deficiency and thyroid disorders. The Lancet. Diabetes & Endocrinology, 3(4), 286–295. https://doi.org/10.1016/S2213-8587(14)70225-6 
Kuhman DJ, Joyner KJ, Bloomer RJ. Cognitive Performance and Mood Following Ingestion of a Theacrine-Containing Dietary Supplement, Caffeine, or Placebo by Young Men and Women. Nutrients. 2015;7(11):9618–9632. Published 2015 Nov 19. doi:10.3390/nu7115484 
Taylor L, Mumford P, Roberts M, Hayward S, Mullins J, Urbina S, et al. Safety of TeaCrine®, a non-habituating, naturally-occurring purine alkaloid over eight weeks of continuous use. J Int Soc Sports Nutr. 2016;13(1):2. 
Ziegenfuss TN, Habowski SM, Sandrock JE, Kedia AW, Kerksick CM, Lopez HL. A two-part approach to examine the effects of Theacrine (TeaCrine®) supplementation on oxygen consumption, hemodynamic responses, and subjective measures of cognitive and psychometric parameters. J Diet Suppl. 2016;0211(June):1–15. 
Iwami, M., Mahmoud, F. A., Shiina, T., Hirayama, H., Shima, T., Sugita, J., & Shimizu, Y. (2011). Extract of grains of paradise and its active principle 6-paradol trigger thermogenesis of brown adipose tissue in rats. Autonomic Neuroscience : Basic & Clinical, 161(1–2), 63–67. https://doi.org/10.1016/j.autneu.2010.11.012 
Fenzl, A., & Kiefer, F. W. (2014). Brown adipose tissue and thermogenesis. Hormone Molecular Biology and Clinical Investigation, 19(1), 25–37. https://doi.org/10.1515/hmbci-2014-0022 
Reza Tabrizi, Omid Reza Tamtaji, Kamran B. Lankarani, Maryam Akbari, Ehsan Dadgostar, Mohammad Hossein Dabbaghmanesh, Fariba Kolahdooz, Amir Shamshirian, Mansooreh Momen-Heravi & Zatollah Asemi (2018): The effects of resveratrol intake on weight loss: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials, Critical Reviews in Food Science and Nutrition, DOI: 10.1080/10408398.2018.1529654 
Baile, C. A., Yang, J.-Y., Rayalam, S., Hartzell, D. L., Lai, C.-Y., Andersen, C., & Della-Fera, M. A. (2011). Effect of resveratrol on fat mobilization. Annals of the New York Academy of Sciences, 1215, 40–47. https://doi.org/10.1111/j.1749-6632.2010.05845.x 
Wang S, Zhang C, Yang G, Yang Y. Biological properties of 6-gingerol: a brief review. Nat Prod Commun. 2014;9(7):1027-1030. 
Misawa K, Hashizume K, Yamamoto M, Minegishi Y, Hase T, Shimotoyodome A. Ginger extract prevents high-fat diet-induced obesity in mice via activation of the peroxisome proliferator-activated receptor delta pathway. J Nutr Biochem. 2015;26(10):1058-1067. doi:10.1016/j.jnutbio.2015.04.014 
Saravanan G, Ponmurugan P, Deepa MA, Senthilkumar B. Anti-obesity action of gingerol: effect on lipid profile, insulin, leptin, amylase and lipase in male obese rats induced by a high-fat diet. J Sci Food Agric. 2014;94(14):2972-2977. doi:10.1002/jsfa.664 
Kell, G., Rao, A., Beccaria, G., Clayton, P., Inarejos-Garcia, A. M., & Prodanov, M. (2017). affron((R)) a novel saffron extract (Crocus sativus L.) improves mood in healthy adults over 4 weeks in a double-blind, parallel, randomized, placebo-controlled clinical trial. Complementary Therapies in Medicine, 33, 58–64. https://doi.org/10.1016/j.ctim.2017.06.001 
Abedimanesh N, Bathaie SZ, Abedimanesh S, Motlagh B, Separham A, Ostadrahimi A. Saffron and crocin improved appetite, dietary intakes and body composition in patients with coronary artery disease. J Cardiovasc Thorac Res. 2017;9(4):200–208. doi:10.15171/jcvtr.2017.35 
Mashmoul M, Azlan A, Yusof BNM, Khaza’ai H, Mohtarrudin N, Boroushaki MT. Effects of saffron extract and crocin on anthropometrical, nutritional and lipid profile parameters of rats fed a high fat diet. J Funct Foods. 2014;8:180–7. doi: 10.1016/j.jff.2014.03.017. 
Kianbakht S, Hashem Dabaghian F. Anti-obesity and anorectic effects of saffron and its constituent crocin in obese Wistar rat. J Med Plants. 2015;1(53):25–33. 
Galgani JE, Ravussin E. Effect of dihydrocapsiate on resting metabolic rate in humans. The American Journal of Clinical Nutrition. 2010;92(5):1089-1093. doi:10.3945/ajcn.2010.30036. 
Lee TA, Li Z, Zerlin A, Heber D. Effects of dihydrocapsiate on adaptive and diet-induced thermogenesis with a high protein very low calorie diet: a randomized control trial. Nutr Metab (Lond). 2010;7(1):78. doi:10.1186/1743-7075-7-78 
Inoue, N., Matsunaga, Y., Satoh, H., & Takahashi, M. (2007). Enhanced energy expenditure and fat oxidation in humans with high BMI scores by the ingestion of novel and non-pungent capsaicin analogues (capsinoids). Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 71(2), 380–389. https://doi.org/10.1271/bbb.60341

