GYIK

 
 

Férfiak is használhatják a Buns of Steel-t?

Igen! A Buns of Steel® segít a férfiaknak is a stríák és a narancsbőr eltávolításában. Számos testépítő versenyző használja világszerte a Buns of Steel®-t, hogy a farizom-combhajlító elválását és szeparáltságát növeljék.


Mennyi ideig szedhetem egy huzamban a SteelCore-t?

A SteelCore-t 90 napig lehet folyamatosan szedni (3 hónapig). Utána javasoljuk, hogy legalább 1 hónap (30 nap) szünetet hagyjunk, mielőtt újra szedni kezdjük.


Mikor szedjem a SteelCore-t?

A SteelCore egy stimuláns mentes termék, így bevehetjük az egy adagot (3 szem) egyben reggel, este, vagy a nap folyamán egyenletesen elosztva. Igyunk legalább napi 6-8 pohár vizet. Ne lépjük túl az ajánlott dózist.


A HydraSteel-t csak fitnesz versenyen induló sportolók használhatják?

Nem. A HydraSteel-t mindenki használhatja. Használjuk fitness verseny előtt, fotózás, vakáció, különleges alkalmak vagy bármi olyan esemény előtt, amikor szeretnénk megszabadulni a bőrünk alatt található fölösleges víztől. A termék vízhajtó hatása független az étrendedtől, de nyilván a látható eredmények már nem. Amennyiben 30 %-os a testzsírod akkor nem fog látszódni semmi a használat után sem. Ha viszont jó formában vagy és csak egy kis extra kell - akkor ez a termék tökéletes választás.
Egy másik érdekes felhasználási alternatívája a méregtelenítés, mivel a megnövekedett vizeletürítés segíti a méregtelenítő folyamatokat.


Mennyi ideig szedhetem egy huzamban a HydraSteel-t?

Ne használjuk tovább, mint 10 egymást követő nap. Nem folyamatos használatra lett kifejlesztve. Hagyunk legalább 30 napot kettő ilyen 10 napos ciklus között.Mennyi HydraSteel kapszulát szedhetek egy nap?

Étrend-kiegészítőként, felnőtteknek az adag 4 kapszula naponta kétszer (reggel és délután), legalább 3-4 deci vízzel, lehetőleg étkezéssel együtt. Igyunk napi 6-8 pohár vizet. Ne lépjük túl az ajánlott dózist.


Van a BFR Arm Sleeve-ből kisebb méretetek is?

Egyelőre csak L-es és XL-es méretben kaphatók.


Hogyan moshatom a trimmereket?

Használjunk nedves ruhát és szappant, töröljük le a belső felületet többször, langyos vízzel öblítsük le a szappant és hagyjuk megszáradni.
SOHA NE mossuk a Trimmereket a mosógépben, ugyanis ez megnyújthatja vagy tönkreteheti az anyagot.
SOHA NE vasaljuk, vagy használjunk szárító gépet, mert ezek megolvaszthatják a Trimmerek anyagát.


Alvás közben fent hagyhatom a Trimmereket?

A Trimmereket úgy terveztük, hogy edzés közben viseljük őket, egyhuzamban ne többet, mint 2-3 órát. Soha ne aludjunk a Trimmerekben! Olvassunk el minden figyelmeztetést, mielőtt használnánk bármelyik Trimmert.


Csak kardió alatt használhatom a WaistTrimmert, vagy egyéb edzés közben is?

A Trimmereket úgy terveztük, hogy mind kardió, mind pedig súlyzós edzés alatt nyúgodtan lehet őket használni.
A SteelFit® Waist Trimmer-t nyugodtan használhatjuk, amikor:
• Biciklizünk
• Futunk
• Ellipszis tréneren dolgozunk
• Evezünk
• Szaunázunk
• Edzünk
• Egyéb tevékenységek alatt.


Milyen méretben kaphatók a trimmerek?

A Thigh és a Waist Trimmer is mindössze egy méretben kapható – egy méret, szinte mindenkinek. Állítható a méretük és eddig nem érkezett panasz a mérettel kapcsolatban.


Napozás vagy szolárium előtt használhatom a kémeket?

