STEEL SWEAT

Zsírégető italpor kardió edzéshez


A Steel Sweat egy olyan kalória, cukor és szénhidrát mentes italpor, mely speciális zsírégetést elősegítő hatóanyagokat tartalmaz, növeli az izzadás mértékét, így tökéletes választás a mindennapi aerob edzéseidhez! A Steel Sweat segít fokozni a hőtermelést, ezáltal az anyagcserét, megnöveli az aerob edzés alatti teljesítményedet, miközben védi a testet az oxidatív stressztől és segíti a regenerálódást. 


Hatásai és az előnyök

FELGYORSÍTHATJA AZ ANYAGCSERÉT 
 NÖVELI A HŐTERMELÉST 
 JAVÍTHATJA AZ AEROB TELJESÍTMÉNYT 
 SEGÍT A FÖLÖSLEGES VÍZTŐL MEGSZABADULNI
FORMÁSÍTJA AZ IZMOKAT ÉS VÉKONYÍTJA A BŐRT
 SEGÍTHETI A ZSÍRBONTÁST


A Steel Sweat 3 ízesítésének mindegyike tartalmaz édenmag kivonatot mely rövid ideig egy ártalmatlan forróság érzetet okozhat a torokban.


TIPP: Kombináld a Steel Sweat-et Buns of Steel-el vagy Abs of Steel és a krémekhez tartozó fogyasztó öveinkkel, hogy még teljesebb hatást érj el! 


Vásárold meg csomagban extra kedvezményért:


KARDIÓ + FESZESÍTÉS csomag

ZSÍRÉGETŐ KARDIÓ CSOMAG COMB-FENÉKRE

★ KARDIÓ csomag 


1 doboz (150 g) 30 adagot tartalmaz. 


Ízek:

13.990 Ft

 
 

Mi is a Steel Sweat? 

A Steel Sweat Metabolizmus Katalizátor lehetővé teszi, hogy megnöveld az aerob edzés közbeni teljesítményedet, miközben védi a testet az oxidatív stressztől és segíti a regenerálódást. A SteelSweat remekül oldódó por, finom ízekben, mely növeli az izzadást és csökkenti az erőfeszítés megélt mértékét.

Mit várhatsz tőle?
  
A SteelSweat-ben olyan potens hatóanyagok találhatók, amik megemelik a szervezet hőtermelését, felpörgetik a metabolizmust, növelik az energiafelhasználást, a zsíroxidációt és az izzadást. A Steel Sweat segít fokozni a hőtermelést, ezáltal az anyagcserét, megnöveli az aerob edzés alatti teljesítményedet, miközben védi a testet az oxidatív stressztől és segíti a regenerálódást.

L-Karnitin-Tartarát
Az L-karnitin egy esszenciális, nem mérgező, természetes tápanyag, aminek a zsírok elégetésében van fontos szerepe. Az L-karnitin ezen formája segít az edzések utáni regenerálódásban és csökkenti a kialakuló izomlázat.

Evodiamin Gyümölcs Kivonat (Evodia Rutaecarpa)
A tradicionális kínai orvoslásban is melegítésre használt növény, az Evodiamin a kapszaicinhez hasonló elhízás-ellenes hatást fejt ki. Egy időben fokozhatja a hőtermelést és a hő leadást, ezzel fokozva az energia disszipálódását és csökkentve az étkezések után felhalmozott fölösleg mennyiségét.

Koffein-anhidrát
Sportolók között az egyik leggyakrabban használt stimuláns. Stimulálja a központi idegrendszer működését és segíti az ébrenlétet, energizál az edzések alatt, és növeli a teljesítményt és az erőt rezisztenciaedzések alatt. A fokozott ébrenlét eredményeként jobb fókusz és jobb koordináció érhető el, ami a teljesítmény növekedéséhez vezethet kardiovaszkuláris és anaerob edzés esetén is.

Gamma-Butirobetain Hidroklorid (GBBGO®)
Az L-karnitin prekurzoraként GBBGO® képes lehet természetes módon megemelni a test L-karnitin termelését. Az L-karnitin termelés növelése fokozza a zsírégetést és képes lehet a teljesítmény növelésére és a regenerálódás fokozására.

