Mire jó a Hydra Steel és hogyan használd?

Segítséget keresel a tavaszi méregtelenítő kúrához? A Hydra Steel-lel megtámogathatod a természetes folyamatokat, és elérheted az áhított, fölösleges víztől mentes formát, a vékony és feszes bőrt!

A Hydra Steel természetes, gyógynövény alapú vízhajtó formula, amely gyorsan és biztonságosan segít megszabadulni a fölösleges víztől, miközben feltölt azokkal az esszenciális elektrolitokkal, amelyek nélkülözhetetlenek az izmok teljesítményének és teltségének megtartásához.

Milyen hatóanyagokkal segít a vízhajtásban?


Uva Ursi: Más néven medveszőlő – a növényben arbutin nevű természetes vegyület található, mely erős vízhajtó hatással rendelkezik, elősegíti a testben található vízmennyiség gyors ürülését anélkül, hogy megterhelné a veséket.
B6-vitamin: Nélkülözhetetlen a nátrium és káliumszintek kiegyensúlyozásában, miközben fontos szerepe van az olyan monoamin neurotranszmitterek és jelátviteli molekulák szintézisében, mint az adrenalin, a szerotonin és a dopamin. Fokozza a metabolzimust és serkenti a glikogén lebontását, közrejátszik a fehérjék metabolizmusában és szerepe van a nem esszenciális aminosavak szintézisében.


Magnézium: Egy esszenciális ásványi anyag, mely nélkülözhetetlen az energiatermelés és -szállítás szempontjából. Segíti a fehérjék szintézisét, a csontok növekedését és rugalmasságát, továbbá a különböző szövetek pH-szintjének fenntartását.
Borókabogyó: Természetes módon fokozza a vesék vizeletkiválasztását.
Kálium: Elektrolitként fontos szerepe van a folyadékháztartás szabályozásában.
Pitypang kivonat: Egy extrém hatásos vízhajtó, ami nem okoz ásványianyag-veszteséget. A benne található ún. taraxasterolok elősegítik a fölösleges vízmennyiség kiválasztását, míg az egyéb keserű összetevők fokozzák a test kiválasztó és méregtelenítő funkcióit.

Hogyan használd?

A készítmény étrendkiegészítőként használatos, felnőttek számára napi 4 kapszula bevitele javasolt naponta kétszer, 3-4 dl vízzel (egy adag reggel és egy adag délután), lehetőleg étkezéssel együtt bevéve vagy ahogy az orvos javasolja. Igyunk meg legalább napi 6-8 pohár vizet. Ne lépd túl az ajánlott dózist.


Megjegyzés: A fitnesz vagy testépítő versenyzők a verseny előtt 10 nappal kezdjék el használni a Hydra Steelt a legjobb eredmény elérése érdekében. A Hydra Steel átmeneti vízvesztésre lett tervezve. Doppingmentes, így egyik összetevője sincs rajta a tiltólistán.


Nyitókép: Dunavölgyi Zsolt


Termékek, amik érdekelhetnek:

HYDRA STEEL

HYDRA STEEL

Ár: 10490

STEEL WHEY

STEEL WHEY

Ár: 9990

SHREDDED STEEL

SHREDDED STEEL

Ár: 21990