A krémeink 100 %-ban kompatibilisek a szoláriumokkal és nyugodtan használhatók a barnulás előtt. A szolárium miatt esetlegesen fokozott hőérzetet és kicsit erősebb pirosságot tapasztalhatunk. Az Abs of Steel® feszesítő hatását a szolárium tovább erősíti.
Nem javasoljuk a krémek alkalmazását barnító alkalmazása után – csak ha már lemostuk a barnítót. A versenybarnítást követően sose használjuk a krémeket, mivel befolyásolhatják a barnítás színét.


Használhatom a krémeket terhesség és szoptatás alatt?

A krémek elvileg semmi olyan hatóanyagot nem tartalmaznak, ami miatt kontraindikált lenne használatuk terhesség alatt. Elvileg ezek a krémek az alkalmazás területén fejtik ki hatásukat - tehát a bennük található hatóanyagok nem érik el a vérkeringést és ennek megfelelően a magzathoz sem juthatnak el. Mindezek ellenére, az egyéni különbségek és változók miatt a SteelFit® ellenzi bármilyen termék használatát terhesség és szoptatás alatt és azt javasoljuk, hogy a krémek (és egyébként bármilyen más krém/étrend-kiegészítő) alkalmazása előtt keresse fel kezelő orvosát és beszélje meg vele, mutassa meg a krémet, az összetevőket és kérje az orvos engedélyét!


Zuhanyozás (meleg/forró vizes) utáni felkenést követően elképzelhető, hogy olyan helyeken is kipirosodom, ahol nem kentem be a krémmel?

A krémek úgy vannak tervezve, hogy helyi hatást fejtsenek ki. Ugyanakkor, egy meleg/forró vizes zuhany után a bőr mikroér hálózata kitágul, csak úgy, mint a bőr pórusai - ezzel gyorsítva a bőr hűlését. A kitágult erek és tágabb pórusok következtében fokozódik a véráramlás és a krém bőrön át történő „felvétele”.
Ilyenkor előfordulhat, hogy a krém hatóanyagai jelentős mennyiségben bekerülnek a szisztémás keringésbe - és eljutnak a testünk egyéb területeire is, ahol szintén kifejtik a hatásukat. Úgyhogy igen, egyértelműen lehetséges. Ha szeretnéd ezt elkerülni, akkor adj időt a testednek zuhanyozás után, hogy kihűljön és csak utána kend fel a krémeket.


Mi a legmegfelelőbb mennyiség a krémekből?

A krémekből mindig annyit kenjünk fel, amennyi rövid masszírozás után(max. 10 másodperc) maradéktalanul beszívódik!


Alacsony kell, hogy legyen a testzsír százalékom, hogy működjenek?

Nem. A termékek úgy vannak összeállítva, hogy mindenki számára hatásosak legyenek, testtípus vagy edzettségi szinttől függetlenül. A megfelelő étrenddel és edzéstervvel kombinálva a krémekkel fantasztikus eredményeket lehet elérni.


Kell-e edzenem ahhoz, hogy eredményeket érjek el a krémekkel?

A legjobb eredményeket akkor érhetjük el a krémek használatával, ha egy egészséges étrend és megfelelően összeállított edzésmódszer kiegészítőjeként alkalmazzuk őket.


Miért pirosodik ki a bőröm?

A bőr kipirosodása és az enyhe hőérzet 100 %-ban normális és biztonságos mellékhatása a termékek használatának. A krémben található metil-nikotinát és benzil-nikotinát a nikotinsav metil és benzil észtere, amit a krémekben az adott terület keringésének és hőtermelésének fokozására használunk – enyhe bizsergő érzést is tapasztalhatunk tőlük.
A fenti két összetevő biztonságos és a mellékhatások teljes mértékben normálisak. Bár még nem találkoztunk a termékeinkre adott allergiás reakcióval, ha a pirosság és melegség, esetleges bizsergés mellett bármilyen más mellékhatást is érzékelünk, akkor hagyjuk abba a krém használatát és konzultáljunk kezelő orvosunkkal.


Hogyan működnek a helyi krémek?