Édenmag Kivonat (Aframum Melegueta) (Paradoxine®)
Egy a gyömbér családba tartozó fűszer, ami a barnazsírszövet működését serkenti, ezzel fokozva a metabolizmust és növelve a termogenezist miközben csökkenti a zsigeri zsír mennyiségét.

Zöld tea Kivonat (Camellia Sinensis) (80% Katekin & 50% EGCG)
A zöld tea vitaminok, ásványi anyagok és koffein elegyét tartalmazza. A zöld tea egészségügyi hatásait a benne található aktív hatóanyagoknak – elsősorban az olyan polifenoloknak, mint a katekinek – köszönheti, melyek erős antioxidáns hatással rendelkeznek. Ezek közül a polifenolok közül a legpotensebb hatással az epi-gallokatekin-gallát (EGCG) rendelkezik. A zöld tea képes növelni a metabolizmust és a szervezet hőtermelését.

Alfa-Liponsav
Úgy ismert, mint az Egyetemes Antioxidáns, mely fokozza a mitokondriumok működését az erős antioxidáns hatás segítségével, támogatja az L-karnitin működését és fokozza az izomsejtek tápanyagfelvételét és a fehérje turnover-t. Az alfa-liponsav emellett növeli az izomsejtek glükóz felvételét – ezzel megakadályozva, hogy a glükóz a zsírsejtekben alakuljon zsírsavvá. Mindemellett pedig javítja az inzulinérzékenységet és segít megelőzni a diabétesz kialakulását. 

Capros® Indiai Egres Gyümölcs Kivonat (Phyllanthus Emblica)( minimum 60% tannin tartalomra standardizálva)
A Capros® egy szuper antioxidáns (ORACFN of 47,000 µmol TE/g) és nagyszerű kardiovaszkuláris rendszert támogató kiegészítő, ami a teljesen természetes, ehető Phyllanthus emblica gyümölcséből származik. A Capros® igazoltan támogatja az endothél sejtek működését, ezáltal segítve az artériák és vérerek egészségét.

Gyömbér Gyökér Kivonat (Zingiber Officinale Roscoe)
A gyömbér a trópusi Zingiber Officinale növény gyökeréből származik. Az erős illatáról ismert növény régóta az ázsiai konyha fontos fűszere és egy ismert gyógynövény. A gyömbér hatással van a testsúlyra és a testösszetételre a termogenezis és az energiafelhasználás növelésén keresztül, illetve a fokozott zsírbontás és az étrendi zsírok felszívódásának csökkentésének köszönhetően.

Dihidrokapsziát (Édes Paprikából) (CapsiAtra®)
Egy a Ch-19 Édes Paprikában található vegyület, ami a bélben elhelyezkedő receptorokon keresztül aktiválja a szimpatikus idegrendszert és növeli a nyugalmi anyagcserét és fokozza a zsírok oxidációját.

C-Vitamin (mint Askorbinsav)
Egy erőteljes vízoldható antioxidáns, ami segít az olyan kötőszövetes állomány fenntartásában, mint a csontok, vérerek és a bőr miközben nélkülözhetetlen az L-karnitin szintéziséhez.

Niacin (B3-vitamin) 
Mint a többi B-vitamin, a niacinnak is a szénhidrátok, zsírok és aminosavak lebontásában van fontos szerepe. A B3-vitamin egy vízoldható molekula, ami segíti a zsírégetést és képes a bőrt melegíteni.

B6-Vitamin (mint Piridoxin-Hidroklorid)
A B6-vitamin nélkülözhetetlen a megfelelő idegrendszeri működéshez és a tápanyagok lebontásához. Támogatja az L-karnitin szintézisét és a mitokondriumok működését.

Dikálium-Foszfát
Egy vízben remekül oldódó só, ami remek káliumforrás, az edzés során bekövetkező izzadással elvesztett kálium mennyiség pótlására.
Nátrium (mint Nátrium-klorid): fontos az izmok összehúzódásának szabályozásában és az idegsejtek működésében, továbbá segíthet az izzadással elvesztett nátrium és klór pótlásában.


A HATÓANYAGOK RÉSZLETESEBB, TUDOMÁNYOS IGÉNYŰ ISMERTETÉSÉT A "TOVÁBBI INFORMÁCIÓK"-NÁL OLVASHATOD! 