 
 
 

16 vélemény


15 vélemény

1 vélemény

0 vélemény

0 vélemény

0 vélemény
 
 
Simkoné Rita
(Regisztrált vásárló)
2022.03.07 06:39

Berze Katalin
(Regisztrált vásárló)
2022.02.21 21:48
Nagyon jó termék!

Szatnik Izabella
(Regisztrált vásárló)
2022.01.27 16:13
Az egyik legjobb zsírévetőnek tartom.

Sassné K.Mónika
(Regisztrált vásárló)
2021.10.07 11:55
Nagyon hatásos! Csökkenti az étvágyat, és egész nap energikus vagyok tőle!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom

Nyuzó Ágnes
(Regisztrált vásárló)
2021.08.18 06:29
Ajánlani tudom

Szarvas Gyógyszertár Bt.
(Regisztrált vásárló)
2021.04.02 21:21
Nagyon hatásos, szuper termék!

Ferenczi Éva
(Regisztrált vásárló)
2021.03.11 10:56
Nagyon hatásos, két hete elfogyott, érzem is a hiányát! Most újra rendelek!

Szabóné Hoffmann Diána
(Regisztrált vásárló)
2020.11.18 11:27
Csökkenti az étvágy, de nálam a vízhajtó hatása érvényesült nagyon. +++

Orszàgh ilona
(Regisztrált vásárló)
2020.09.16 20:38
Most fog elfogyni az első dobez. Nem is kèrdés... rendelem a következő dobozzal! Engem meggyőzött!! Köszönöm!!

Szabó Zsuzsanna Réka
(Regisztrált vásárló)
2020.09.08 10:46
Nagyon hatásos!!! Nincs éhségérzet!

Szabó Zsuzsanna Réka
(Regisztrált vásárló)
2020.09.07 23:32
Elveszi az éhségérzetet és az anyagcserét is felpörgeti. Nagyon elégedett vagyok!

Mayer laura
(Regisztrált vásárló)
2020.08.26 10:06
Legjobb termek!

Vitai Nikoletta
(Regisztrált vásárló)
2020.07.12 14:49
Már pár nap után érezhető a hatása, jelentősen csökkenti az étvágyat! Újra fogom venni!

 
 

Ajánlott termékek