A bőröd a tested legnagyobb szerve, melynek feladata, hogy megvédjen a külső ártalmaktól, szabályozza a testhőmérsékletedet, valamint kezelje a tápanyagszinteket és a vízveszteséget. Három rétegből áll:

  1. az epidermis a legkülső réteg, ami mint egy vízálló bevonat működik, továbbá ez adja meg a bőrszínünket is.
  2. a dermis, az epidermis alatt, erős kötőszövetet, izzadtság mirigyeket és szőrtüszőket tartalmaz.
  3. a mélyebb, bőr alatti réteg az ún. hypodermis zsírból és kötőszövetből áll.

Ahhoz, hogy egy krém működjön nem elég, hogy áthatoljon a bőrön, de be is kell jutnia a sejtekbe. A bőrön való áthatolást a bőr legfelső és legalsó rétege között található anyag mennyisége jellemzi. 

A bőrön keresztül történő felszívódás akkor történik meg, amikor a krémmel felvitt anyag átjut a teljes bőrön, eléri a mikroereket és bejut a sejtekben. A hatóanyagok a bőr mikroér hálózatára és a nyirokrendszerére is hatással vannak, de nem jutnak be a szisztémás keringésbe – így nem fejtenek ki hatást a test többi területén.
Az a hő és bizsergés, amit a SteelFit® krémek alkalmazásakor érzel történetesen annak köszönhető, hogy az aktív hatóanyag megemeli a vérkeringést az adott helyen, melynek köszönhetően az összetevők hatékonyabban szívódnak fel, és ki tudják váltani a helyi zsírégetést.


Mi a különbség a SteelFit termékek és az egyéb versenytársak között?

Minden helyi hatással rendelkező termékünk klinikailag igazolt hatóanyagokat tartalmaz, amik az ígéreteinket teljesítik is. Ellentétben a versenytársakkal, akik a termékeket rengeteg divatos, de hatástalan összetevővel tömik tele, mi teljes vállszélességgel ki tudunk állni a termékeinkben található hatóanyagok, formulák és a mögöttük álló, az eredményeket garantáló tudományos háttér mellett.


Más versenytársak termékei egyszerűen csak égetik a bőrünket, ezzel becsapva minket – azt hisszük, hogy működik, de ha közelebbről megnézzük az összetételt, akkor látszik: hiányoznak a kulcsfontosságú zsírégető és bőrfeszesítő hatóanyagok a krémből. Az izzadás önmagában nem segíti a zsírégetést, csak átmeneti vízveszteséghez vezet, amit evés/ivás után azonnal visszanyerünk. A megfelelő edzéssel és étrenddel kombinálva a SteelFit® krémek segíteni fognak a zsír leadásában.


A mi termékeink nem zsírosak és nem olaj alapúak, így nem hagynak foltot a ruhákon, mint a piacon található termékek egy része.
Olyan biztosak vagyunk a termékeink hatásában, hogy 60 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk.


Miért az Abs of Steel?

Az Abs of Steel fő hatóanyaga a CoAxel egy gyorsan ható zsírégető ami 3 aktív komponens hatását kombinálja – L-karnitin, koffein, Koenzim-A – amik együtt dolgozva gyorsan eltávolítják a zsírt. Az L-karnitin és a Koenzim-A közösen egy egyirányú zsírpumpát hoznak létre, hogy a felszabadult zsírsavak az elégetés helyére kerüljenek, miközben a koffein – ami egy zsírégetést elősegítő anyag – fokozza a zsírok lebontását.


Egy kutatásban azoknak az embereknek, akik 5 % CoAxel tartalmú krémet alkalmaztak, naponta 2-szer, 28 napon át, 50 %-kal csökkent a bőralatti zsírszövetük és 8.2 %-kal vékonyabb volt a hypodermis-ük.


Az Abs Of Steel hatékonysága egy a kínai orvoslásban is használatos gyógynövénynek köszönhető, mely a zsírégetést a G-fehérjéken keresztül aktiválja, ami feszesíti a bőrt és csökkenti a bőralatti zsírszövet mennyiségét. A glicerin, egy a zsírégetés mértékét mutató anyag, mennyisége akár 265 %-kal is megnőhet, jelezve a fokozott zsírégetést.
A termogén zsírégetőkkel ellentétben – amik megemelik a testhőmérsékletet és a pulzust, befolyásolják az alvási ciklusodat és egyéb nemkívánatos és egészségtelen mellékhatással rendelkeznek az Abs of Steel a zsírszövetet a bőrön keresztül támadja, ennek köszönhetően nincsenek mellékhatások, leszámítva a terület átmeneti melegedését és enyhe kipirulását.