Étrendkiegészítőként keverj el 1 adag (1 csapott mérőkanálnyi) Steel Sweat port 2-3 dl hideg vízben (a folyadék mennyiségét ízlésednek megfelelően igazíthatod). Keverd el alaposan és fogyaszd el, 15-30 perccel az aerob/kardió vagy súlyzós edzésed előtt.

Mindig oldd fel vízben és ne szagolj bele a dobozba!

L-KARNITIN-TARTARÁT
Az L-karnitin egy esszenciális, nem mérgező, természetes tápanyag, aminek a zsírok elégetésében van fontos szerepe. Az L-karnitin ezen formája segít az edzésekből történő regenerálódásban és csökkenti a kialakuló izomlázat.

Az L-karnitin előnyei:
• Támogatja a testsúly kontrollálását
• Segít a zsírt energiává alakítani megfelelő edzés mellett
• Megfelelő edzéssel kombinálva fokozza a metabolizmust
• Növeli az állóképességet
• Támogatja a regenerálódást


EVODIAMIN GYÜMÖLCS KIVONAT (EVODIA RUTAECARPA)
A tradicionális kínai orvoslásban is melegítésre használt növény, az Evodiamin a kapszaicinhez hasonló elhízás-ellenes hatást fejt ki. Egy időben fokozhatja a hőtermelést és a hő leadást, ezzel fokozva az energia disszipálódását és csökkentve az étkezések után felhalmozott fölösleg mennyiségét.

KOFFEIN-ANHIDRÁT
Atléták között az egyik leggyakrabban használt stimuláns. A központi idegrendszer stimulálása révén javítja az éberséget és az energiaszintet az edzések alatt, bizonyos helyzetekbe pedig képes az erőszint növelésére edzés közben.
A koffein csökkenti a fáradtságot, javítja a koncentrációt és fokozza a fizikai teljesítményt. Különösképpen az álmosságot segít leküzdeni, az adenozin termelés gátlásával – ez a vegyület felelős részben az alvásért. Ennek az eredménye a fokozott éberség, fókusz, jobb koordináció és emelkedett teljesítmény mind a kardiovaszkuláris, mind az anaerob sportolás során.
A sportolók világszerte használják a koffeint a teljesítményük javítására és az eredmények gyorsabb elérésére. A leggyakrabban említett pozitív hatások a fokozott zsírégetés, az elnyújtott izom teljesítmény és a gyorsuló regenerálódás.
  
Fokozott zsírégetés: a koffein megemeli az energiatermelést, így pozitív hatással van a metabolizmusunkra. Növeli a véráramba kerülő zsír mennyiségét és segíti a testünket, hogy gyorsabban elégesse. A hatás tovább növelhető, ha edzéssel kombináljuk a kiegészítést, mivel ekkor a testünk elő lesz készítve a zsírok lebontására.

• Izom állóképesség: az aerob tevékenységek során, mint a biciklizés és a futás, a koffein javítja az állóképességet. Ez részben az adenozin gátlásnak, részben pedig a glikogénspóroló hatásának köszönhető. A zsíroxidáció fokozásával a koffein meggátolja, hogy az izmok a rostokon belüli glikogénraktárakhoz nyúljanak – így a raktárakat „megőrzi” későbbre. Emellett a koffein a fáradtságérzetet csökkenti – egyszerűen egyszerűbbnek érezzük tőle az edzést és a gyakorlatokat.

• Gyorsabb regenerálódás: aki már valaha edzett, tudja – egy újfajta edzésmódszer kipróbálása, vagy egy kihagyás utáni visszatérés gyakran elég fájdalmas másnap. Ilyenkor a regenerálódás kulcsfontosságú. Tapasztalt sportolók számára a regenerálódás még fontosabb – az ő eredményeik ugyanis tényleg hajszálon múlnak. A Georgia-i Egyetemen végeztek egy kutatást önkénteseken – az a csoport, aki koffeint kapot az edzés előtt, 48 %-kal kevesebb fájdalmat érzett másnap, mint a placebo csoport.

GAMMA-BUTIROBETAIN-HIDROKLORID (GBBGO®)
Az L-karnitin prekurzoraként GBBGO® képes lehet természetes módon megemelni a test L-karnitin termelését. Az L-karnitin termelés növelése fokozza a zsírégetést és képes lehet a teljesítmény növelésére és a regenerálódás fokozására.

ÉDENMAG KIVONAT (AFRAMUM MELEGUETA) (PARADOXINE®)
Egy a gyömbér családba tartozó fűszer, ami a barnazsírszövet működését serkenti, ezzel fokozva a metabolizmust és növelve a termogenezist miközben csökkenti a zsigeri zsír mennyiségét.

Hogyan működik a Paradoxine®?
• Az Aframomum Melegueta kivonat elősegíti a fehér zsírszövet barna zsírszövetté történő alakulását, ami a termogenezis növeléséhez és magasabb energiatermeléshez vezet, illetve súlyvesztéshez.

Fehér zsírszövet (White Adipose Tissue – WAT) vs. Barna zsírszövet (Brown Adipose Tissue – BAT):

• A fehér zsírszövet elsősorban energiaraktárként működik, miközben a barna a testhőmérséklet fenntartásában és a hideg okozta termogenezisben játszik fontos szerepet, ezáltal növelve a test energia- és zsírfelhasználását.

• A WAT növeli a diabétesz, az érelmeszesedés, az ízületi gyulladás, a magas vérnyomás és a daganatok valószínűségét. A barna zsírszövet segíti a testsúly normál tartományban tartását.

• A Paradoxine® elősegíti a WAT átalakulását barna zsírszövetté. A barna zsírszövet ötször több kalóriát éget, mint bármely másik zsírszövetünk, így a mennyiségének növelés növeli az elégetett kalóriák mennyiségét és csökkenti a zsírraktárakat. A nagyobb mennyiségű barna zsírszövet eredményeként a zsír és glükóz metabolizmusunk javul.

Miért a Paradoxine®?

Gyorsítja a metabolizmust.
• Támogatja a tesztoszteron szintet.
• Segíti a neuronok működését és neuroprotektív hatása van.
• Támogatja a központi idegrendszer működését és javítja a hangulatot.


ZÖLD TEA KIVONAT (CAMELLIA SINENSIS) (80% KATEKIN & 50% EGCG)
A zöld tea vitaminok, ásványi anyagok és koffein elegyét tartalmazza. A zöld tea egészségügyi hatásait a benne található aktív hatóanyagoknak – elsősorban az olyan polifenoloknak, mint a katekinek – köszönheti, melyek erős antioxidáns hatással rendelkeznek. Ezek közül a polifenolok közül a legpotensebb hatással az epi-gallokatekin-gallát (EGCG) rendelkezik. A zöld tea képes növelni a metabolizmust és a szervezet hőtermelését.
Klinikai kutatások azt találták, hogy a zöld tea segít növelni a metabolizmust és gátolja a zsírok felszívódását. Állatokon végzett kísérletek azt mutatják, hogy a zöld tea előidézheti a fehér zsírszövet barna zsírszövetté történő alakulását. (Neyrinck AM, et al. J Nutr Biochem. 2017 Nov;49:15-21.)

ALFA-LIPONSAV
Úgy ismert, mint az Egyetemes Antioxidáns, mely fokozza a mitokondriumok működését az erős antioxidáns hatás segítségével, támogatja az L-karnitin működését és fokozza az izomsejtek tápanyagfelvételét és a fehérje turnover-t. Az alfa-liponsav emellett növeli az izomsejtek glükóz felvételét – ezzel megakadályozva, hogy a glükóz a zsírsejtekben alakuljon zsírsavvá.

Zsírvesztés és éhség:
• Több kutatás igazolta, hogy az ALA képes stimulálni az AMPK (5’-adenozin-monofoszfát kináz) nevű enzimet a zsírszövetben és az izmokban egyaránt. A fokozott AMPK aktivitás segít a sejtek megújulását, támogatja a mitokondriumok működését, segíti a zsírégetést és számos, öregedéshez kapcsolódó folyamatot gátol. Az ALA lehet, hogy az agyban található AMPK-ra is hatással van, ezáltal képes lehet a hipotalamuszban az éhség elnyomására.