A tested nem fog toleranciát kialakítani vagy alkalmazkodni az Abs of Steel-hez, úgyhogy használhatod folyamatosan. Az Abs of Steel 100 %-osan biztonságos. A legjobb eredmények elérése érdekében azt javasoljuk, hogy rendszeres testedzés és egy egészséges étrend mellett alkalmazzuk.


Miért a Buns of Steel?

A nőkön több zsír található és több zsírt raktároznak a hormonális környezet és a terhesség elősegítése miatt. Ez a többlet zsírszövet elsősorban a fenéken, a csípőn és a combokon raktározódik. A nőknek kevesebb zsírégető receptora, ún. Béta-Receptora van ezeken a területeken, megnehezítve az itt található zsír elégetését. Ha ez nem lenne elég, étkezések után a nők több zsírt raktároznak, mint a férfiak.


A Buns Of Steel fő aktív hatóanyaga, az Intenslim, küzd a fölösleges zsír lerakódásával, miközben enyhíti a gyulladásos reakciót, melyet egy egészségtelen étrend okoz.
Egy kutatásban, ahol a nők 2 hónapon keresztül napi 2-szer alkalmazták a 4 % Intenslim-et tartalmazó krémet, 24 %-kal csökkent a bőralatti zsírszövet vastagsága. Ez átszámolva nagyjából 2,77 cm a fenék kerületéből, ami megfelel 1 ruhaméretnek


Az Interslim emellett segíti a bőr megújulását, és méregteleníti a bőrt a sérült fehérjék, felgyülemlett bomlástermékek és halott bőrsejtek eltávolításával, felfedve egy fiatalosabb és egészségesebb kinézetű bőrt.


A Buns Of Steel a bőrön keresztül támadja meg a zsírszövetet, ennek köszönhetően nincsenek mellékhatások, leszámítva a terület melegedését és enyhe kipirulását.
A zsírnak van további két gonosz testvére: a narancsbőr és a stríák. A Buns Of Steel egy a kínai orvoslásban is használatos gyógynövényt is tartalmaz, mely a zsírégetést a G-fehérjéken keresztül aktiválja, ami karcsúsítja a sziluettünket, csökkenti a cellulitot és javítja a feszességet. A glicerin, ami egy a zsírégetés mértékét mutató anyag, mennyisége akár 265 %-kal is megnőhet, jelezve a fokozott zsírégetést.


A Buns Of Steel emellett még Regestril formulát is tartalmaz, ami megelőzi és eltűnteti a stríákat, a sejtek degradációjának lassításával és regenerációjának elősegítésével. A mélységüket akár 72 %-kal csökkenti 2 hónap alatt, miközben el is halványítja őket és kisimítja a bőrt.


Miért a Guns of Steel?

Ez egy forradalmi, bőrön alkalmazható folyadék, aminek fő összetevője erős értágító hatással rendelkezik, megemeli a nitrogén-oxid termelést és egy eszméletlen bedurranást okoz, miközben növeli az edzés közbeni állóképességet és az erezettséget, továbbá felgyorsítja az edzést követő regenerálódást.


A nitrogén-oxid egy a sejtek közötti jelátvitelben résztvevő molekula, mely hatással van az izmok és szövetek véráramlására, oxigén ellátására, glükóz felvételére, az izmok összehúzódására és teljesítményére, ill. izmok növekedésére. A megnövekedett nitrogén-oxid termelés fokozott váráramláshoz vezet, melynek eredményeként több tápanyag és oxigén jut el az izmokhoz. Az emelkedett tápanyagellátás csökkenti a fáradtságot edzés közben, rövidebb regenerálódáshoz és gyorsabb izomnövekedéshez vezet.


A Guns of Steel fő hatóanyaga, a ditiolán-3-pentánsav (D3PA), egy erős antioxidáns, ami elősegíti a nitrogén-oxid termelést és ezáltal a kapillárisok tágulását.


Az L-citrullin tovább növeli a nitrogén-oxid szintet és fontos szerepet játszik az ammónia – melyről közismert, hogy az edzés közben kialakuló fáradtság egyik okozója – vérből történő eltávolításában. A citrullin igazoltan képes növelni a vér arginin szintjét, melynek számos előnye lehet – többek között megnövekedett fehérje szintézis, ill. az izmok hatékonyabb BCAA felhasználása edzés közben.