Tápanyag particionálás:
• Az ALA, amikor szénhidrátokkal együtt fogyasztjuk, segíti a szénhidrátok izmokba jutását. A tápanyagok izmokba történő bejuttatása és a zsírszövetektől való megvonása az izomtömeg növekedéséhez és a zsírszövet csökkenéséhez vezethet.


CAPROS® INDIAI EGRES GYÜMÖLCS KIVONAT (PHYLLANTHUS EMBLICA) (MINIMUM 60% TANNIN TARTALOMRA STANDARDIZÁLVA)
A Capros® egy szuper antioxidáns (ORACFN of 47,000 µmol TE/g) és nagyszerű kardiovaszkuláris rendszert támogató kiegészítő, ami a teljesen természetes, ehető Phyllanthus emblica gyümölcséből származik. A Capros® igazoltan támogatja az endothél sejtek működését, ezáltal segítve az artériák és vérerek egészségét.
A Capros az egyik legígéretesebb új kiegészítő a szív- és érrendszer egészsége és az antioxidáns rendszer támogatása szempontjából. Számos pozitív hatása a kardiovaszkuláris rendszerre, hihetetlen ORAC értéke és antioxidáns ereje, illetve a biztonságossága teszi a Caprost az egyik legjobb kiegészítővé.

Antioxidáns: az egyik tulajdonság, ami a Capros-t olyan hatékonnyá teszi a szabadgyökök levadászásában az, hogy mint egy antioxidáns kaszkád képes működni. Ez azt jelenti, hogy nem csak maga a vegyület, de a szabad gyökkel történő reakció után képződött vegyületek is antioxidáns hatással bírnak. Ennek eredményeként nem egy, hanem egy egész sor antioxidáns jelenik meg, amint a tanninok lebomlanak a szervezetünkben. Az antioxidáns hatás mérésére használt ORAC értéke az acai bogyó kétszerese, és a gránátalma 17-szerese.

• Szív- és érrendszeri előnyök: ellentétben a piacon található többi indiai egrest tartalmazó termékekkel, melyeket nem tettek ki megfelelő tudományos vizságlatoknak, a Capros-t több amerikai és nemzetközi szabadalom védi, és 7 lektorált kutatás is igazolja a szív- és érrendszer egészségére gyakorolt hatását. A Capros támogatja az endotél sejtek működését, ezáltal támogatja az egészséges artériákat és vérereket. A lipid profilra és olyan kulcs kardiovaszkuláris biomarkerekre, mint a CRP gyakorolt hatását is dokumentálták már.

GYÖMBÉR GYÖKÉR KIVONAT (ZINGIBER OFFICINALE ROSCOE)
A gyömbér a trópusi Zingiber Officinale növény gyökeréből származik. Az erős illatáról ismert növény régóta az ázsiai konyha fontos fűszere és egy ismert gyógynövény. A gyömbér hatással van a testsúlyra és a testösszetételre a termogenezis és az energiafelhasználás növelésén keresztül, illetve a fokozott zsírbontás és az étrendi zsírok felszívódásának csökkentésének köszönhetően.

DIHIDROKAPSZIÁT (ÉDES PAPRIKÁBÓL) (CAPSIATRA®)
Egy a Ch-19 Édes Paprikában található vegyület, ami a bélben elhelyezkedő receptorokon keresztül aktiválja a szimpatikus idegrendszert és növeli a nyugalmi anyagcserét és fokozza a zsírok oxidációját.

Zsírvesztés, Emelkedett metabolizmus, Állóképesség
• Zsír felhasználása energiatermelésre
• Nem égetti és nem irritálja a gyomrot. Ezred olyan csípős, mint a kapszaicin. Nincsenek mellékhatások (vérnyomás pulzus emelkedése vagy gasztrointesztinális panaszok).

Nyugalmi anyagcsere – a nyugalomban elégetett kalóriák mennyisége
• A glikogén raktárak helyett a zsírraktárak égetése.
• Napi 50 kCal nyugalmi anyagcsere emelkedés.
• Növeli a zsírsavak oxidációját, miközben védi az izmok glikogén raktárait..

Jelentősen csökkenti a hasi zsírt 12 hét alatt
• -1.2% változás a hasi zsírban
Egy két hetes peridus alatt, a paprikát fogyasztó alanyok szignifikánsan több súlyt és zsírt vesztettek.

• Testsúly, Testzsír százalék, Testzsír tömeg csökkenése

A kapszinoidok élettani hatásai:
• Megnövekedett oxigénfogyasztás
• Átmenetileg emelkedett testhőmérséklet
• Fokozott UCP (uncoupling proteins) aktivitás
• Emelekedett energia felhasználás
• Csökkent zsírakkumuláció


Metabolizmus:
• Emelkedett nyugalmi anyagcsere
Csökkenti az öregedés miatt bekövetkező nyugalmi anyagcsere lassulását

Termogenezis:
Növeli a zsírsavak oxidációját – a test azon képességét, hogy zsírsavakból állítson elő energiát
• Szignifikáns csökkenés a hasi zsírraktárakban embereken végzett vizsgálatokban
• Növekedett zsírsav és csökkent szénhidrát felhasználás
• Az aerob energiatermelés előnyben részesítése, az izmok glikogénraktárainak megőrzése

C-VITAMIN (MINT ASZKORBINSAV)
Egy erőteljes vízoldható antioxidáns, ami segít az olyan kötőszövetes állomány fenntartásában, mint a csontok, vérerek és a bőr miközben nélkülözhetetlen az L-karnitin szintéziséhez.

NIACIN (B3-VITAMIN)
Mint a többi B-vitamin, a niacinnak is a szénhidrátok, zsírok és aminosavak lebontásában van fontos szerepe. A B3-vitamin egy vízoldható molekula, ami segíti a zsírégetést és képes a bőrt melegíteni.

B6-VITAMIN (MINT PIRIDOXIN-HIDROKLORID)
A B6-vitamin nélkülözhetetlen a megfelelő idegrendszeri működéshez és a tápanyagok lebontásához. Támogatja az L-karnitin szintézisét és a mitokondriumok működését.

DIKÁLIUM-FOSZFÁT
Egy vízben remekül oldódó só, ami remek káliumforrás, az edzés során bekövetkező izzadással elvesztett kálium mennyiség pótlására.

NÁTRUM (MINT NÁTRIUM-KLORID)
Fontos az izmok összehúzódásának szabályozásában és az idegsejtek működésében, továbbá segíthet az izzadással elvesztett nátrium és klór pótlásában.

 
 
 

37 vélemény


33 vélemény

3 vélemény

1 vélemény

0 vélemény

0 vélemény
 
 
Tóth Csaba
(Regisztrált vásárló)
2022.11.20 18:54
Szuper!

Szatnik Izabella
(Regisztrált vásárló)
2022.01.27 16:17
Szuper

Szatnik Izabella
(Regisztrált vásárló)
2022.01.27 16:12
Nagyon megszerettem jó termék.Köszönöm.

Habina Gábor
(Regisztrált vásárló)
2021.12.18 08:25
Nekem bejött, hatzásos

Bihari Klaudia
(Regisztrált vásárló)
2021.12.10 10:46
Picit csípős, de hatásos.

Bihari Klaudia
(Regisztrált vásárló)
2021.12.10 10:44
Picit csípős de hatásos.

Czeglédi Bianka
(Regisztrált vásárló)
2021.11.20 01:24
Imádom

Petrik Renata
(Regisztrált vásárló)
2021.04.08 12:49
Kicsit csípős,de meg lehet szokni. Az edzés közben sokkal jobban izzadok,nagyon hatékony.

Kitti
(Regisztrált vásárló)
2021.02.11 21:40
Nagyon jó edzés előtti! Izzaszt, érzem hogy több energiám van és nem utolsó sorban imádom a csípős ízét is! :)

Vona Boglárka
(Regisztrált vásárló)
2021.01.08 15:10
Csípős kicsit de érzem hogy jobban izzadok miatta☺️

Ágnes Mészáros
(Regisztrált vásárló)
2020.09.01 14:41
Nagyon jól izzasztott és imádom a csípős ízét ! :-)

Lovász Barbara
(Regisztrált vásárló)
2020.08.04 13:18
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a remek termékre! Nagyon szuper összeségében, annak ellenére is, hogy csípős.