A citrullin emellett segíti a testet a regenerálódásban és csökkenti az intenzív edzést követő izomfájdalmakat.


Számos kutatás igazolta, hogy a fokozott citrullin bevitel megnöveli a vér arginin szintjét, melynek eredménye a fokozott nitrogén-oxid termelés.
Az arginin fantasztikus hatással van a szervezet nitrogén-retenciós képességére – úgy hiszik, ennek köszönhetően növeli az izomtömeget és serkenti a fehérje szintézist.


Tényleg működnek?

Igen! Az Abs of Steel® és a Buns of Steel® krémeket a tudomány segítségével hoztuk létre és klinikailag igazolt hatóanyagokat tartalmaznak. Mi vagyunk az egyetlen cég az étrend-kiegészítő iparban, akinek jogában áll a CoAxel™ és az Intenslim™ formulákat használni, melyek szabadalommal védett, tudományos kísérlettekkel igazoltan működő hatóanyag keverékek.


A termékeinkre adott visszajelzések fenomenálisak, több mint 1000 vélemény és fogyasztó ért el minket a közösségi médián és e-mailen keresztül, és fejezte ki elégedettségét és azt, hogy micsoda látványos és érezhető eredményeket tapasztaltak a krémek használatával, már 2 hét után.


Mikor alkalmazzam őket?

Az Abs of Steel® és a Buns of Steel® úgy lett megalkotva, hogy napi 2-szer kell használni. Reggel érdemes alkalmazni, ha az edzés időpontja és a reggeli felkenés között eltelik legalább 3 óra.


Este, akár lefekvés előtt is lehet alkalmazni, ha nincs koffein érzékenységed.


Elvileg a krémek nem kerülnek be a központi keringésbe, azonban ha túl sok krémet kenünk fel, előfordulhat, hogy kicsiny mennyiség mégis eléri a keringést. Ha érzékeny vagy a koffeinre, akkor ez esetben hasonló hatást fejthet ki, mint a kávéban lévő koffein, így alvás zavart okozhat. A megoldás: Optimális/kisebb mennyiséget használjunk a krémekből lefekvés előtt!


A Guns of Steel®-t az edzés előtt 15 perccel kend fel a karjaidra.


Rákenhetem az Abs of Steelt a combomra, fenekemre / Rákenhetem a Buns of Steelt a hasamra?

Természetesen rákenheted. Az adott terület akkor is ki fog pirosodni és érezni fogod azt a bizsergést is. Mind a két krém vérbőséget okoz, függetlenül attól, hogy hova kened őket. A hely specifikus hatás az egyéb összetevőknek köszönhető. Ezeket a krémeket célzottan fejlesztették ki az egyes területekre: az Abs esetén a cél a hason található bőr feszességének és tartásának visszaállítása volt, míg a Buns esetén a narancsbőr eltüntetése és a stríák halványítása volt az elsődleges fókusz.


A krémek valamennyi hatást kifejtenek, akkor is, ha máshova kened őket, mint ahova tervezve lettek, de a legjobb eredmény elérése érdekében az Abs of Steel-t a hasadra, a Buns of Steel-t pedig a fenekedre és combodra érdemes alkalmazni.Mi a különbség az Abs és a Buns között?

Remek kérdés! Miközben mind a két krém helyileg hat, az eltérő összetevők egyedi hatással bírnak a bőrünkre. Az Abs of Steel®-ben található szabadalmaztatott CoAxel™ nem csak a fölösleges zsír eltávolításában segít, de feszesíti és vékonyítja is a bőrödet, illetve az itt megtalálható vizet is kihajtja.
A Buns of Steel®-ben található szabadalommal védett Intenslim™ segít a stríák halványításában és a narancsbőr eltávolításában.


Mennyi időre elegendő 1 tubus krém?

Az Abs of Steel® és a Buns of Steel® is 240 grammos tubusban kapható. Ha a használati utasításoknak megfelelően naponta kétszer alkalmazzuk, akkor 1 tubus nagyjából 1 hónapra elegendő. A megfelelő hatás eléréséhez nem kell sokat használni.