Garai Renáta
(Regisztrált vásárló)
2020.07.22 08:55
Valóban csípős az íze, de túlléptem rajta. Az izzasztó hatás és az anyagcsere pörgetés nem kérdés!

Vitai Nikoletta
(Regisztrált vásárló)
2020.07.12 14:53
Az eddigi legjobb edzéselőtti! Energiát ad, és izzadok rendesen edzés közben. Az íze elég fura elsőre, de a hatás mindent visz!

Szarvas Gyógyszertár Bt.
(Regisztrált vásárló)
2020.07.06 20:20
Szuper termék, végre izzadok edzés közben! Csak ajánlani tudom!

Gehringer Krisztina
(Regisztrált vásárló)
2020.07.06 13:44
A legjobb edzés előtti pörgető amit valaha használtam eddig.

Vas Zsuzsanna
(Regisztrált vásárló)
2020.06.17 20:46
Nagyon szuper termék! Igazán kihozza a maximumot, izzadás az edzés közben! Az íze fura, csípős kicsit, de nem vészes. Imádom!

Vas Zsuzsanna
(Regisztrált vásárló)
2020.06.17 20:37
Második napja használom, sok sok edzés előtti italt próbáltam már, de ez páratlan!!! Pörget, és tényleg kihozza a maxot az emberből! Izzasztó hatás megvan, és valóban az anyagcserét is felgyorsítja.

Koszogovits Milán
(Regisztrált vásárló)
2020.04.26 12:01
Nagyon jó termék! Ízre és hatásra is kiváló csak ajánlani tudom!

Karika Ildikó
(Regisztrált vásárló)
2020.03.29 11:46
Igazán kitolja a teljesítőképesség határait, megéri alkalmazni. Nekem a zöldalmás ízlik.

Pákozdi Adél
(Regisztrált vásárló)
2020.02.26 20:39
Nagyon csíp, brutális az íze...de a szépségért meg kell szenvedni!

Hegedűs Szilvia
(Regisztrált vásárló)
2020.02.20 08:11
Először meglepett az íze, de nem rossz. Viszont nagyon hatásos, beváltja amit ígér.

Lakatos Klaudia
(Regisztrált vásárló)
2020.02.12 17:54
Pár perc cardio után azonnal éreztem a hatását. Megnövelte a teljesítményemet és szinte az összes felesleges vizet kiizzadtam :) szuper termék

Rascher Réka
(Regisztrált vásárló)
2019.12.06 00:08
Nagyon jol felporget tenyleg, csinjan kell adagolni... :)

Rozsos Mónika
(Regisztrált vásárló)
2019.11.04 12:22
Tényleg jól izzaszt! Hatásos!

Horváth Krisztina
(Regisztrált vásárló)
2019.10.18 10:55
Páromtól kaptam, hatásos, jól működik.

Dorina Horváth
(Regisztrált vásárló)
2019.08.13 12:58
Nagyon szeretem. Finom íz, maximális izzadás!

Dorina Horváth
(Regisztrált vásárló)
2019.08.12 14:10
Nagyon jól használható az edzéseken, valóban tudja amit írnak róla!

Keszthelyi-Horváth Regina
(Regisztrált vásárló)
2019.08.08 06:12
Hatásos izzasztó, pörgető. Számomra bevált!

Varga Márton
(Regisztrált vásárló)
2019.07.25 08:39
Kellemes ízű, erős izzasztó hatású italpor. Kardió edzéshez használom.

Dorina Horváth
(Regisztrált vásárló)
2019.05.28 14:55
Nagyon finom az íze, és valóban frissen tart az edzés végéig!

Haraszti Judit
(Regisztrált vásárló)
2019.05.16 12:35
Nekem bevált! Imádtam az edzeshez elűzte a fáradság érzést is és sokkal jobb formát tudtam összerakni a használata alatt. Ajánlom mindenkinek!

Leirer Aliz
(Regisztrált vásárló)
2019.02.01 13:02
Finom íz, szuper termogenikus hatás, (jobban izzadok tőle) egyszóval ütős :)

dr. Papp Judit Evelin
(Regisztrált vásárló)
2018.11.08 11:05
Finom ízű, abszolút érezhető a zöldalma.

 
 

Ajánlott termékek